Się okaże, ja osobiście pożegnałbym Toniego.

futbolsubiektywnie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 maja 2019, 11:34
A ja nie. Z CKM dla mnie Toni jest jedynym nie do ruszenia. Bywa tak że nie wróci, ale przy ogarniętym DM'ie pokrywającym wolne strefy z tyłu, przy normalnych bokach obrony, gdzie nie powstaną hektary wolnych przestrzeni (pozdro Marcelo) jest nieoceniony. Z racji, że Niemiec zostaje to teraz wybór nowego pomocnika jest prosty - to musi być Ndombele. Żadnej zabawy w Pogbę, bo będziemy mieli festiwal człapania w środku z głównym udziałem francuskiego gwiazdorka. Casemiro i Modrić to sprawy dyskusyjne, patrząc na odejście Marcosa Brazylijczyk pewnie zostanie i będzie miał pewne miejsce w jedenastce, pozostaje mieć nadzieję, że Zizou wyciągnie z niego to co najlepsze i Kazek wróci do swojej starej formy i będzie można o nim pisać więcej niż "dobre uderzenia z dystansu", gdzie i tak w tym sezonie był za to chwalony nie zważając na to, że w meczach napierdalał kilka takich bomb w meczu aż któraś mu weszła w bramkę. Ktoś IMO z CKM odejdzie. Patrząc na to co już wiemy, czyli nowy kontrakt Toniego i to co pisałem o Casemiro to na pierwsze miejsce wysuwa się Modrić. Jeśli ktoś ma odejść to właśnie Chorwat. Gdybym to ja decydował to wybór byłby prosty - brazylijski drwal, Modrić na rotację i środek z Tonim, Marcosem i Ndombele, wiemy że będzie inaczej a trzeba przy tym napisać obiektywnie, że ten zardzewiały środek pola trzeba rozbić. Szkoda Luki, uwielbiam gościa, ale jeśli ma być rewolucja to muszą być i jej ofiary. Niech tylko to okienko będzie przełomowe, a nie zabawa w półśrodki.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 maja 2019, 13:01
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 20 maja 2019, 15:51
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 maja 2019, 16:27
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 20 maja 2019, 17:29
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 maja 2019, 10:18
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 21 maja 2019, 10:24
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 21 maja 2019, 17:32
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 21 maja 2019, 17:51
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 maja 2019, 17:54
Eintracht go wykupił, wiec jest graczem Niemców.Delpiero14 pisze: ↑21 maja 2019, 17:51Przecież Jovic jest piłkarzem Benfici a do Eintrachtu jest tylko wypożyczony, więc czego Niemcy mogą w ogóle żądać?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 21 maja 2019, 22:04
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 maja 2019, 23:29
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 maja 2019, 22:23
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 23 maja 2019, 1:47
BeBaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin