Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 28 sie 2005, 10:19
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 sie 2005, 10:36
RoRo nie mieszaj tutaj na forum. Ten temat został stworzony z myślą o poradach, osiągnięciach i problemach, do których zaliczamy poszukiwanie piłkarzy. Nie jesteś tutaj bogiem tudzież żadną nimfą, dlatego jak ktoś się pyta to się odpowiada. FM Scout poza tym nie jest takim genialnym programem, także przestań tylko o nim pisać. Temat jest po to, żeby można było się radzić pytać innych graczy, a nie ochrzaniać kogoś za to, że szuka piłkarza. Chce chłopak pomocy to mu pomóż a nie ochrzaniaj.RoRo pisze:Ej jak sie masz juz o takie pierdoly pytac to weź moze walnij sobie FMScouta i bedziesz mial problem z glowy a i nie zasmiecisz tematu takimi bzdurami. "Szukam obroncy do 23 mln euro" LOL LOL - stary przestan ...Tomi pisze:nikt z nich nie przejdzie może nie być ECC
POZDRO
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 10:45
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 28 sie 2005, 10:48
morświn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:16
wazi pisze:Chciałem sie spyatc jakim klubem wam sie najlepiej grało w Managera i ile graliscie sezonów tym klubem
Niech wasze odpowiedzi bedą przeznaczone dla tych którzy nie wiedż sobie kim zagrac
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 28 sie 2005, 11:46
ja grałem dużoooooo Realem, tzn. np. 3 sezony i mi się savzwalił, ale jak grałem od nowa to starałem się robić taki składj ak wcześniej, że niby kontynuacja, a teraz znowu nimi gram, tylko teraz chce sobie zrobić zespół gwiazd, bez żadnyc talentów tylko taki dream team zeby zabijać wszystkichwazi pisze:Chciałem sie spyatc jakim klubem wam sie najlepiej grało w Managera i ile graliscie sezonów tym klubem
Niech wasze odpowiedzi bedą przeznaczone dla tych którzy nie wiedż sobie kim zagrac
viadro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 11:50
dla mnie taka gra jest bezsensu po sezonie, dwóch się nudzi i grać się odechciewaviadro pisze:ja grałem dużoooooo Realem, tzn. np. 3 sezony i mi się savzwalił, ale jak grałem od nowa to starałem się robić taki składj ak wcześniej, że niby kontynuacja, a teraz znowu nimi gram, tylko teraz chce sobie zrobić zespół gwiazd, bez żadnyc talentów tylko taki dream team zeby zabijać wszystkich najlepiej mi się grało Realem MAdryt
Ale grałem też Saragossą, w 1 sezonie byłem 3 a w 2 i 3 przegralem mistrzostwo z Barca w ostatnim meczu, bardzo fajnie się też grało to by było na tyle
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 28 sie 2005, 11:55
Mi się chyba najlepiej grało Sevillą. Dość mocny i równy zespół, z jedną wielką gwiazdą Julio Baptistą, dużo kasy na transfery - prawie 20 mln eurowazi pisze:Chciałem sie spyatc jakim klubem wam sie najlepiej grało w Managera i ile graliscie sezonów tym klubem
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:01
metol pisze:Mi się chyba najlepiej grało Sevillą. Dość mocny i równy zespół, z jedną wielką gwiazdą Julio Baptistą, dużo kasy na transfery - prawie 20 mln euro No i grają w mocnej lidze więc emocji napewno nie będzie brakować. Jedyne co mnei wkurzało w Sevilli ( no może nie w Sevilli lecz w Primera Division) to jest limit piłkarzy z poza Unii Europejskiej
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 12:05
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrowa607 » 28 sie 2005, 12:21
mrowa607

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 sie 2005, 12:29
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 sie 2005, 12:31
mrowa607 pisze:mam problem a mianowicie potrzebuje na juz dobrego mlodego pomocnika ofensywnego w miejsce ronaldinho ktoremu sie cos popierdzielilo i odchodzi z barcy do bayernu.potrzebuje kogos na jego miejsce .aha mam 2007 rok i ok.30 milionow euro na transfery
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 12:34
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 28 sie 2005, 12:36
gikerek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio