Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lip 2006, 2:16
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lip 2006, 2:27
Tu sprawa jest bardzo prosta.Ibrahimović pisze:Dla mnie to jest śmieszne ? dlaczego w sezonie 04/05 nikt nie dostal scudetto a nagle za sezon 05/06 ktory ma tyle wspolnego z Calciopoli co ja z Kaczyńskim scudetto dostal Inter
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2006, 3:52
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 lip 2006, 9:47
lepiej się cieszyć z mistrzostwa z ustawionymi meczami , co?Tomusmc pisze:Dla mnie Inter powinien się takiego Scudetto wstydzić i zdania nie zmienię. Od 16 lat nie potrafili go zdobyć i jedynie po aferze calciopoli dostali ten zaszczytny tytuł. Jeśli kibice Interu święują o szczere kondolencje dla akich ifosich... tyle ode mnie
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 lip 2006, 14:52
Lepiej za nie zapłacić, co? Lepiej kupić sobie paru sędziów i wygrać "uczciwie na boisku" jak to wszyscy juventini mówią. Wygrana na boisku jest wtedy gdy rzeczywiście została ona wygrana na boisku, a nie jak to zauważył raz Figo, w pokoju sędziego PaparestyTomusmc pisze:Dla mnie Inter powinien się takiego Scudetto wstydzić i zdania nie zmienię. Od 16 lat nie potrafili go zdobyć i jedynie po aferze calciopoli dostali ten zaszczytny tytuł. Jeśli kibice Interu święują o szczere kondolencje dla akich ifosich... tyle ode mnie
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2006, 15:04
wstydzić na pewno się nie powinni, skoro praweni im zostało przyznane.Tomusmc pisze:Dla mnie Inter powinien się takiego Scudetto wstydzić i zdania nie zmienię.
Tomusmc pisze:tyle ode mnie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 27 lip 2006, 17:35
Podzielam twoje zdanie. UEFA wypowiedziała się w tej sprawie jasno. "Mistrz Włoch 2005/2006 musi zostać wyłoniony", więc bezkrólewie nie wchodziło w grę. A jeśli nie miał być bezkrólewia to kto miał otrzymać Scudetto? Może Ascoli?! Oficjalnie mistrzem Włoch jest Inter i koniec.fieldy pisze:wstydzić na pewno się nie powinni, skoro praweni im zostało przyznane.
Ja bym się z takiego mistrzostwa na pewno nie cieszył, ale wstydzić się ? z jakiej racji ?
Adek_17

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 lip 2006, 19:02
Też mam taką nadzieję. Mimo, że mamy na starcie 8 punktów przewagi jeszcze nic nie znaczy. Ostatnie lata pokazały, że Interowi brakuje tej umiejętności postwienia kropki nad i. Chciałbym, aby to się zmieniło. Jeśli wygramy w nadchodzącym sezonie to też mnie to tak do końca nie będzie cieszyć z racji owej przewagi na starcie (chyba, że wygramy z przewagą kilkunastu punktów, ale na to się raczej nie zanosi).Adek_17 pisze:Liczmy na to że mistrz Włoch 06/07 zostanie wyłoniony w uczciwych warunkach i już tylko forma sportowa zadecyduje o scudetto. Może i Milan ma te 8 punktów straty już na starcie, ale jestem pewny że będziemy oglądać walkę do końca w nadchodzącym sezonie, oczywiście pomiędzy zespołami z Mediolanu.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 lip 2006, 8:55
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 sie 2006, 15:55

Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2006, 16:19
A ktos to bedzie pokazywał bo w Pilka w TV cisza o tym turnieju. A jesli dobrze pamietam ktos zawsze to pokazywał. Kiedys nawet TVP(chyba piewrwsza edycje z min. Barca), pozniej Eurosport, a teraz troche by podupadło jesli nikt tego nie pokaże.Już dziś rozpoczynamy walkę w turnieju LG Amsterdam Tournament
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 sie 2006, 17:41
Polsat pokaże retransmisje meczów Manchesteru.Messi E2 Ronaldinho pisze:A ktos to bedzie pokazywał bo w Pilka w TV cisza o tym turnieju.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 05 sie 2006, 9:03
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sie 2006, 11:39
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 sie 2006, 11:40
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio