Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 212

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 maja 2006, 10:27

Babel pisze:Juras_InterFan ogólnie to przedstawiłeś także moje spostrzeżenia na ten kończący się sezon. Lecz do twojej listy graczy którym należy podziękować za prace dorzuciłbym jeszcze Materazziego. Najbardziej wyróżnial się w międzynarodowym towarzystwie tym że jest Włochem, bezmyślnymi faulami i zagraniami. Młody tez nie jest. Szkoda Recoby którego bardzo cenie i gdyby nie kontuzje to pewnie grałby w pierwszej jedenastce. Może jednak ze wzgledu na Morattiego, Recoba nie odejdzie i wreszcie sie wyleczy.

Jeszcze w jednej kwestii się nie zgadzam: zatrudnieniem Capello. Jeśli Inter miałby grać w stylu jak w tej chwili Juventus(pomijając już w tej chwili wątpliwie wygrywane mecze) to ja wole co roku wygrywać Coppa Italia z Mancinim.

Mancini już coś zbudował, trzeba dac mu szanse żeby mogł to dokończyć.

FORZA INTER
No co do Matrixa to moze i masz rację -Samuel jest o niebo lepszy od niego - a mamy młodego Burdisso którego moim zdaniem nie powinnismy sie pozbywac - wiec nikt by nie płakał za Matrixem - a co do Capello - to wiem ze Juve ostatnie 2 sezony w cienkim stylu ale mistrza wygrało- co prawda przy znacznej pomocy "mafi" ale nie zapominajmy o jego sukcesach z Romą i Realem -jedyne co mnie w kórza u Manciniego to ze sciąga kolesi z Lazio - chociaz teraz nie obraził bym sie jak by sciągnał Liveraniego na zastępstwo po C.Zanettim - ( jest do wziecia za free) no i wzglednie Oddo - to ostatni 2 wartosciowi gracze w Lazio - bo np. taki Cesar - gra padakę ale Mancio daje mu szanse :/ zamiastr grać Solarim który zaczłą grac zajebiscie :(
No i ogolnie mało daje pograć naszym graczom z Primavery i gra mało odważnie - powinien bardziej grac ofensywnie ....

Forza Internazionale !!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2006, 13:56

Babel pisze:dorzuciłbym jeszcze Materazziego. Najbardziej wyróżnial się w międzynarodowym towarzystwie tym że jest Włochem, bezmyślnymi faulami i zagraniami.

W zasadzie to racja. Ale taki jego styl, zawsze był "rzeźnikiem" i wcześniej nikomu to nie przeszkadzało. Choć lata lecą i to już nie jest ten sam Matrix. Gdyby udało sprowadzić się Bonere :smoke:
Juras_InterFan pisze:mamy młodego Burdisso

Jakoś mnie ten młody Burdisso nie przekonuje. Najpierw grał na lewej stronie i nie był to udany okres. Później grywał już wszędzie w środku na prawej i na lewej stronie i znów nie było przebłysku. Ostatnio grał wręcz fatalnie i jest chyba najgorszym graczem ostatnich tygodni. No, ale zobaczymy bo jeśli zostanie Mancini to wydaje mi się że zostanie także Nicolas.

Juras
Liverani jest już po testach we Violi i szanse na jego ściągniecie są zerowe. Jednak gdy widziałem go w akcji to grał naprawde dobrze i mógłby przyjść za Hamera ... który jednak zastanawia się nad przejsciem do Juve :) Hehe jeszcze niedawno wszędzie wygłaszał, że będzie grał u boku swojego ulubionego trenera Capello aż tu nagle afera wszystko zakurzyła. Być może spotkają się u nas :roll: Ale lepiej nie

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 maja 2006, 16:42

Wie ktoś może czy za 10 puchar ma się gwiazdkę ?

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 maja 2006, 18:27

UltraInter pisze:Wie ktoś może czy za 10 puchar ma się gwiazdkę ?
Inter i tak ma dopiero 5 pucharów włoch - w tym 2 zdobyte w 2005 i 2006 wiec jeszcze dlugo nie bedziemy mieli 10 Pucharów Włoch ....

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 13 maja 2006, 18:58

Rezerwy zagrają z Cagliari! Trener Roberto Mancini podał kadrę na jutrzejszy mecz z Cagliari na Sant Elia.

Bramkarze: Orlandoni, Bindi.
Obrońcy:Cordoba, J.Zanetti, Favalli, Samuel, Wome, Giani, Andreolli, Bonucci.
Pomocnicy: Pizarro, Veron, Kily Gonzalez, Solari, Belaid, Boumsong, Aloe.
Napastnicy: Cruz, Martins, Germinale.

Osobiscie ja kilku nie znam ale moze okazą sie młodymi gwiazdami z Primavery.. :wink:

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 maja 2006, 22:46

wszedzie pisza ze to jest 10 puchar Włoch i to jest gwiazdka dodatkowa :)

Jeśli się nie mylę, to za 10 CI jest srebrna gwiazdka :) //maestro

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 13 maja 2006, 22:52

to byl dopiero 5 puchar ale jak mancini zostanie z nami na nastepne 5 lat to bedziemy miec gwiazdke :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2006, 23:25

BartekTS pisze:Bramkarze: Orlandoni, Bindi.
Obrońcy:Cordoba, J.Zanetti, Favalli, Samuel, Wome, Giani, Andreolli, Bonucci.
Pomocnicy: Pizarro, Veron, Kily Gonzalez, Solari, Belaid, Boumsong, Aloe.
Napastnicy: Cruz, Martins, Germinale.

