No co do Matrixa to moze i masz rację -Samuel jest o niebo lepszy od niego - a mamy młodego Burdisso którego moim zdaniem nie powinnismy sie pozbywac - wiec nikt by nie płakał za Matrixem - a co do Capello - to wiem ze Juve ostatnie 2 sezony w cienkim stylu ale mistrza wygrało- co prawda przy znacznej pomocy "mafi" ale nie zapominajmy o jego sukcesach z Romą i Realem -jedyne co mnie w kórza u Manciniego to ze sciąga kolesi z Lazio - chociaz teraz nie obraził bym sie jak by sciągnał Liveraniego na zastępstwo po C.Zanettim - ( jest do wziecia za free) no i wzglednie Oddo - to ostatni 2 wartosciowi gracze w Lazio - bo np. taki Cesar - gra padakę ale Mancio daje mu szanseBabel pisze:Juras_InterFan ogólnie to przedstawiłeś także moje spostrzeżenia na ten kończący się sezon. Lecz do twojej listy graczy którym należy podziękować za prace dorzuciłbym jeszcze Materazziego. Najbardziej wyróżnial się w międzynarodowym towarzystwie tym że jest Włochem, bezmyślnymi faulami i zagraniami. Młody tez nie jest. Szkoda Recoby którego bardzo cenie i gdyby nie kontuzje to pewnie grałby w pierwszej jedenastce. Może jednak ze wzgledu na Morattiego, Recoba nie odejdzie i wreszcie sie wyleczy.
Jeszcze w jednej kwestii się nie zgadzam: zatrudnieniem Capello. Jeśli Inter miałby grać w stylu jak w tej chwili Juventus(pomijając już w tej chwili wątpliwie wygrywane mecze) to ja wole co roku wygrywać Coppa Italia z Mancinim.
Mancini już coś zbudował, trzeba dac mu szanse żeby mogł to dokończyć.
FORZA INTER
No i ogolnie mało daje pograć naszym graczom z Primavery i gra mało odważnie - powinien bardziej grac ofensywnie ....
Forza Internazionale !!!