Real Madryt (zbiorczy) - Strona 212

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 15:13

ciekawe czemu zagrali bez loga na koszulkach, przeciez od nowego sezonu te logo bedzie sie składał z dwóch członów i zajmie wiecej miejsca :P
Widac los nie jest łaskawy dla Realu bo w PK trafili na basków z Bilbao, czyli mozliwe pozegnanie sie z tym pucharem :!:

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 gru 2005, 15:16

Chciałbym, byście trafili na nas już w 1/8. W waszej obecnej formie dostalibyście piękny łomot. A zresztą, i tak pewnie odpadniecie w najbliższym dwumeczu. :mike:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 15:18

krAwcU pisze:Chciałbym, byście trafili na nas już w 1/8. W waszej obecnej formie dostalibyście piękny łomot. A zresztą, i tak pewnie odpadniecie w najbliższym dwumeczu.
Chyba nie mogą w 1/8 trafić na siebie drużyny z tego samego kraju :?:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 07 gru 2005, 15:18

Smithu pisze:Tak jest zawsze. A to nie znaczy ze plan Pereza nalezy jezdzic po calej lini ot co !
Trudno to nazwac planem Pereza. Plan Pereza jest wlasnie widoczny teraz. Perez w pierwszych latach kadencji dostal gotowy świetny zespół po Sanzie, dokupywal jednego pilkarza rocznie i jak to sie skonczylo wlasnie teraz widać.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 07 gru 2005, 15:26

Juv pisze:Chyba nie mogą w 1/8 trafić na siebie drużyny z tego samego kraju :?:
Hm, nie słyszałem o czymś takim. Jeśli naprawdę coś takiego istnieje, to niestety mój błąd.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 gru 2005, 15:29

krAwcU pisze:Hm, nie słyszałem o czymś takim. Jeśli naprawdę coś takiego istnieje, to niestety mój błąd.
No nie wiem wczoraj mi tak Ibrahimović powiedział
Ibrahimović pisze:,bo w 1/8 nie moga grac ze sobą druzyny z tego samego kraju , taki regulamin
:wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 gru 2005, 15:30

Bilbao jest obecnie w strefie spadkowej i nie gra dobrze, wiec jest nadzieja ze nie bedzie tak zle :D Wlasnie nie wiem Juv, wydaje mi sie ze nie moge trafic na siebie kluby z tego samego krajuz w 1/8, ale nie jestem pewnien :think: Lepiej zeby na Barce jeszcze nie trafili :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 gru 2005, 15:37

makis pisze:Lepiej zeby na Barce jeszcze nie trafili Wink
jeszzce? jak nie trafia teraz to nie trafia juz w ogole. przeciez w nastepnej rundzie real odpada :P takze, albo teraz, albo nie w tej edycji.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 gru 2005, 15:55

Handsome Boy pisze:
makis pisze:Lepiej zeby na Barce jeszcze nie trafili Wink
jeszzce? jak nie trafia teraz to nie trafia juz w ogole. przeciez w nastepnej rundzie real odpada :P takze, albo teraz, albo nie w tej edycji.
Dokładnie Real odpadnie już w 1/8 chyba że jakimś fuksem znając Królewskich to jest możliwe :) przejdą dalej i odpadną z jakimś faworytem.

Arsenal - Real ????

Mecz byłby ciekawy, ale jednostronny :) Jeżeli Henry bedzie grał w Arsenalu to wiadomo kto przejdzie do następnej rundy - Arsenal :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 gru 2005, 16:40

Tobik33 pisze:Mecz byłby ciekawy, ale jednostronny Jeżeli Henry bedzie grał w Arsenalu to wiadomo kto przejdzie do następnej rundy - Arsenal

Wow. Świetna z Ciebie wróżka. A jeśli Henry nie będzie grał to co?.

Tobik33 pisze:Dokładnie Real odpadnie już w 1/8 chyba że jakimś fuksem znając Królewskich to jest możliwe przejdą dalej i odpadną z jakimś faworytem.

