Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 217

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lis 2009, 21:14

Co za idioci. Przydałby sie Janusz Wójcik żeby skomentowac to co oni robia. Pierwszy lepszy zespoł naszej Ekstraklasy nie dałby tyle miejsca Barcelonie.
cru pisze:Pff Inter to jest jednak smieszny zespol.
Napisał kibic Realu.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 lis 2009, 21:14

Hahaha nawet podania nie potrafią wymienić w porywach sięgają do 2 max celnych podań :D kończcie waście wstydu oszczędźcie

Awatar użytkownika
b-boy1995
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: b-boy1995 » 24 lis 2009, 21:22

Niewiem co wy widzicie w tych klubach typu Inter,Real,Chelsea słyszeliście aby chociaż jeden z nich od początku do konca wyhodował swoją gwiazdkę? no właśnie.... Popatrzcie na Barcelone... mimo ze ich nienawidzę to podziwiam za to ,że potrafili wyłożyć kasę na operacje dla Messiego ktory potem stal sie gwiazdą... A ktoś znal Naniego wcześniej nie!
ściągną go sir Alex Ferguson i chłopak rozwija skrzydła.... wiec nie-mówcie mi tu ,że Chelsea lub Real to są kluby... przepłacają za gwiazdy które i tak się potem marnują!

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 24 lis 2009, 21:25

Niewiem co wy widzicie w tych klubach typu Inter,Real,Chelsea słyszeliście aby chociaż jeden z nich od początku do konca wyhodował swoją gwiazdkę?
Co za głupota :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2410
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2009, 21:28

b-boy1995 pisze:Niewiem co wy widzicie w tych klubach typu Inter,Real,Chelsea słyszeliście aby chociaż jeden z nich od początku do konca wyhodował swoją gwiazdkę?
Naturalnie. Nawet nie trzeba daleko szukać :P
b-boy1995 pisze:A ktoś znal Naniego wcześniej nie!
Nani był doskonale znany na długo przed transferem do MU.

Inter... zero wszystkiego. Nie potrafią kilka razy podać piłki i nawet autobus słabo wyszedł, a jak dostali prezent od VV to też nic. Chyba na drugą połowę zmienię widowisko, bo to jest strasznie jednostronne i raczej bez perspektywy odmienienia się.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 24 lis 2009, 21:30

oczywiscie ze nikt nie znal naniego to wlasnie dlatego bilo sie o niego pol europy.

gramy zenujaco majac 3.5 rzeznika i 0.5 kreatora w pomocy zostawiamy barcelonie tyle przestrzeni ze iniesta z xavim zanim podadza moga sie podrapac po jajach a pedro moze do pilki isc spacerkiem. na poczaku bylo jasko tako staralismy sie wymieniac podania a potem echh szkoda gadac. nie wierze ze zdoebedziemy tu jakies punkty mam tylko nadzieje ze nasi poprawia gre. ale kuwa no jesli wyjdziemy z tej grupy (bo juz nie moze byc inaczej) to co potem? nie mozna tak grac w najwazniejszych meczac. tylko znajdzmy przyzyne bo ja naprawde nei wiem dlaczego 11 dominatorow jednej z najlepszych lig europy w lidze mistrzow tak czesto sobie nie radzi. psychika? zle przygotowanie? brak doswiAdczenia? no nic mi jakos nie pasuje

santon, balotelli, zanetti(znal go ktos zanim przyszedl do nas?). a ty zyj dalej fergusonem ktory wychowal jedno pokolenie a teraz musi wydawac 50mln na duet nani anderson i 30 na valencie :wink:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 lis 2009, 21:35

#!$!#$@! - Inter nawet wykastrowanej Barcy nie potrafi pokonać!I nie chodzi o to,że na te niedojdy postawiłem kasę (ładny kurs był :P),tylko o to,że rok rocznie szargają opinię calicio w LM...

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 188

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 24 lis 2009, 21:35

Katastrofalnie slabo.
Nierozumiem jak mozemy zostawiac Barcelonie tyle przestrzeni, co to ma byc?
Druga polowe sobie odpuszcze bo i po co to ogladac.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 lis 2009, 21:35

b-boy1995 - daj sobie spokój chłopie z takimi wyskokami tutaj :) wiedzę że od razu od początku chcesz być dobrze zapamiętany XD idź do tematu o MU i przywitaj się z kolegami po szalu.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lis 2009, 21:37

Srodek pola nie istnieje. Bez jego wsparcia obrona bedzie popłeniac kolejne błedy. O ataku to my możemy zapomnieć. Bez ambicji, bez woli zwyciestw, bez serc, bez ducha. Najchetniej przełaczyłbym na inne widowisko, ale nie moge. Jedyne nadzieje, że Barcelona sie zlituje i strzali maks jeszcze jedna bramke.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1517
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 lis 2009, 21:37

wiec nie-mówcie mi tu ,że Chelsea lub Real to są kluby
Ty nam nie mów, czego mamy nie mówić.

Szkoda dla widowiska, że Inter jakoś mentalnie chyba odpuścił mecz. Pewnie w drugiej połowie widowisko będzie lepsze, bo idę do kina i nie zobaczę tej połowy. Barca ma pełną kontrolę, dużo swobody i są po prostu lepsi.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lis 2009, 21:37

Juz wiem, dlaczego na C+Sport zamiast SerieA daja skoki przez przeszkody. To jest śmieszne i zenujace, ze zespol, ktory seryjnie zdobywa mistrzostwa, u siebie broni sie calym zespolem a na wyjezdzie, nawet tego nie potrafi za dobrze. Pisałem, Jose zagrał podwójne desperado, trzeba bylo wstawic Toldo obok Cesara.

Dobry wynik, jeszcze pyknac jedna- dwie bramki i dac odpoczac np. Abidalowi przed GD i zeby nie bylo rozluznienia.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 24 lis 2009, 21:45

Jarzinho to tylko Inter :P

Swoją drogą myślałem że dziś powalczą coś, wydawali się być w formie no ale przyszła LM i forma została w domu. Niech się cieszą że wygrali w Kijowie... a Rubin u siebie będzie groźny.
Dobrze że nie zagrałem dziś remisu :)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 79

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 24 lis 2009, 21:46

to sie wszystko dzieje dlatego ze wychodzimy zbyt defensywnym ustawieniem. thiago cuchu javier do tego jeszcze waleczny ale nie zawsze przebojowy deki. za asekuracyjnie. trzeba czekac na przyszly sezon : sneijder coutinho a mzoe ricky i amantino sie przebudza :lol:

u siebie rubin rzeczywiscie moze byc grozny ale ich stadionem nie jest giuseppe meazza :wink:

Awatar użytkownika
b-boy1995
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: b-boy1995 » 24 lis 2009, 22:01

NoName1989 pisze:
wiec nie-mówcie mi tu ,że Chelsea lub Real to są kluby
Ty nam nie mów, czego mamy nie mówić.

Szkoda dla widowiska, że Inter jakoś mentalnie chyba odpuścił mecz. Pewnie w drugiej połowie widowisko będzie lepsze, bo idę do kina i nie zobaczę tej połowy. Barca ma pełną kontrolę, dużo swobody i są po prostu lepsi.
KajoFC pisze:b-boy1995 - daj sobie spokój chłopie z takimi wyskokami tutaj :) wiedzę że od razu od początku chcesz być dobrze zapamiętany XD idź do tematu o MU i przywitaj się z kolegami po szalu.

Nie chce być dobrze zapamiętany ale nie będę kłamał ze kocham Real lub Inter...poprostu napisałem to co mam na sercu proste! jak nie zrozumiałeś to pech...

Aha I PRAGNĘ ZAPYTAĆ ILE KIBICUJECIE SWOIM KLUBOM? :->?
Jeśli w tamtej wcześniejszej wypowiedzi mojej byly błędy to przepraszam bo byly to moje przypuszczenia ale i tak zdania nie zmienie o Chelsea,Realu.... Inter jest nawet nawet jakby sie jeszcze wybili w Cl i złojili tą Barce...
Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 22:12 przez b-boy1995, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”