Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 212

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 01 mar 2008, 23:55

paku pisze:Kibice Widzewa sami wyszli. Zorganizowac nawet listy wyjazdowej nie potrafia...
ch...a wiesz o mówisz.

Nie znasz sytuacji to nie powtarzaj bzdur wypuszczanych z klubowego komputera w świat.

Klub wypuści swoją wersję a głupi naród kupuje jako prawdę objawioną, bo nikt inny nie ma racji tlyko działacze, ochroniarze i policja, kibice to tylko bydło holota chuligani i bandyci, a jakże no nie?!

żal czytać twoja marną wypowiedź.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 mar 2008, 0:06

Brawo dla kibicow Wisly za opuszczenie trybun. W takich momentach trzeba sie jednoczyc z kibicami, nawet jesli nie zyją ze soba w zgodzie.

O wyniku nie ma co mowic, zwyciestwo było do przewidzenia :wink:

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 mar 2008, 12:30

Marco pisze:
paku pisze:Kibice Widzewa sami wyszli. Zorganizowac nawet listy wyjazdowej nie potrafia...
ch...a wiesz o mówisz.

Nie znasz sytuacji to nie powtarzaj bzdur wypuszczanych z klubowego komputera w świat.

Klub wypuści swoją wersję a głupi naród kupuje jako prawdę objawioną, bo nikt inny nie ma racji tlyko działacze, ochroniarze i policja, kibice to tylko bydło holota chuligani i bandyci, a jakże no nie?!

żal czytać twoja marną wypowiedź.
Za to Ty wiesz najwiecej :D

Nigdzie nie napisalem ze nie popieram zachowania kibiców Wisły czyli de facto nas, bo ja sam wyszedłem ze stadionu.

Piłka nożna dla kibiców !

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 02 mar 2008, 12:39

paku pisze:
tak sie składa ze wiem napewno więcej od Ciebie, bo byłem przy ich wejściu i rozmawiałem z kims kto wiedzę na temat owych list posiadał oraz tego czy mieli bilety czy nie. Ciebie jakoś tam nie widziałem zebym się tym interesował.

Tak samo tyle wiem co na temat tego jak klub wykołował FC na meczu z Legią, tyle samo wiem, jak odbywały się negocjacje zeby FC miały bilety za 10 zł, tak sie dziwnie składa ze mam w tym swój udział wiec o moją widzę na temat innych spraw się nie martw i na jej temat się nie wypowiadaj bo napewno jest wieksza niz twoja.
Nigdzie nie napisalem ze nie popieram zachowania kibiców Wisły czyli de facto nas, bo ja sam wyszedłem ze stadionu.
ciśniesz kibicom Widzewa nie znając sytuacji i nie znając problemu jak było z listami

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 mar 2008, 12:46

Marco pisze:
paku pisze:
tak sie składa ze wiem napewno więcej od Ciebie, bo byłem przy ich wejściu i rozmawiałem z kims kto wiedzę na temat owych list posiadał oraz tego czy mieli bilety czy nie. Ciebie jakoś tam nie widziałem zebym się tym interesował.

Tak samo tyle wiem co na temat tego jak klub wykołował FC na meczu z Legią, tyle samo wiem, jak odbywały się negocjacje zeby FC miały bilety za 10 zł, tak sie dziwnie składa ze mam w tym swój udział wiec o moją widzę na temat innych spraw się nie martw i na jej temat się nie wypowiadaj bo napewno jest wieksza niz twoja.
ciśniesz kibicom Widzewa nie znając sytuacji i nie znając problemu jak było z listami
Nie cisne im. Moze wczoraj co napisalem to bylo pod wplywem emocji. Dzisiaj troche sie zaglebilem w ta sprawe i juz wiem nieco wiecej. Piłka nozna dla kibiców!

EOT

Pozdrawiam i bez nerwów kolego po szalu ;)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 mar 2008, 15:39

Mam pytanko :) Za co kibice Wisły Kraków nie lubią Jacka Banaszyńskiego ?

Awatar użytkownika
Arkade
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arkade » 17 kwie 2008, 17:52

Derby w weekend a wy spicie w tym temacie?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 kwie 2008, 18:01

Oni nie spia! tylko juz czyszcza noze nozyki i scyzoryki ;)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 kwie 2008, 18:51

Arkade pisze:Derby w weekend a wy spicie w tym temacie?
A o czym tu pisać? Wisła w lidze miażdży kogo chce, Cracovia jest przeciętną ekipą, wynik jest dość przewidywalny, a nawet jeśli kogoś zaskoczy zespół z gorszej strony Krakowa, to i tak mistrzostwa Wiśle nikt nie jest w stanie odebrać.
Bienias pisze:Oni nie spia! tylko juz czyszcza noze nozyki i scyzoryki Wink
Idź bij czarnego. :wink:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 kwie 2008, 18:53

Wilmore pisze:Cracovia jest przeciętną ekipą

W rundzie wiosennej gra dobrze a z tego co wiem nie przegrała jeszcze w tej rundzie żadnego meczu więc dla mnie nie będzie zaskoczeniem jeśli zremisują czy nawet wygrają w derbach :P

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 kwie 2008, 19:05

majer13 pisze: W rundzie wiosennej gra dobrze a z tego co wiem nie przegrała jeszcze w tej rundzie żadnego meczu więc dla mnie nie będzie zaskoczeniem jeśli zremisują czy nawet wygrają w derbach Razz
Wiem, wiem, ale nie dziw się, że w obecnej sytuacji w tabeli mało kogo te derby interesują - Cracovia wartkim krokiem zmierza ku karnej degradacji (swoje za uszami mają, prokuratura o tym wie), Wiśle tylko cud może odebrać tytuł, a ona ma już gdzie walczyć o ten jeden punkt, którego jej potrzeba.
Pewnie przegramy, a niech kibice Craxy mają satysfakcję, że to oni przerwali świetną passę Wisły, co z tego, że to będzie taki sam triumf w wadze, jak Legii nad rzekomym pierwszym składem Wisły. :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 kwie 2008, 19:26

Wilmore pisze:A o czym tu pisać? Wisła w lidze miażdży kogo chce,
Kogo w tym roku Wisła zmiażdżyła w lidze?

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 17 kwie 2008, 19:28

Reszte stawki? 15 pkt przewagi na 5 meczy przed końcem rozgrywek tylko tak można nazwać.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 kwie 2008, 19:29

Chodzi mi o konkretne mecze, w których to miażdżenie miało miejsce.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 kwie 2008, 19:41

Zico_FCI pisze:Chodzi mi o konkretne mecze, w których to miażdżenie miało miejsce.
Skoro Wisła nie przegrała w tym sezonie ani jednego meczu i ma 15 przewagi nad drugim zespołem to chyba Wilmore mógł napisać że miażdży w lidze, nie?

Z innej beczki. Dzisiaj zostały pokazene nowe wizualizacji stadionu, nowej hali i i hotelu Hilton który ma powstać przy stadionie. :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2008, 19:41 przez brylancik, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”