Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 213

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 kwie 2008, 19:41

Zico_FCI pisze:Chodzi mi o konkretne mecze, w których to miażdżenie miało miejsce.
Wygrywa większość meczów, reszta ligi jest dalece za nią.
Co kogo obchodzi to, czy wygrywają 1:0, czy 5:1, ważne, że wygrywają.
A czepianie się słowa "miażdżyć" przez kibica drużyny, której kibice po ostatnim mistrzostwie stwierdzili, że Legia była absolutnie najlepsza w kraju i daleko poza wszelką konkurencją ociera się o śmieszność. :wink:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 17 kwie 2008, 19:53

brylancik pisze:nowej hali
Na ile ma być miejsc?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 kwie 2008, 20:04

Wilmore pisze:A czepianie się słowa "miażdżyć" przez kibica drużyny, której kibice po ostatnim mistrzostwie stwierdzili, że Legia była absolutnie najlepsza w kraju i daleko poza wszelką konkurencją ociera się o śmieszność.
O śmieszność o ociera się wmawianie mi czegoś czego nie napisałem. Jeśli dla ciebie wymęczone 1-0 i rozgromienie 5-0 równie dobrze można nazwać miażdżeniem to gratuluje.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 kwie 2008, 20:44

Na ile ma być miejsc?
Mniej więcej na 5 tys.

http://www.sport.pl/sport/1,78980,4971485.html

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 kwie 2008, 22:50

Dobra Wilmore, napisz to o o czym myślimy wszyscy ale boimy się powiedzieć. Gdyby nie kupa szczęścia i sędziowie to Wisła nie liczyła by się dziasiaj nawet w walce o puchary. A mistrzem powinna być Legia. Przecież dwa dni temu udowodnili swoją wyższość na Reymonta :(

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 kwie 2008, 22:53

brylancik pisze:. A mistrzem powinna być Legia.
Ty to napsiales :) wiec tak musi byc! Jako ze nie zczaiłem twojej ironii wychodze z wniosku ze nalezysz do paki z grodu kraka. Czyz nie?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 kwie 2008, 22:58

Bienias pisze: Ty to napsiales Smile wiec tak musi byc! Jako ze nie zczaiłem twojej ironii wychodze z wniosku ze nalezysz do paki z grodu kraka. Czyz nie?
Mnie po prostu Zico przekonał.

Awatar użytkownika
plinert
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 18 kwie 2008, 0:59

brylancik pisze:
Z innej beczki. Dzisiaj zostały pokazene nowe wizualizacji stadionu, nowej hali i i hotelu Hilton który ma powstać przy stadionie. :)
no chcialbym tego doczekac.....

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 18 kwie 2008, 11:25

Jesli chodzi o wasz stadion to podobno jest calkowita porazka a na forum serwisu stadiony.net co chwila ktos jedzie po tym projekcie pana Obtulowicza i zrobili nawet kolejna edycje konkursu Tworcow stadionow. Tym razem pod haslem "Stadion dla Wisly" gdzie kazdy bedzie staral sie udowodnic ze potrafi zrobic lepszy projekt, oczywiscie biorad pod uwage wszystkie uwarunkowania terenu itp z ktorymi sie zmagal pan Obtulowicz.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 18 kwie 2008, 14:51

LookAsh pisze:Jesli chodzi o wasz stadion to podobno jest calkowita porazka a na forum serwisu stadiony.net co chwila ktos jedzie po tym projekcie pana Obtulowicza i zrobili nawet kolejna edycje konkursu Tworcow stadionow. Tym razem pod haslem "Stadion dla Wisly" gdzie kazdy bedzie staral sie udowodnic ze potrafi zrobic lepszy projekt, oczywiscie biorad pod uwage wszystkie uwarunkowania terenu itp z ktorymi sie zmagal pan Obtulowicz.
Bo jak kibic przeciwnej drużyny może napisać że podoba mu się projekt stadionu ich największego rywala ?
Mi sie tam podoba [;

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 18 kwie 2008, 15:29

Ja powiem szczerze, że jutro zazdroszczę Wiśle z dwóch powodów. Nie ma to jak zdobyć mistrza Polski w meczu z największym rywalem i jeszcze balować na rynku a Cracovia będzie siedzieć w domu i słuchać chóralnych śpiewów :wink: Co do ostrzenia noży to już nie jest zabawne...

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 18 kwie 2008, 16:27

paku pisze:Bo jak kibic przeciwnej drużyny może napisać że podoba mu się projekt stadionu ich największego rywala ?

Raczej nie chodzi o to. Tam siedza profesjonalni architekci, studenci architektury i skoro mowia ze cos nie gra ze stadionem to cos w tym musi byc. Zreszta wsrod kibicow Wisly tez mieszane uczucia wywoluje ten projekt. Ja tam specjalista w tej dziedzinie nie jestem ale tez tak srednio mi sie podoba a szczegolnie te jednopoziomowe trybuny...

A zeby nie bylo... Oto przyszly stadion Widzewa: http://stadiony.net/project.php?p=161

Zart oczywiscie. Ale pomarzyc kazdemu wolno :D

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 18 kwie 2008, 16:27

Fishbone pisze:Ja powiem szczerze, że jutro zazdroszczę Wiśle z dwóch powodów. Nie ma to jak zdobyć mistrza Polski w meczu z największym rywalem i jeszcze balować na rynku a Cracovia będzie siedzieć w domu i słuchać chóralnych śpiewów :wink: Co do ostrzenia noży to już nie jest zabawne...
Feta z okazji zdobycia Mistrzostwa Polski odbędzie się dopiero po meczu z Zagłębiem Sosnowiec, 10 Maja ;)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 18 kwie 2008, 16:31

paku pisze:
Fishbone pisze:Ja powiem szczerze, że jutro zazdroszczę Wiśle z dwóch powodów. Nie ma to jak zdobyć mistrza Polski w meczu z największym rywalem i jeszcze balować na rynku a Cracovia będzie siedzieć w domu i słuchać chóralnych śpiewów :wink: Co do ostrzenia noży to już nie jest zabawne...
Feta z okazji zdobycia Mistrzostwa Polski odbędzie się dopiero po meczu z Zagłębiem Sosnowiec, 10 Maja ;)
Miałem na myśli zwycięstwo i przybicie mistrzostwa na meczu z Cracovią a feta oczywiście w maju, ale tak i tak Cracovia będzie miała co słuchać po nocach :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 kwie 2008, 22:34

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=101538

W sumie za Matusiaka mógłby być :mrgreen:. No i Mentor dla Wisły gratis.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”