Jak narazie szczeście omija ans szerokim łukiem.
Tobik33 pisze:fuksem znając Królewskich to jest możliwe przejdą dalej
Szczęscie sprzyja lepszym.

luk1208 pisze:ciekawe czemu zagrali bez loga na koszulkach, przeciez od nowego sezonu te logo bedzie sie składał z dwóch członów i zajmie wiecej miejsca
Już w meczu z Barca miły być nowe stroje z nowym logo. Ale nie wyszło teraz jest bez logo sam nie wiem czemu. A i niebedzie dwuczłonowej nazwy tylko będzie sam BENQ poniewaz ta firma wspolpracuje z Simensem takie coś mi się obiło o uszy...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 gru 2005, 16:43

A i niebedzie dwuczłonowej nazwy tylko będzie sam BENQ poniewaz ta firma wspolpracuje z Simensem takie coś mi się obiło o uszy...
a ja słyszałem ze ma byc Simens Benq, ale nie jestem piewien na 100%

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 gru 2005, 19:04

Toudinho pisze:
Tobik33 pisze:Mecz byłby ciekawy, ale jednostronny Jeżeli Henry bedzie grał w Arsenalu to wiadomo kto przejdzie do następnej rundy - Arsenal

Wow. Świetna z Ciebie wróżka. A jeśli Henry nie będzie grał to co?.
Zawsze lubiałem wróżyć :P To wtedy może być wyrównany mecz. Każdy wie że Henry to bezcenny zawodnik dla Arsenalu. Myśle że zgodzą się ze mną kibice Arsenalu. Szkoda jak będzie musiał odejść, bo Arsenal tej luki zbyt szybko nie zapełni

Toudinho pisze:
Tobik33 pisze:Dokładnie Real odpadnie już w 1/8 chyba że jakimś fuksem znając Królewskich to jest możliwe przejdą dalej i odpadną z jakimś faworytem.

Jak narazie szczeście omija ans szerokim łukiem.

No szczególnie was szczęscie omija w meczach z Getafe lub Sociedad w których powinniście przegrać
Toudinho pisze:
Tobik33 pisze:fuksem znając Królewskich to jest możliwe przejdą dalej
Szczęscie sprzyja lepszym.

Napewno Real tym "lepszym" nie jest :/

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 19:52

w/g mnie Realowi potrzeba nowych zawodnikow poniewaz Zidane i spolka juz nie sa dawna druzyna...przedewszystkim uszczelnic obrone.Pierwszy krok jaki podjeli to Cicinho i SUPER poniewaz to zawodnik ktory wygryzl z repr.Canarinhos Cafu wiec to nie lada wyczyn !!!hmmmm............lewa strona Carlos ...tezn zawodnik na obronce sie nie nadaja a po za tym juz wiek nie ten proponowal bym Evre z Monaco.Potrzebny Realowi jest ktos kto postarasie rozrzucić grę pociagnac ją propozycje:
Ricardinho z Santosu
Rafael Van Der Vaart
Steven Piennar(raczej na skrzydło)
Wesley Snajider
Kim Kallstrom
Michael Ballack (a jest szansa !!!)
Kolejne wzmocneinia jakie sa potrzebne to defensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia:
szkoda ze Vieira poszedl do Juve a real oddal Clouda Make, Gravesen do Bani, ewentualnie przenies Julio Baptiste jak za jego swietnych lat na ta pozycje !!! juz pokazywal ze potrafi tam grac !!!
no i napastnicy ! RONALDO super zeby nie kontuzje to bylo by bosko jeszcze troche i wroci na dlugo, pozniej Robinho hmmmm.......za szybko robiony na gwiazde mimo tego ze jeszcze niegrał ;/ (popatrzcie jak wypromowano Messiego-sam to zrobil)ale wierze w Robinho, i zostal do opisania Raul wielki szacunek za te lata w Realu lecz jego era juz sie skonczyla gra slabo a jak go widze to kojarzy mi sie ze slimakiem krzywo dreptajacym po boisku(wybaczcie ale tak to odbieram)
NABYTKI: Carlos TEVEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bierzcie poki gra w brazyli i nie wolaja za niego 50mln EURO !!! no i jeszcze Sergio Aguero ale tego ma zarezerwowanego Inter :P:P:P

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 07 gru 2005, 20:04

_B_L_A_D_E_ pisze:w/g mnie Realowi potrzeba nowych zawodnikow poniewaz Zidane i spolka juz nie sa dawna druzyna...
Ameryki tym stwiedzeniem nie odkryłeś :/
_B_L_A_D_E_ pisze:przedewszystkim uszczelnic obrone.Pierwszy krok jaki podjeli to Cicinho i SUPER poniewaz to zawodnik ktory wygryzl z repr.Canarinhos Cafu wiec to nie lada wyczyn !!!hmmmm............lewa strona Carlos ...tezn zawodnik na obronce sie nie nadaja a po za tym juz wiek nie ten proponowal bym Evre z Monaco.
Obrona ich taka zła nie jest, lecz wymaga paru zmian. Cicinho wygryzł ze składu Cafu :?: No zobaczymy kto będzie grał na MŚ w Niemczech na prawej flance... :)
_B_L_A_D_E_ pisze:Potrzebny Realowi jest ktos kto postarasie rozrzucić grę pociagnac ją propozycje:
Ricardinho z Santosu
Rafael Van Der Vaart
Steven Piennar(raczej na skrzydło)
Wesley Snajider
Kim Kallstrom
Michael Ballack (a jest szansa !!!)
No napewno Ci zawodnicy odmienią Real. Oni nie są galacticos. Ballack to inna sprawa, ale on nie przejdzie do Realu.
_B_L_A_D_E_ pisze:Kolejne wzmocneinia jakie sa potrzebne to defensywny pomocnik z prawdziwego zdarzenia:
szkoda ze Vieira poszedl do Juve a real oddal Clouda Make, Gravesen do Bani, ewentualnie przenies Julio Baptiste jak za jego swietnych lat na ta pozycje !!! juz pokazywal ze potrafi tam grac !!!
No Bestia mógłby wrócić na tą pozycję. Podobne ma warunki jak Vieira jednak sporo jeszcze mu do jego klasy brakuje, ale jest jeszcze młody i może się rozwinąć.

_B_L_A_D_E_ pisze:no i napastnicy ! RONALDO super zeby nie kontuzje to bylo by bosko jeszcze troche i wroci na dlugo, pozniej Robinho hmmmm.......za szybko robiony na gwiazde mimo tego ze jeszcze niegrał ;/ (popatrzcie jak wypromowano Messiego-sam to zrobil)ale wierze w Robinho, i zostal do opisania Raul wielki szacunek za te lata w Realu lecz jego era juz sie skonczyla gra slabo a jak go widze to kojarzy mi sie ze slimakiem krzywo dreptajacym po boisku(wybaczcie ale tak to odbieram)
NABYTKI: Carlos TEVEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bierzcie poki gra w brazyli i nie wolaja za niego 50mln EURO !!! no i jeszcze Sergio Aguero ale tego ma zarezerwowanego Inter :P:P:P
Raul nie odejdzie z Realu to legenda widziałeś ostatni mecz z Barcelona ???? Raul jest niezastąpiony. Mając kontuzje chciał jak najszybciej wrócic na boisko to było piękne widać że jest Realowi oddany jak mało kto. Raul wróci do formy, kiedy Real zacznie grać galaktyczną piłkę - a to za szybko nienastąpi :twisted:

Tevez kolejny Robinho ???? :P
Ostatnio zmieniony 07 gru 2005, 20:10 przez Tobik33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_B_L_A_D_E_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _B_L_A_D_E_ » 07 gru 2005, 20:08

Kolego wszystko pieknie sie zgadzam ale Ronaldo to moj idol wiedz w zyciu nie powiedzial bym ze jest slaby a kto przy mnie mowi cos na jago temat niech odrazu trzyma garde ;)a co do transferow napisalem takie jakie sa mozliwe bo przeciez nie wymysle LAMPARDA RONALDINHO czy AIMARA bo na nich realu stac nie bedzie :D:D:D a Co TEVEZ zły jest ???? !!! człowieku on tam ciagnie to Corinthians :

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”