Real Madryt (zbiorczy) - Strona 215

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 gru 2005, 23:04

Niggaz pisze:Nigdy wcześniej tego nie robiłem bo nie uznaję tego typu napinki
Oj Ty maly klamczuszku :pinokio: :naughty: :nein:
Niggaz Wysłany: Czw 17.11.2005 23:41 pisze:A tymczasem zobaczmy kilka wypowiedzi na temat GD autorstwa fana Realu Laughing

2005.11.17, godz. 22:57, pasiak
no i tak ma być jesteśmy z wami królewscy
real miażdży i zmiazdży barcelone jeszcze zbaczycie co oznacza real wy tam w tej kataloni
wiara to wiara real barca 3:1
hala madrid
pozdro dla wszystkich 13 latków od byłego robinho 226 robinho225 i robinho 224 tylko miałem bany cały cas
hala ronaldo
Rotfl

2005.11.17, godz. 22:52, pasiak
robinho bedzie lepszy od messiego przycmi ich wszystkich i sie przełamie on jest genialny może przyćmi ronaldinho
hala madrid
real barca 3:1

2005.11.17, godz. 23:01, pasiak
robinho jest najlepszy i messi może mu buty cyszćić
hala madrid hala robinho
ANTY BARCA
REAL BARCA 3:1
Faktycznie, taka napinka jest srednio inteligentna. Tym bardziej w obliczu zblizajacej sie (a moze bedacej juz faktem) nawalnicy Mlodych Gniewnych Niekoniecznie Inteligentnych Fanow Roniego i Messiego... Mozna wyszukiwac takie kwiatki po roznych forach ale po co :think:

Nieladnie Niggaz, oj nie... :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2005, 23:15

Krzysztof Jarzyna pisze:Oj Ty maly klamczuszku
:oops: ]:->

Tamto się nie liczyło bo przecież mieliśmy celowo napinać się przed GD. To byla jakaś zorganizowana akcja :lol2:
Krzysztof Jarzyna pisze:Tym bardziej w obliczu zblizajacej sie (a moze bedacej juz faktem) nawalnicy Mlodych Gniewnych Niekoniecznie Inteligentnych Fanow Roniego i Messiego...
Niestety już za późno. MGNIFRiM już przyatakowali. Nic nie powstrzyma tej fali. Na szczęście bojówki stron Barcy działają dużo skuteczniej od bojówek stron Realu i takich kwiatków jest dużo mniej :P

A tego komenta akurat zapodałem głównie ze względu na Cristiano Ronaldo :lol: Chociaż pozostałej nazwiska też robiły wrażenie. No i to ustawienie 12 zawodników. Widać, że rewolucja :P :wink:

PS: czego tylko ja się napinam :roll:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 gru 2005, 8:34

makis pisze:Ja chcialbym zeby trafili na Inter. To bylby ciekawy mecz, pilkarze typu Figo, Solari i Samuel mieliby szanse zeby znowu zaprezentowac sie przed kibicami na Santiago Bernabeu i pokazac ze zbyt wczesnie z nich zrezygnowano ( a tak bylo moim zdaniem z Solarim i Samuelem). Nie obrazilbym sie tez na Liverpool. Wyniki meczow z tymi druzynami bylyby sprawa otwarta. Ale Juve i Milan... To juz co innego, obawiam sie ze sa teraz poza zasiegiem :)
Poza zasięgiem w chwili obecnej dla Realu byłby nawet Puchar Intertoto. Szkoda, bo ciekawie by wyglądała konfrontacja chociażby Realu z czasów Raul Morientes Ronaldo z ówczesną Barceloną. Szlagier jakich mało.
W Madrycie potrzeba nowej siły napędowej, bo tryby nie dostają oleju. Kolejnym arcyważnym aspektem jest zmiana trenera, bo drugoligowy boy nie jest w stanie udźwignąć takiego ciężaru na swych wątłych barkach.
Trzecia sprawa - sprawa obrońców. To woła o pomstę do nieba. Dosłownie cała linia defensywna jest do wymiany. Albo są starzy ( R. Carlos ) i nie wytrzymują im ścięgna, stawy, kości strzelają i trzeba wózek inwalidzki zamontować, albo są leszcze, którym brak ogrania, zapatrzeni w samych siebie nie zauważają, że na boisku się kopie piłkę, a nie stoi ... jak Rasiak.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 gru 2005, 11:09

Oprócz systemu gry dwunastoma zawodnikami ( :lol: ) największe perełki to: tajemniczy Ioqiemte z Udinesse i świątynia futbolu Now Camo :roftl3:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 09 gru 2005, 12:05

Za kilka miesiecy to moze byc inny Real wiec nie ma co płakać, że z nikim nie maja szans. Nie mieliby gdyby im przyszło grac w środę 14 grudnia,a co będzie w marcu tego nikt nie wie. Choćby kontuzje w druzynie przeciwnej...