No ciekawie na ostatni mecz sezonu :)
Może szanse debiutu dostanie Orlandoni :] Mecz o nic więc można młodzież wystawić. I tak: W obronie Capitano, Giani, Bonucci i Andreolli w pomocy (nie za bardzo kojaże Aloe) Solari, Belaid, Boumsong i np. Kily, albo wspomniany Aloe a w ataku Cruz-Oba i Germinale na wejście :) ciekawe czemu nie ma Momente który wcześniej dostawał szanse :roll:

Spotkanie na PS, więc zobaczymy "przyszłość" w akcji :wink:

Ps. Capello jest po słowie z Morattim :?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 maja 2006, 23:36

Sero pisze:Ps. Capello jest po słowie z Morattim
A Ty co niezadowolony :?: :lol: Przecież wszyscy domagaliście się zmiany trenera i to w jak najszybszym czasie, kryzys przyszedł po meczy z Villareal ;) Przecież Fabio to doświadczony trener który potrafi wiele wnieść w zespół :D Przynajmniej wszystko ułoży, stracicie na jakości gry, będziecie grać brzydko ale może wkońcu skutecznie a za rok Milan musi z kimś rywalicować o mistrza ;) No ale wkońcu jego sukcesy w Juve były z góry zaplanowane :( :roll: Mimo wszystko to dobry trener, pojęcie ma spore ale Interowi ten styl nie odpowiada i również dam tutaj taką buźke jak Ty ( :? )

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 14 maja 2006, 14:24

No dzisiaj Inter gra w sumie "o pietruszkę" ponieważ ma 4 pkt przewagi nad 4 Fiorentiną a do 2 Milanu brakuje im 10 pkt ;) Gracze z Mediolanu mogą sobie pozwolić na małe roszady i wystawią do składu "przyszłościowych" zawodników ;) Ciekawe co pokażą :P

Dzisiaj mecz Cagliari Calcio - Inter Mediolan o godzinie 15 na Polsacie Sport ;)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 maja 2006, 19:57

Remis na koniec sezonu. Tak jak się spodziewano szanse debiutu dostało kilku młodych (Domenico Germinale ,Ilario Aloe i Leonardo Bonucci).
Mecz dobry i szybki. Przy pierwszej straconej bramce głównie zawinił Wome, który powinien zablokować dosrodkowanie jednak dał się ograć (myślę, że to jego ostatni mecz w naszych barwach). Natomiast przy drugiej piłki nie dosięgnął Cordoba. J.Cesar przy obu raczej bez szans natomiast mecz niezły.
Cruz miał trochę szczęścia bo jego wolny odbił się od muru i piłka poleciała rykoszetem w strone bramki co nie zmienia faktu, że jest naszym najlepszym strzelcem w lidze z 15 golami. Później ładny zwód Solariego i Chiementi bez szans. Modle się teraz o to żeby Santiago został z nami :]
Narazie jest 3 miejsce, ale może się okaże że nie będziemy musieli grać w el.LM :wink:
FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 maja 2006, 21:09

Solari: "To co stało się w ostatnich dniach (skandal w Serie A) nigdy wcześniej się nie wydarzyło. To jest nieprawdopodobne! Przez te kilka dni zrozumiałem to co mówili mi moi koledzy z druzyny. Zrozumiałem co to znaczy być Internistą. Jestem z tego dumny. Jestem w klubie dopiero rok inni koledzy z druzyny są o wiele dłużej ale jestem dumny, że jestem w Interze."

Nic dodać nic ująć :brawo: Solari musi zostać :wink:

Orlandoni: "Przybyłem do Interu w wieku czternastu lat i zawsze marzyłem o debiucie. Po moich doświadczeniach w Serie A i Serie B nareszcie zadebiutowałem i mogłem założyć koszulkę, którą kocham, kochałem i zawsze będę kochał. Dziś jest dla mnie wielki i zarazem specjalny dzień."

Też miły Akcent tego meczu :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 maja 2006, 19:35

Zico_FCI pisze:Jestem w klubie dopiero rok inni koledzy z druzyny są o wiele dłużej ale jestem dumny, że jestem w Interze."

Ciekawe, który zawodnik Juve by tak powiedział po roku gry na Delle Alpi :) FORZA SANTIAGO takich graczy nam potrzeba. I oby nie załamywał się tym, że nie grał za często bo w każdej chwili może nadejść czas na niego :]

Dziś trener Serbów podał skład i znalazł się w nim oczywiście Dejan :] jakby inaczej :) Szkoda, że nie ma Sinisy :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 maja 2006, 19:55

Sero pisze:Ciekawe, który zawodnik Juve by tak powiedział po roku gry na Delle Alpi

Masz jakis kompleks Juventus ? :lol:

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 15 maja 2006, 21:08

Lakier pisze:Masz jakis kompleks Juventus ?
To chyba Juventus ma jakiś kompleks. Jakby byli prawdziwymi mistrzami nie potrzebowaliby pomocy sędziów.

Nie zamieniłbym ani jednego dnia, kiedy jestem kibicem Interu na dzień kiedy zdobylibyśmy brudne mistrzostwo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”