Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2015, 13:10
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 sie 2015, 13:14
Trzeci piłkarz, no no.![]()
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 25 sie 2015, 15:58
A o tym nie było pisane? Oczywiście, że bardzo często Belg zamiast oddać strzał, to woli jeszcze wykonać jedno kółeczko i odegrać do mistrzów celności, jakimi są Willian i Oscar. Generalnie to nie wiem, czemu mają jeszcze służyć tabelki, którymi się zajmują ich autorzy. Przecież wiadomo, że Messi i Ronaldo kręcą takie statystyki, że inni są w tyle. To raz, a dwa, że jak akceptuję zestawianie piłkarzy z tej samej ligi, tak z celem mija się porównywanie Premier League i Primera División. I tak Argentyńczyk z Portugalczykiem są lepsi od Belga, to nie podlega wątpliwości, ale zawsze należy mieć na uwagę charakterystykę gry w danej lidze, tempo rozgrywania akcji itd., co może być znamiennie w przypadku innych zestawień. Już prędzej do Hazarda porównałbym Ronaldo z czasów gry w Manchesterze, bo i tam będzie widoczna różnica (naturalnie na korzyść tego drugiego), chociaż oczywiście to już poprzednia dekada, a jak wiadomo, jakość bądź poziom gry w Anglii ulega zmianom.szefu91 pisze:zwyczajnie za mało szczela.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2015, 16:11
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 sie 2015, 16:23
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 sie 2015, 17:47
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 25 sie 2015, 19:01
Spox, to ja również. Dodam tylko, że od późnej wiosny do teraz, to i od Hazarda nie tylko Neymar jest lepszy. Belg nie prezentuje wysokiej formy od dłuższego czasu, miewa jakieś przebłyski, ale to za mało, aby mówić o graczu z TOP3. Uwielbiam go, doceniam to, co zrobił od roku 2012, bo przecież wielokrotnie ciągnął Chelsea, ale staram się na tym nie opierać obecnej opinii o tym zawodniku (a może i generalnej?), tj. jeśli nic się nie zmieni do końca tego sezonu, to trzeba będzie stwierdzić, że Hazard się nie rozwinął i systematycznie marnuje swój talent.szefu91 pisze:Niemniej temat Hazarda z mojej strony zamykam. Póki co dla mnie nawet Neymar jest nieco lepszy.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 sie 2015, 19:26
Zgadzam się. Lubię Edena, ale osobiście na ten moment wyżej stawiam nawet Griezmanna już nie mówiąc o Neymarze.szefu91 pisze: Póki co dla mnie nawet Neymar jest nieco lepszy. Może będę miał okazję niedługo ich bliżej porównać, jak już kolejny piłkarz Barcy odejdzie do United.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 26 sie 2015, 8:06

grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 26 sie 2015, 14:20
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 sie 2015, 15:18
Ja tez tego nie czaje... Nie żebym wolał Nolito, który jest rozwiązaniem o tyle gorszym, ze Yarmolenko może nas pozytywnie zaskoczyć a Nolito to wyrobnik i nikim więcej nie będzie (Ok na lawe ale czy serio musimy sprowadzać takich zawodników?).FRYDERYK SZOPEN pisze:sprawa z Yarmolenko jest dziwna.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 sie 2015, 15:43

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 26 sie 2015, 15:49
Celna uwaga. Powinienem był zacząć od stwierdzenia, ze ani trochę nie wierze w te informacje... chyba nadal mam poważne uprzedzenie do zarządu i jestem w stanie uwierzyć we wszystko.Mentor pisze:W którym momencie plotka o Yarmolence zmieniła się w realną sprawę? Czym ten news zasłużył sobie na poważne potraktowanie?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 26 sie 2015, 20:02
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 27 sie 2015, 12:26
przede wszystkim napisal to sport a oni maja zadziwiajaca skutecznosc w ostatnim czasie kiedys byli zwyklym plotkarskim dziennikiem teraz trafiali jako pierwsi i suareza i vermelena i chocby arde (moze nie przez sport.es ale przez ich dziennikarzy z cadena czy cope.Mentor pisze:W którym momencie plotka o Yarmolence zmieniła się w realną sprawę? Czym ten news zasłużył sobie na poważne potraktowanie?
FRYDERYK SZOPEN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio