Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 09 gru 2005, 21:48
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2005, 22:14
Nie ma za co.Loco pisze:dzięki Niggaz
Nic mi o tym niewiadomo.Loco pisze:jest jakiś stowarzyszenie średnio rozgarnietych fanów
Barcy??
Lepiej wygląda załóż.Loco pisze:załuż
Tym razem nie mam się do czego przyczepić. Co innego kiedy ktoś pisze, że Barca to tylko Ronaldinho. Wybacz, ale wtędy ręce opadają.Loco pisze:Barca jest poprostu dobrze poukładana, a Real się zagubił w swoje polityce transerowej, ale kadre też ma sporą nie wspominając już o potencjale. Reasumując dajcie Realowi trenera co poukłada te klocki w całość
Z naciskiem na powoli. Doskonale wiem, że prędzej czy później tak się stanie, ale na to potrzeba sporo czasu i nie tylko nowego trenera. Z tym, że wątpię, abyś śmiał mi się w twarz.Loco pisze:Real powoli stanie się znów wielki i wtedy będe śmiał Ci się prosto w twarz. pozdro
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2005, 22:28
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 09 gru 2005, 23:07
Bienias pisze:i nowego prezesa
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2005, 23:41
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 gru 2005, 1:26
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 10 gru 2005, 10:49
Wydaje mi się, że Ty cienko widzisz Barce nawet z Ronaldinho w składzie, więc o czym my rozmawiamy..Loco pisze:Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) i cienko widze Barce.
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 10 gru 2005, 12:40
zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LMadekk pisze:Wydaje mi się, że Ty cienko widzisz Barce nawet z Ronaldinho w składzie, więc o czym my rozmawiamy..Loco pisze:Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) i cienko widze Barce.subiektywizm w tej wypowiedzi sięgnął zenitu...chyba wyżej już nie może..
zauważyć można również Twoje blade pojęcie o tym teamie...a więc tak na przyszłość, jeżeli na jakiś temat masz blade pojęcie, a nawet wywołuje on u Ciebie same kompleksy....zamilcz jak coś mówisz
Co do szans Realu w LM to wszysycy wiedzą, że nie będzie żadnej niespodzianki..to jest tak pewne jak to, że Polacy wyjdą z grupy czyli nie musiałem o tym wspominać![]()
...ale teraz pozostaje tylko kwestia kiedy i z kim odpadnie Real...moja odpowiedź...:z rywalem lepiej dysponowanym danego dnia..
i co do tego nie ma żadnych wątpliwości... przez te dwa miesiące może nie uda się Realu doprowadzić do najwyżeszej formy....ale może chociaż do takiej dyspozycji, żeby nawiązać równorzędną walkę z rywalem...chociaż niech nikt nie liczy na jakąś spektakularną metamorfozę tego zespołu...teraz zacznie się żmudna praca...przemiana wymagająca od każdego piłkarza maksymalnego zaangażowania....czy oby gracze Realu sprostają tym wymaganiom ?????
Pozdrawiam...
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2005, 12:50
Poleci z hukiem w dół tabeli bo jak wiadomo nie gra u nas żaden Eto'o, Messi, Deco, Xavi, Giuly, Puyol, Ezquerro, Larsson, Edmilson, Motta, Sylvinho, Gio czy inni zawodnicy. Gra tylko Ronaldinho. Reszta to lolki co nie potrafią kopać piłki. Barca spadnie z hukiem do Secunda Division. A później mama obudzi Cię bo trzeba iść do szkoły.Loco pisze:zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LM
Masz jeszcze jakieś ciekawe teorie. Stworzyłeś portret psychologiczny adekka na podstawie kątu nachylenia drzewa pod blokiem czy masz jakieś fajniejsze metody? Podziel się z nami swoją argumentacją. Czekam z niecierpliwościąLoco pisze:bo jesteś zarozumiałym kibicem Barcy, który kibicuje temu klubowi może od dwóch, trzech lat, bo zaczeli grać dobrze.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 10 gru 2005, 12:57
Kto tu jest zarozumiały?? na pewno nie jestem to ja...w Twojej wypowiedzi widać gorycz i zazdrość...bo to Real teraz jest w dołku...i nawet mnie nie znając opowiadasz o mnie niestworzone rzeczy...niech Cie drzwi ścisną!...skąd Ty masz takie wiadomości??? po jednym moim poście umiesz mnie tak opisać...?? kto tu jest zarozumiały?? a jakbyś chciał ostatecznie wiedzieć jestem kibicem Barcy od dłuższego czasu....i nie myśl sobie nawet, że gdy Real wyjdzie na prostą ( życzę mu tego , bo jestem kibicem piknego futbolu) przejde na strone Królewskich...niedoczekanie Twoje!...nie jestem żadnym sprzedawczykiem.. i na przyszłość, jak się chcesz wyżyć z powodu niepowodzeń Realu to sobie zacznij uprawiać jakieś exremalne robótki ręczne...szyj sweterki i szaliczki na cześć Realu i tym podobne..może uzbierasz na jakieś dobre leki uspokajające..Loco pisze:zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LM wtedy pogadamy. ty też jesteś subiektywny bo twoja wypowiedź jest stronnicza, bo jesteś zarozumiałym kibicem Barcy, który kibicuje temu klubowi może od dwóch, trzech lat, bo zaczeli grać dobrze. śmieszne Barce będzie miała zły okres i zobaczymy czy będziesz jeszcze jej kibicował. juz niedługo. Hala Madrid
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 10 gru 2005, 13:17
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 gru 2005, 13:30
Loco pisze:liczy się tradycja i przeszłość a nie teraźniejszość
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2005, 13:32
Z łaski swojej mógłbyś pisać mój nick z wielkiej litery tak jak on brzmi w oryginale. A poza tym ja nie miałem na myśli porównywania. Chciałem Ci podpowiedzieć, że Barca to drużyna. Zespół tworzący monolit a nie jeden zawodnik.Loco pisze:A Ty niggaz nie porównuj tych piłkarzy Barcy do wielkiego Ronaldihnio.
Trzymam Cię za słowo. Tylko o czym z Tobą rozmawiać skoroLoco pisze:Pogadamy na koniec sezonu
Loco pisze:może brak mi argumentów
Wyczesana w kosmos teoria normalnie zioooooooooooomLoco pisze:liczy się tradycja i przeszłość a nie teraźniejszość.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 gru 2005, 13:40
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 10 gru 2005, 13:53
Loco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio