FMy - Strona 216

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 28 sie 2005, 10:19

RoRo gram w necie wiec takiego programu nie moge używać :PWięc pytam sie Was mających w tej grze jakieś doświadczenie

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 sie 2005, 10:36

RoRo pisze:
Tomi pisze:nikt z nich nie przejdzie może nie być ECC
Ej jak sie masz juz o takie pierdoly pytac to weź moze walnij sobie FMScouta i bedziesz mial problem z glowy a i nie zasmiecisz tematu takimi bzdurami. "Szukam obroncy do 23 mln euro" LOL LOL - stary przestan ...

POZDRO
RoRo nie mieszaj tutaj na forum. Ten temat został stworzony z myślą o poradach, osiągnięciach i problemach, do których zaliczamy poszukiwanie piłkarzy. Nie jesteś tutaj bogiem tudzież żadną nimfą, dlatego jak ktoś się pyta to się odpowiada. FM Scout poza tym nie jest takim genialnym programem, także przestań tylko o nim pisać. Temat jest po to, żeby można było się radzić pytać innych graczy, a nie ochrzaniać kogoś za to, że szuka piłkarza. Chce chłopak pomocy to mu pomóż a nie ochrzaniaj.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 10:45

Chciałem sie spyatc jakim klubem wam sie najlepiej grało w Managera i ile graliscie sezonów tym klubem

Niech wasze odpowiedzi bedą przeznaczone dla tych którzy nie wiedż sobie kim zagrac

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 28 sie 2005, 10:48

Proponuje wszystkim zagrac Werderem Brema. Super sie gra. jak by co to moge pomoc

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:16

wazi pisze:Chciałem sie spyatc jakim klubem wam sie najlepiej grało w Managera i ile graliscie sezonów tym klubem

Niech wasze odpowiedzi bedą przeznaczone dla tych którzy nie wiedż sobie kim zagrac

Moja najdłuższa gra to chyba było z 14 sezonów ;) ale nie grałem tylko jednym zespołem. Chyba z 7 lat Paris-SG i następne 7 Juve. I mogę powiedzieć, że grało mi się tymi zespołami bardzo fajnie.

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 28 sie 2005, 11:46

wazi pisze:Chciałem sie spyatc jakim klubem wam sie najlepiej grało w Managera i ile graliscie sezonów tym klubem

ja grałem dużoooooo Realem, tzn. np. 3 sezony i mi się savzwalił, ale jak grałem od nowa to starałem się robić taki składj ak wcześniej, że niby kontynuacja, a teraz znowu nimi gram, tylko teraz chce sobie zrobić zespół gwiazd, bez żadnyc talentów tylko taki dream team zeby zabijać wszystkich :P najlepiej mi się grało Realem MAdryt
Ale grałem też Saragossą, w 1 sezonie byłem 3 a w 2 i 3 przegralem mistrzostwo z Barca w ostatnim meczu, bardzo fajnie się też grało to by było na tyle :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:50

viadro pisze:ja grałem dużoooooo Realem, tzn. np. 3 sezony i mi się savzwalił, ale jak grałem od nowa to starałem się robić taki składj ak wcześniej, że niby kontynuacja, a teraz znowu nimi gram, tylko teraz chce sobie zrobić zespół gwiazd, bez żadnyc talentów tylko taki dream team zeby zabijać wszystkich najlepiej mi się grało Realem MAdryt
Ale grałem też Saragossą, w 1 sezonie byłem 3 a w 2 i 3 przegralem mistrzostwo z Barca w ostatnim meczu, bardzo fajnie się też grało to by było na tyle
dla mnie taka gra jest bezsensu po sezonie, dwóch się nudzi i grać się odechciewa

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 sie 2005, 11:55

Mi się chyba najlepiej grało Sevillą. Dość mocny i równy zespół, z jedną wielką gwiazdą Julio Baptistą, dużo kasy na transfery - prawie 20 mln euro :shock: No i grają w mocnej lidze więc emocji napewno nie będzie brakować. Jedyne co mnei wkurzało w Sevilli ( no może nie w Sevilli lecz w Primera Division) to jest limit piłkarzy z poza Unii Europejskiej :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:01

metol pisze:Mi się chyba najlepiej grało Sevillą. Dość mocny i równy zespół, z jedną wielką gwiazdą Julio Baptistą, dużo kasy na transfery - prawie 20 mln euro No i grają w mocnej lidze więc emocji napewno nie będzie brakować. Jedyne co mnei wkurzało w Sevilli ( no może nie w Sevilli lecz w Primera Division) to jest limit piłkarzy z poza Unii Europejskiej

masz rację z tym zdecydowanie przesadzili :? żeby w At. Madrid mogło grać tylko 3 piłkarzy spoza UE :( limit OUT :P

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 12:05

Ja najdluzej grałem Odrą Wodzisław. Piec sezonów i grało mi sie najlepiej ta druzyną, miałęm w swoim skladzie takich pilkarzy jak Lastuvka, Hubschamn czy Romaric a to juz jest cos. Na poczatku miałem chyba 200 tys euro a jak zaczynałem szosty sezon to miałem 14 mln euro. Ale i tak 3/4 zawodników nie chciała do mnie przejc z zagranicy.

mrowa607
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrowa607 » 28 sie 2005, 12:21

mam problem a mianowicie potrzebuje na juz dobrego mlodego pomocnika ofensywnego w miejsce ronaldinho ktoremu sie cos popierdzielilo i odchodzi z barcy do bayernu.potrzebuje kogos na jego miejsce .aha mam 2007 rok i ok.30 milionow euro na transfery

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 sie 2005, 12:29

5 sezonów Manchesterem United.4 mistrzostwa Anglii,4 Comunity Shield,3Puchary Anglii,3 Puchary Ligi Angielskiej,2 Ligi Mistrzów,Puchar Interkontynetalny,Puchar Uefa

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:31

mrowa607 pisze:mam problem a mianowicie potrzebuje na juz dobrego mlodego pomocnika ofensywnego w miejsce ronaldinho ktoremu sie cos popierdzielilo i odchodzi z barcy do bayernu.potrzebuje kogos na jego miejsce .aha mam 2007 rok i ok.30 milionow euro na transfery

Wesley Sneijder. Giovanni Dos Santos(może bnawet u Ciebie gra ;) )

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 12:34

najtrudniej sie gra liverpoolem ja gralem do 2014czyli prawie 10 lat potem prowadzilem rep brazylii

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 12:36

a co ronaldinho polecam diego z porto chlopak wymiata

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”