Real Madryt (zbiorczy) - Strona 216

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 09 gru 2005, 21:48

dzięki Niggaz :D analiza mojej wypoiwedzi powaliła mnie na kolana. wow jest jakiś stowarzyszenie średnio rozgarnietych fanów Barcy?? bo jak Real to Barcy też powinno być albo wiesz załuż stowarzyszenie zarozumiałych kibiców FcB. Barca jest poprostu dobrze poukładana, a Real się zagubił w swoje polityce transerowej, ale kadre też ma sporą nie wspominając już o potencjale. Reasumując dajcie Realowi trenera co poukłada te klocki w całość a Real powoli stanie się znów wielki i wtedy będe śmiał Ci się prosto w twarz. pozdro

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2005, 22:14

Loco pisze:dzięki Niggaz
Nie ma za co.
Loco pisze:jest jakiś stowarzyszenie średnio rozgarnietych fanów
Barcy??
Nic mi o tym niewiadomo.
Loco pisze:załuż
Lepiej wygląda załóż.
Loco pisze:Barca jest poprostu dobrze poukładana, a Real się zagubił w swoje polityce transerowej, ale kadre też ma sporą nie wspominając już o potencjale. Reasumując dajcie Realowi trenera co poukłada te klocki w całość
Tym razem nie mam się do czego przyczepić. Co innego kiedy ktoś pisze, że Barca to tylko Ronaldinho. Wybacz, ale wtędy ręce opadają.
Loco pisze:Real powoli stanie się znów wielki i wtedy będe śmiał Ci się prosto w twarz. pozdro
Z naciskiem na powoli. Doskonale wiem, że prędzej czy później tak się stanie, ale na to potrzeba sporo czasu i nie tylko nowego trenera. Z tym, że wątpię, abyś śmiał mi się w twarz.

Pozdrawiam i bez odbioru. Cieszmy się z losowania :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2005, 22:28

nie tylko trenera potrzeba ale i nowego prezesa. Rowniez czesc zawodnikow z I skladu powinna sie juz dawno pozegnac z Realem bo nic do tej druzyny nie wnosza.
Mysle ze jeszcze sezon albo dwa Real bedzie gral piach chyba ze stanie sie cud :lol:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 09 gru 2005, 23:07

Pora zabrac glos, aczkolwiek nie wiem czy to co napisze do was dotrze.
Bienias pisze:i nowego prezesa

Pisalem juz o tym ale widocznie wypada sie powtorzyc. Zrozumcie w koncu. Peraz poki co pozbyc sie nie da, era jego nikczemnych dochodowych i przynoszacych pomyslow juz minela aczkolwiek do konca kadencji musi pozostac na stanowisku. Powod? Gdyby odszedl obecny premier Hiszpani dobral by sie (jako ze jest kibicem Barcy) do wszelkich Krolewskich brudow i zniszczyl medialne krolestwo ktorym stal sie Real Madryt za rzadow Pereza.

Co do Lopeza Caro, powiem tyle poki co ...

... Smiej sie smiej zobaczysz jednak, twoj sie urwie sie jak chejnal ...

Gdy kilka ladnych lat temu na stanowisko nowego (tymczasowego) szkoleniowca Krolewskich przybyl Del Bosque wszyscy nabijali sie ze konczy sie sila Blancos w Hiszpani i Europie. Co sie okazalo wszyscy wiemy, wiec prosze nei wysmiewac kogos kto jeszcze nie wiele mogl pokazac i pokazal.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2005, 23:41

dlatego napisalem sezon-2 bo przebudowa druzyna zacznie sie z koncem kadencji Pereza(2008)

W kwesti Caro trudno sie wypowiadac gdyz jest to trener dla nas nieznany.
Moze to byc drugi del Bosque ale i tez drugi Ramos, na dwoje babka wrozyla.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 gru 2005, 1:26

Co do polityki Pereza to tyle ostatnio zostalo powiedziane pod tym adresem cierpkich slow, ze on sam chyba pojdzie juz po rozum do glowy. Trzeba teraz rozgladnac sie za jakims sensownym dyrektorem sportowym i to nie takim z okladki, tylko najlepiej czujacego ducha Realu. Bardzo chetnie widzialbym tu Hierro, tylko czy on podolalby sprawom transerowym. Tu niestety moglby wyjsc brak doswiadczenia. Ale zobaczymy co wymysli Perez. A cos musi, bo chociaz ma byc jeszcze 2 lata to sam sobie na pewno zdaje sprawe, ze jak tak dalej sie wszystko bedzie toczyc, to moze zle skonczyc.
Co do cwiercfinalu to chcialbym Inter. Duzo znajomych, fajne towarzystwo, moznaby sie przypatrzec przyszlym Galacticos :wink:
Oczywiscie co do szans Realu na zwojowanie czegos w pucharach, upatrywanych w zimowych wzmocnieniach musze powiedziec, ze troche mnie to smieszy. Bo nawet zakladajac, ze Real sciagnalby bardzo dobrych zawodnikow to i tak zaden z nich nie bedzie mogl juz grac w pucharach, bo zapewne w obecnym sezonie juz w nich wystepowal. Szans na pokonanie jeszcze kilku szczebli LM nalezy upatrywac tylko i wylacznie w zwyzce formy. Bo i taka IMHO jest mozliwa. Nie zapomninajmy przeciez, ze w Realu dajel graja pilkarze wielkiego formatu. Oni nie zapomnieli w tydzien jak sie gra w pilke. Wierze, ze nowy trener bedzie potrafil to poukladac.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 10 gru 2005, 10:49

Loco pisze:Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) i cienko widze Barce.
Wydaje mi się, że Ty cienko widzisz Barce nawet z Ronaldinho w składzie, więc o czym my rozmawiamy.. :lol: subiektywizm w tej wypowiedzi sięgnął zenitu...chyba wyżej już nie może.. :lol: zauważyć można również Twoje blade pojęcie o tym teamie...a więc tak na przyszłość, jeżeli na jakiś temat masz blade pojęcie, a nawet wywołuje on u Ciebie same kompleksy....zamilcz jak coś mówisz :lol:
Co do szans Realu w LM to wszysycy wiedzą, że nie będzie żadnej niespodzianki..to jest tak pewne jak to, że Polacy wyjdą z grupy czyli nie musiałem o tym wspominać :lol: 8)...ale teraz pozostaje tylko kwestia kiedy i z kim odpadnie Real...moja odpowiedź...:z rywalem lepiej dysponowanym danego dnia.. :lol: i co do tego nie ma żadnych wątpliwości... przez te dwa miesiące może nie uda się Realu doprowadzić do najwyżeszej formy....ale może chociaż do takiej dyspozycji, żeby nawiązać równorzędną walkę z rywalem...chociaż niech nikt nie liczy na jakąś spektakularną metamorfozę tego zespołu...teraz zacznie się żmudna praca...przemiana wymagająca od każdego piłkarza maksymalnego zaangażowania....czy oby gracze Realu sprostają tym wymaganiom ?????
Pozdrawiam...

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 10 gru 2005, 12:40

adekk pisze:
Loco pisze:Barcelona to geniusz Ronaldihnio. wystarczy, że ten piłkarz złapie poważniejszą kontuzje (czego mu oczywiście nie życze) i cienko widze Barce.
Wydaje mi się, że Ty cienko widzisz Barce nawet z Ronaldinho w składzie, więc o czym my rozmawiamy.. :lol: subiektywizm w tej wypowiedzi sięgnął zenitu...chyba wyżej już nie może.. :lol: zauważyć można również Twoje blade pojęcie o tym teamie...a więc tak na przyszłość, jeżeli na jakiś temat masz blade pojęcie, a nawet wywołuje on u Ciebie same kompleksy....zamilcz jak coś mówisz :lol:
Co do szans Realu w LM to wszysycy wiedzą, że nie będzie żadnej niespodzianki..to jest tak pewne jak to, że Polacy wyjdą z grupy czyli nie musiałem o tym wspominać :lol: 8)...ale teraz pozostaje tylko kwestia kiedy i z kim odpadnie Real...moja odpowiedź...:z rywalem lepiej dysponowanym danego dnia.. :lol: i co do tego nie ma żadnych wątpliwości... przez te dwa miesiące może nie uda się Realu doprowadzić do najwyżeszej formy....ale może chociaż do takiej dyspozycji, żeby nawiązać równorzędną walkę z rywalem...chociaż niech nikt nie liczy na jakąś spektakularną metamorfozę tego zespołu...teraz zacznie się żmudna praca...przemiana wymagająca od każdego piłkarza maksymalnego zaangażowania....czy oby gracze Realu sprostają tym wymaganiom ?????
Pozdrawiam...
zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LM :twisted: wtedy pogadamy. ty też jesteś subiektywny bo twoja wypowiedź jest stronnicza, bo jesteś zarozumiałym kibicem Barcy, który kibicuje temu klubowi może od dwóch, trzech lat, bo zaczeli grać dobrze. śmieszne :) Barce będzie miała zły okres i zobaczymy czy będziesz jeszcze jej kibicował. juz niedługo. Hala Madrid :D :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2005, 12:50

Loco pisze:zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LM
Poleci z hukiem w dół tabeli bo jak wiadomo nie gra u nas żaden Eto'o, Messi, Deco, Xavi, Giuly, Puyol, Ezquerro, Larsson, Edmilson, Motta, Sylvinho, Gio czy inni zawodnicy. Gra tylko Ronaldinho. Reszta to lolki co nie potrafią kopać piłki. Barca spadnie z hukiem do Secunda Division. A później mama obudzi Cię bo trzeba iść do szkoły.
Loco pisze:bo jesteś zarozumiałym kibicem Barcy, który kibicuje temu klubowi może od dwóch, trzech lat, bo zaczeli grać dobrze.
Masz jeszcze jakieś ciekawe teorie. Stworzyłeś portret psychologiczny adekka na podstawie kątu nachylenia drzewa pod blokiem czy masz jakieś fajniejsze metody? Podziel się z nami swoją argumentacją. Czekam z niecierpliwością

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 10 gru 2005, 12:57

Loco pisze:zobaczymy jak Ronaldinhio złapie kontuzja i Barca poleci w dół tabeli, odpadnie z LM wtedy pogadamy. ty też jesteś subiektywny bo twoja wypowiedź jest stronnicza, bo jesteś zarozumiałym kibicem Barcy, który kibicuje temu klubowi może od dwóch, trzech lat, bo zaczeli grać dobrze. śmieszne Barce będzie miała zły okres i zobaczymy czy będziesz jeszcze jej kibicował. juz niedługo. Hala Madrid
Kto tu jest zarozumiały?? na pewno nie jestem to ja...w Twojej wypowiedzi widać gorycz i zazdrość...bo to Real teraz jest w dołku...i nawet mnie nie znając opowiadasz o mnie niestworzone rzeczy...niech Cie drzwi ścisną!...skąd Ty masz takie wiadomości??? po jednym moim poście umiesz mnie tak opisać...?? kto tu jest zarozumiały?? a jakbyś chciał ostatecznie wiedzieć jestem kibicem Barcy od dłuższego czasu....i nie myśl sobie nawet, że gdy Real wyjdzie na prostą ( życzę mu tego , bo jestem kibicem piknego futbolu) przejde na strone Królewskich...niedoczekanie Twoje!...nie jestem żadnym sprzedawczykiem.. i na przyszłość, jak się chcesz wyżyć z powodu niepowodzeń Realu to sobie zacznij uprawiać jakieś exremalne robótki ręczne...szyj sweterki i szaliczki na cześć Realu i tym podobne..może uzbierasz na jakieś dobre leki uspokajające.. :lol:
Pozdrawiam i życzę odrobinę zdrowego rozsądku...
P.S.: co do tej rzekomej kontuzji Ronniego, to musisz pamiętać, że Barca to nie Real, gdzie cała gra jest oparta na jednostkach...Barca to drużyna..zespół..wiem, że jeżeli kibicujesz Realowi to nie znasz takiego słownictwa..dlatego z chęcią to ja pierwszy Ci je przedstawie...drużyna=zgranie=sukces...nie dziekuj....

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 10 gru 2005, 13:17

nie chcę mi się analizować waszych wypowiedzi, ale w każdej drużynie jest duch walki itp itd. i gdy się go obudzi tworzy się zespół. A Ty niggaz nie porównuj tych piłkarzy Barcy do wielkiego Ronaldihnio. Pogadamy na koniec sezonu teraz nie mam ochoty z wami gadać. może brak mi argumentów bo Real gra słabo, a nie chce abstrachować od waszych zagadanień. adekk widzisz taki jasnowidz ze mnie i znam Cie na wylot :P :D szydełkować nie lubię za to uwielbiam słuchać jak po mnie jedziecie :lol: i nie zazdroszcze wam Tych sukcesów Barcy, bo przypomnij mi kiedy Barca wygrała ostatnio LM, kto wygrał ją więcej razy?? liczy się tradycja i przeszłość a nie teraźniejszość. odezwijcie się jak Barca dogoni Real w zdobytych trofeach :lol: jakby to powiedział Niggaz bez odbioru

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 gru 2005, 13:30

Loco pisze:liczy się tradycja i przeszłość a nie teraźniejszość

Eeee.... :lol: Oczywiście historia też jest ważna, ale Ci piłkarze, którzy grają teraz w Barcie tworzą historię. I nie zdziwię, jeśli za parę lat Barca dogoni Real w trofeach. Być może właśnie tworzy się dream team. Dobrze, że Barca ma równych przeciwników takich jak Chelsea, Milan, Juventus. Nienawdzię jak tylko 1 drużyna wygrywa. Dlatego oglądam Serie A. Bo powiedzmy sobie szczerze, raczej pewne jest, że Campionato w tym sezonie będzie należeć do Barcy. 0 emocji :P :lol:
Ostatnio zmieniony 10 gru 2005, 13:33 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2005, 13:32

Loco pisze:A Ty niggaz nie porównuj tych piłkarzy Barcy do wielkiego Ronaldihnio.
Z łaski swojej mógłbyś pisać mój nick z wielkiej litery tak jak on brzmi w oryginale. A poza tym ja nie miałem na myśli porównywania. Chciałem Ci podpowiedzieć, że Barca to drużyna. Zespół tworzący monolit a nie jeden zawodnik.
Loco pisze:Pogadamy na koniec sezonu
Trzymam Cię za słowo. Tylko o czym z Tobą rozmawiać skoro :arrow:
Loco pisze:może brak mi argumentów
:roll:
Loco pisze:liczy się tradycja i przeszłość a nie teraźniejszość.
Wyczesana w kosmos teoria normalnie zioooooooooooom :lol:
Ja bym na Twoim miejscu tak sie historią i tradycją nie szczycił bo to nie tylko trofea i sukcesy.
Teraźniejszość się nie liczy :o Nie mam pytań :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 gru 2005, 13:40

Loco :lol: :lol: :lol:

Myslalem ze tal latwo nie dasz sie i z czasem bede mogl sie przylaczyc do dyskusji ale widze ze sam sie juz pograzyles ehhh szkoda :evil:

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 10 gru 2005, 13:53

brak mi argumentów bo Real jst w dołku, ale i tak z niego wyjdzie i zdetronizuje Barce :P poczekamy zobaczymy. a co do ligi włoskiej to nie nawidze Juve i stulu tej druzyny sam nie wiem dlaczego, generalnie to włoskie drużyny podobają mi się tylko w pucharach europejskich a tak to włoskie rozgrywki wieją nuda. ale to tylko moja subiektywna ocena... sorry NIGGAZ panie i władco. nie przywiązywałbym tyle wagi to pseudo ale wiesz może tak Ci rodzice dali na chrzcie na imię. a niech sobie tworzą Ci piłkarze tradycje Niggaz, niech to robią puki moga bo niedługo to się skończy, era Barcy nie może trwać wiecznie. niech sobie wygra lige, ja zadowole się wygrana Realu w LM :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”