Opisz poprzednika - Strona 217

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 kwie 2007, 14:28

Corinthians
fan piłki południowoamerykańskiej. Komu dokładnie kibicuje? Patrz Jego nick :P Na forum siedzi już stosunkowo długo. Po Jego randze można wywnioskować, że... no właśnie, co ona znaczy? :| Poza tym użytkownik ten posiada niespotykaną umiejętność bardzo szybkiego spadania w forumowej hierarchii- od moderatora do nabijacza :P :lol:

Postów ma niby dużo, ale co tu jeszcze o nim można powiedzieć? :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2007, 14:46

Corinthians pisze:Popularny Czesław - ponoć tak ma imię
:zgon:
Corinthians pisze:Należy do wąskiego grona osób, które od początku swojego istnienia mają swój avatar.
Pierwszy moj avatar byl z Tonim
Corinthians pisze:Niestety czeher ma jeden z najgorszych
:ban: :idzze: :red:

RóżA - przeszedl do historii jako najwiekszy nabijacz IVRP - przez chec pobicia rekordu postwo w jednym dniu, dzieki niemu user Corinthians zniechecil sie przez pewien czas do pisania, gdyz chcial pomoc (ja tez :P) Rozy w osiagnieciu zamierzonego celu i skoncyzlo sie to ranga :P
Róża pochodzi z jakies tam "poetyckiej" miesciny, mieszka jednak w Lodzi w bursie, na forum dzielil sie z nami nowinami nt dziewczyny, ktora mu sie bardzo podobala (albo to byl malujący pracia ossy :think:) - na czym sie skonczylo :think: chyba na tym, ze po pewnym czasie doszedl do wniosku ze to nie jets to :think: Lubi swieta i tradycyjne spedzanie razem z ogromną rodzinką
:wink:
Niefortunnie rozpoczał przygote z forum (prawie jak podpierdolka) ale z biegiem czasu wyszedl na czolowa osobistosc :lol2:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 kwie 2007, 15:03

czeher - jego nick wiele osób pisze z kardynalnym błędem, czyli przez 'ch' zamiast przez samo h :lol: podobno dobrze zna znajomą franza i (zam nazywa go powierdółką :P ) Yukasza czyli Edytę. Jego ulubiony piłkarz to Lucka Toni a zespół Viola zwana również Fiorentiną. Wieść niesie, że user czeher po sezonie zmieni ulubiony klub na Bayern Monachium, jakoże tak samo postąpi jego idol :P Poza tym wytrawny bukmacher z niego, co prawda początek tego roku, u buków, w jego wykonaniu można zsumować krótką i znaną sekwencją (by Mentor vel Niggaz) -> [']. Mój zresztą też :P . Niemniej jednak ostatnio złapał formę i grabi kasę z STSu :wink: Podobno Yukasz gra z jego dziewczyną w rozbieraną FIFE 98 :P dziewczyna nie potwierdza :wink: Stworzył znaną na całe forum listę zwaną "no bet", znajduje się na niej m.in. Bayern, Real oraz wiele innych klubów :wink: . Podobno ma na imię Sebastian :P

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 30 kwie 2007, 15:13

Akarin - oddany fan Bayernu Monachium (i stąd troszeczkę go znam :P) Poza kibicowaniem Bayernowi i opisywaniem jego kolejnych zwycięstw :P (lub porażek jak w tym sezonie...), ostro zajmuje się bukmacherką - zresztą jego marzeniem to zostanie maklerem giełdowym :wink: Stąd też zamierza po liceum (do którego musi jeszcze uczęszczać bodajże przez 2 lata) wylądować na jakimś kierunku ekonomicznym - zapewne we Wrocławiu do którego ma najbliżej z rodzinnego (?) Bolesławca. Podobno zna dobrze języki obce - co do niemieckiego, to nie mam tu żadnych wątpliwości :P

Aha - i podobno komuś (nie pamiętam komu) obiecał flaszkę na zjazd forumowiczów :lol:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 30 kwie 2007, 15:25

Michał M - sympatyk Bayernu Monachium, więc pewnie ostatnie wyniki jego ukochanej ekipy niezbyt go zadowalają (w przyszłym sezonie będzie miał więcej powodów do zadowolenia, gdy Bawarczycy wygrają Puchar UEFA :P ). Jedna z tych osób na forum, która zna się na hokeju, a co więcej napiszę o nim kilka zdań w odpowiednich tematach :D Jego notowania u mnie ostatnio nieco spadły, po deklaracji, że będzie kibicował Ottawie w tegorocznych play off :lol: Ogólnie spoko zią :spoko:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 30 kwie 2007, 15:33

Duch - kibic Arsenalu. Jest jednym z nieiwlu userów tego forum, którzy interesują się NHL i to głównie dzięki niemu temat o najlepszej hokejowej lidze świata tętni życiem :wink: Po za tym nie jest 'sztywnie uczepiony' tylko piłki,. Po za tym, lubi jeszcze tenisa, i jest wielki fanem serialu "Przyjacie" razem z innym Kanonierem, ikona forum fieldy'm :) Jego ulubionym aktorem jest chyba Chandler z czyli ten drugi od prawej z jego siga :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2007, 15:53

Drugi z prawej to Matt Le Blanc - a Duchu chyba woli Matta'a Perry'ego ... pierwszego z lewej.
Moofasa - uważa, że jestem mało kumaty. Tylko po tym go poznaje. Wcześniej jakoś nie kojarzyłem młodszego kolegi [tak sądzę, ze młodszego, bo w profilu odpowiedniej daty nie ma]
Moofasa chyba lubi skłamac czasem, lub zataić pewne informacje. Zdaje się, że 2 razy przedstawiał się na forum i za kazdym razem podawał inne dane :P
Można i tak ...

Z tego co pamiętam to wielki kibic koszykówki, rapu i Barcy.

A teraz moi kochani - opisywać łobuza :smile2:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 kwie 2007, 17:47

fieldy
równy chłop :wink: interesuje sie bukmacherka a jego ulubiona i ukochana druzyna jest Arsenal pochodzi z Kórnika fan dobrego kina jego ulubionym piłkarzem jest/był wielki Dennis Bergkamp z tego co mi wiadomo jest niski i strasznie lubi Alkohol 8) jako 1 doznał zaszczytu i walnal mi WP :o o tej postaci mozna by rozpisywac sie godzinami ale chyba juz wszystko zostalo powiedziane pozdro fieldy :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 30 kwie 2007, 18:00

kon2r przedstawiciel nowej fali kibicow Barcelony i jak kazdy z nich ma lepsze i gorsze fragmenty pobytu na tym forum. Ogolnie nie jest z nim najgorzej, wiekiem mozna wiele tlumaczyc, wiec ewentualne wpadki jakos rozchodza sie po kosciach, a kwiatkow typu "przepraszanie kibicow Bilbao w temacie o Athleticu Bilbao" jeszcze nie zauwazylem. Mloda dusza, wiec poki co jeszcze nie marnuje zycia studiujac i pijac w ilosciach ponad przecietnosc. Ale wszystko przed nim :)
Planuje chyba wyjazd do Rzeszowa na mecz Stal - Motor, chociaz nie do konca wiem czy ma swiadomosc na co sie porywa. No ale mniejsza z tym.

Ten temat zawsze byl taki nudny czy dopiero ostatnio? :>

zawsze // fieldy

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 30 kwie 2007, 18:15

krzysztof jarzyna ze szczecina szef wszystkich szefow co zlego to nie my!! nie bede sie rozpisywal 1 zdanie mowi chyba o wszystkim ;p. wspomne tylko o jego buszomanii ktora nie trudno jes zauwazyc i realu ktoremu kibicuje (ja zreszta jestem za krolewskimi w la liga wiec cos nas laczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 kwie 2007, 18:20

Krzysiu Jarzyna--> naprawdę nazywa się (chyba mogę zdradzić :> :P ) Bartek. Fan obozu przeciwnego dl Barcy, czyli grającego pieknie, skutecznie i efektownie Realu Madryt :lol: Mianował mnie na moderatora komntarzy na stronie głównej (dokładniej to Jego mama mnie mianowała, ot taki przypadek). Ostatnio wzięło Go na poezję :o zaczął pisać wierszyki. Potem pojawiło się parę kopii jego wierszy, więc można powedzieć, że odniósł sukces :lol: Była plotka, że ma 2 metry wzrostu, jednak ją zdementował, ale nie powiedział ile ma wzrostu :P Ogólnie spoko chłop, lubi się frustrować :P, da się z nim normalnie pogadać na niemal każdy temat.

koleżanka edyta: piszę sobie tego posta i tu mi się TS borys IFC wcina :P
nie znam go :wink: z tego co pamietam jest to kibic Interu i Wisły Kraków, więcej nie pamiętam. Może był agentem/ donosicielem :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 kwie 2007, 18:24

TS borys IFC z mam 2 domy: przy reymonta i san siro. Co złego to on!! Nie będę się rozpisywał 1 zdanie mówi chyba o wszystkim :p Wspomnę tylko o jego umiejętności zepsucia każdego tematu, której trudno nie zauważyć.

PS: Pominąć mnie.

PPS: Tutaj chyba już dawno zrezygnowano z przestrzegania kolejności :lol:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 30 kwie 2007, 18:35

TS borys IFC z mam 2 domy: przy reymonta i san siro. Co złego to on!! Nie będę się rozpisywał 1 zdanie mówi chyba o wszystkim Razz Wspomnę tylko o jego umiejętności zepsucia każdego tematu, której trudno nie zauważyć.
dzieki za komplement wiedzialem ze ty albo gfieldy cos takiego napiszecie ale szczerze to za bardzo sie tym nie przejmuje. mialem dluga przerwe i zamierzam wrocic do tego stanu za niedlugo a wlasciwie juz teraz PAPAPAP

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 30 kwie 2007, 18:37

Żeby wszyscy wiedzieli kogo macie opisywać to macie opisywać mnie :wink: ja tam opisałem i borysa i Jarzynę, więc mi się należy :P

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 kwie 2007, 18:38

Akarin- Ogólnie nie miałem z nim jakichs dyskusji czy klutni a z tego co widzialem to niejest z nim najgorzej :wink: jest z Boleslawca, udziela sie w kaciku Bukmacherskim, jest modem komentarzy na glownej w zasadzie to niewiem komu kibicuje ale niezbyt czesto go widze w tamatach o zagranicznej pilce a w zasadzie to tylko w Hiszpani :D :P

Mentor- ajaj zeby mnie niezbanowal :P Wielki i zagorzaly kibic Barcy ktos z kim mozna podyskutowac o tym klubie na poziomie dzieki niemu patrze nieco inaczej na rozne sprawy w klubie z kazdym jego postem coraz bardziej otwiera mi oczy :wink: w 1 moich 1 ciezkich dniach na tym forum byl gosciem ktorego nietrawilem ale chyba kazdy na poczatku go nietrawi :lol: spoko typ fan wszelkiego rodzaju trunkow a spoko to przedewszystkim dlatego ze z mojego miasta :P mod nikczemnik, osoba na forum z ktorej biore przyklad :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”