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 09 gru 2005, 17:59

Real jest w tym sezonie skończony... i nie chodzi tu o to, że za kilka miesiecy moze to być inny Real, tego Realu juz nikt nie zmieni dopóki nie zajdą drastyczne zmiany w tym klubie. Zbyt wielu jest tam zawodników którzy już wiele do tego zespołu wnieść nie mogą i nie wniosą, a grać muszą. I wątpie aby Real w ciągu kilku miesięcy drastycznie sie zmienił, tą drużyne trzeba budować praktycznie od podstaw. I na kogo nie trafią w 1/8, daje 99% szans , że przegrają.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 09 gru 2005, 18:33

Jones pisze:Real jest w tym sezonie skończony... i nie chodzi tu o to, że za kilka miesiecy moze to być inny Real, tego Realu juz nikt nie zmieni dopóki nie zajdą drastyczne zmiany w tym klubie. Zbyt wielu jest tam zawodników którzy już wiele do tego zespołu wnieść nie mogą i nie wniosą, a grać muszą. I wątpie aby Real w ciągu kilku miesięcy drastycznie sie zmienił, tą drużyne trzeba budować praktycznie od podstaw. I na kogo nie trafią w 1/8, daje 99% szans , że przegrają.
z większościa się zgadzam, ale z tym że na 99 % odpadną z 1/8 CL to napewo nie. przecież jak dla mnie wszystkie drużyny są na podobnym poziomie. na tym etapie rozgrywek można się spodziewać każdego wyniku, więc nie przekreślałbym tak od razu Realu. raczej dawałbym mu 50 % szans bo nawet nie wiemy z kim się zmierzy a takich Rangersów powinien ograć bezproblemu :D

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 09 gru 2005, 19:25

Jones pisze: I na kogo nie trafią w 1/8, daje 99% szans , że przegrają.
No widzę, Antimadritista z krwi i kości :lol: ale niezależnie od tego jak bardzo się nie lubi/nie cierpi/nie nawidzi tegoż stołecznego klubu to jednak ten procent szans to się Wyspom Owczym na pokonanie Niemiec pozostawia..dlatego Realowi przez zwykły zdrowy rozsądek powinno się dawać troche więcej...mam nadzieje, że to był wyczyn w kategorii : "Patrzcie jak ja się zręcznie posługuje ironią" :lol: w LM z definicji juz nie ma słabych drużyn...a w 1/8 tym bardziej...może i Real nie jest w swojej najwyżeszje możliwej dyspozycji...ale tak szczerze mówiąc...ile razy ta pikna dyscyplina sportu zmuszała do wytężnonego myślenia by odpowiedzieć sobie na pytanie "Jak to się stało??" ..za to właśnie ten sport kocha taka chmara ludzi na całym tym zmaterializowanym, jak koszulka pewnego klubu w Europie :> ) świecie :lol:
Pozdrawiam...
P.S: Pierwszy raz przyszło mi bronić Realu :lol:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 gru 2005, 19:54

Loco pisze:raczej dawałbym mu 50 % szans bo nawet nie wiemy z kim się zmierzy a takich Rangersów powinien ograć bezproblemu

Loco Real nie może trafić na Glasgow bo jest podobnie jak Szkoci nierozstawiony :twisted: Potencjalni rywale Królewskich to Liverpool, Milan, Arsenal, Inter, Juventus więc 50% szans to przynajmniej o 25 za dużo :wink:

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 09 gru 2005, 20:30

janiofcb pisze:
Loco pisze:raczej dawałbym mu 50 % szans bo nawet nie wiemy z kim się zmierzy a takich Rangersów powinien ograć bezproblemu

Loco Real nie może trafić na Glasgow bo jest podobnie jak Szkoci nierozstawiony :twisted: Potencjalni rywale Królewskich to Liverpool, Milan, Arsenal, Inter, Juventus więc 50% szans to przynajmniej o 25 za dużo :wink:
sorry mój bład :? . nie wiedizałem o tym. dzięki że mnie poprawiłeś, ale szczerze to nie zmienia faktu, że Real może powalczyć z każda z tych drużyn, także nie skreślałbym go tak szybko. ja tam jeszcze wierze, że Królewscy się podniosą w tym sezonie.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 09 gru 2005, 21:07

Live, Arsenal i Inter są jak najbardziej w zasięgu. Milan i Juventus - gorzej, szczególnie w drugim wypadku. Myślę że nawet któryś z murowanych faworytów może się na Juve w razie czego ostro przejechać.
Ale i tak uważam że do lutego Królewscy powrócą do należnej im (czyt. a'la 2002) dyspozycji.

Edit: auto-rotfl - oczywiście o Inter a nie Juve w pierwszym przypadku mi chodziło, poprawiłem ;)
Ostatnio zmieniony 09 gru 2005, 21:24 przez cruel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2005, 21:16

cru pisze:Live, Arsenal i Juve są jak najbardziej w zasięgu.
cru pisze:Milan i Juventus - gorzej, szczególnie w drugim wypadku.
I wszystko jasne :roll:
cru pisze:Ale i tak uważam że do lutego Królewscy powrócą do należnej im (czyt. a'la 2002) dyspozycji.
Trzeba przeprowadzić proponowane przez cytowanego przeze mnie fana Realu propozycje (wprowadzenie 12-stego zawodnika, sprowadzenie boskiego Crisitano Ronaldo itp.) a wszystko będzie dobrze ... :roll:

Tak na serio to teoretycznie może się sporo zmienić do lutego, ale bez przesady. To są tylko trochę ponad 2 miechy. Obecny skład nie gra nic a na stworzenie nowego to trochę za mało czasu. Litości ludzie.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 09 gru 2005, 21:26

Tak na serio to teoretycznie może się sporo zmienić do lutego, ale bez przesady. To są tylko trochę ponad 2 miechy. Obecny skład nie gra nic a na stworzenie nowego to trochę za mało czasu. Litości ludzie.
no może akurat, trzeba mieć nadzieje. nowy trener może dużo zmienić. a co do Barcelony to niech sobie gra efektownie, ale nie zawsze efektywnie. niech sobie zdobedzie kolejne mistrzostwo, ale jednego jestem pewien :D w Ligi Mistrzów nie wygrają :lol: i to mnie trzyma przy duchu. powiedzmy sobie szczerze Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) :twisted: i cienko widze Barce.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2005, 21:37

Loco gratulacje. Właśnie dołączyłeś do grona średnio rozgarniętych fanów Realu. Mam nadzieję, że tylko na tematy związane z Barcą i Realem masz takie mizerne pojęcie.
Loco pisze:nowy trener może dużo zmienić
Masz na myśli Lopeza Caro? Czy może jego następcy? Zresztą co to za różnica. Chętnie się dowiem od Ciebie co można zrobić z tymi zawodnikami których ma do dyspozycji. Oczywiście chodzi o duże zmiany bo napisałeś przecież, że może dużo zmienić.
Loco pisze:a co do Barcelony to niech sobie gra efektownie, ale nie zawsze efektywnie.
W tym sezonie z reguły łączy efektowną grę z efektywną grą. Niewiele było gorszych spotkań (na początku sezonu było słabiej) tak więc jakoś się o to nie martwię. Nie widzę powodów, aby nagla Barca przestała grać efektywnie.
Loco pisze:niech sobie zdobedzie kolejne mistrzostwo
Bez problemu.
Loco pisze:ale jednego jestem pewien Very Happy w Ligi Mistrzów nie wygrają Laughing i to mnie trzyma przy duchu.
Ciekawa sprawa naprawdę. Trzyma Cię na duchu fakt, że Barca nie wygra LM :roll: Przejmujesz się jej wynikami chyba bardziej niż Realem. A szanse na zwycięstwo w LM mamy dość spore tak czy inaczej.
Loco pisze:powiedzmy sobie szczerze Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) Twisted Evil i cienko widze Barce.
Powiedzmy sobie szczerze. Twoje pojęcie o Barcelonie oscyluje w granicach zera.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 09 gru 2005, 21:39

Loco pisze:powiedzmy sobie szczerze Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) i cienko widze Barce.
Barcelona to przede wszystkim bardzo silna jedenastka piłkarzy z kilkoma gwiazdami światowego formatu, a dodatkowo szeroka i bardzo solidna ławka rezerwowych. Wypadnięcie ze składu nawet takiego geniusza jak Ronaldinho nie powoduje IMHO automatycznie drastycznego spadku jakości gry.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”