Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 217

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 cze 2008, 10:00

piwus pisze: No dobra wygrałeś. U was wszyscy całują elkę, a od nas wszyscy uciekają, ciągła wyprzedaż i nigdy nie będziemy jak MU.
Vukovic akurat calowal wiec ironia nie trafiona. Po prostu Vuko od dluzszego czasu zanusil sie z zamiarem opuszczenia klubu. Zrobil to podobnie jak Dudka ale nie jak np Franek itp

Kolegow mam zarowno wsrod kibicow Legii, Polonii, i Wisly i co z tego?
Na tym portalu wielu watpilo w wartosc pilkarska naszego nowego rodaka w tym kibice Wisly

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 cze 2008, 13:47

Bienias pisze:Vuko od dluzszego czasu zanusil sie z zamiarem opuszczenia klubu. Zrobil to podobnie jak Dudka
Dudka uciekł.
Bienias pisze:Vukovic akurat calowal wiec ironia nie trafiona.
Powiedz mi kto nie całował? Chyba nawet Edson całował. Wszyscy kochają Legię. Najlepszy klub w Polsce.
Bienias pisze:Na tym portalu wielu watpilo w wartosc pilkarska naszego nowego rodaka w tym kibice Wisly
Wielu ludzi wątpiło też w Błaszczykowskiego... i co? Cytujesz jakieś odosobnione opinie, a piszesz "wy kibice Wisły", super uogólnienia.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 cze 2008, 13:30

Wisła nie ma Lewandowskiego, Iwańskiego i zapomniała o Superpucharze
Wisła nie ma pieniędzy na transfery
Jak się wszyscy ostatnio zamartwiają o Wisłę :lol:. Dzięki za wsparcie!

PS. Obrazek
Czy na tym zdjęciu Bednarz nie wygląda strasznie? Jak jeden z tych innych czynnych szatanów :lol:?

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 28 cze 2008, 13:53

mi przypomina troche tego pana po prawej albo innego takiego szalonego doktorka.

Obrazek

byl juz tu poruszany temat powrotu kosy ale przypomne go bo ostatnio znow pojawily sie pewne plotki, ba nawet skorza mowil ze kamil wnislby duzo do zespolu wisly. ja tez jestem tego zdania tylko trzeba sie zastanowic czy znow nie byloby z nim problemow? nie wiadomo jak to dokladnie bylo kiedy odchodzil do cadiz czy rzeczywiscie chcial horenadlnych pieniedzy czy nie pasowal mu ksztalt kontraktu (dziwi mnie i tak jego odejscie bo deklarowal chec pozostania u nas a przeciez mial pewne miejsce w skladzie wiec kasa ktora jest uzalezniona od ilosci wystepow i tak by wplywala na jego konto). mnie ewentualny powrot kamila jest obojetny. wolalbym jednak aby kupiono jakiegos solidnego rozgrywajacego. gargula ? tylko cyz opn powroci jeszcze do swojej genialnej formy?

a i jeszcze jedno ten obronca ktory oblal testy w legii, abraham paz, pojawil sie przy reymonta. czyzby sprawa odejscia kokoszki byla juz przesadzona? cyz po prostu uzupelniamy sklad albo wzmacniamy szukamy konkurencji dla clebera i glowy. przedstawiam dwie opcje bo to podobno dobry gracz i bardziej pasowalaby ta 2 ale go na oczy nie widzialem wiec wole sie ubezpieczyc ta 1-sza. a i jeszcze jedno. ktos wie jak wczoraj wypadl ten singlar?

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 29 cze 2008, 11:23

Niewątpliwie Kosa byłby wzmocnieniem ale trzeba sobie odpowiedzieć na jedno pytanie - czy warto odnieść sukces za wszelką cenę? Jest to zawodnik który gre w Wiśle ciągle traktuje jako okazje do promocji mimo kolejnych niepowodzeń na zachodzie bo gdyby tak nie było to zaakceptowałby oferte która dawała mu najwyższy kontrakt w drużynie chyba że Kamilek liczył na dwa razy to co zarabia "El Toro" :? Nie zdziwie się jak Kosa wróci do Wisły a za pół roku znowu będzie chciał odejśc do drugiej ligi hiszpanskiej/angielskiej

Co do Kokoszki to wydaje mi się że Wisła go nie puści a już napewno nie za sprawą "Prawa Webstera" W Krakowie nie wiążą z nim już nadziei i jeśli zostanie to wróże mu wielomiesięczną ławe :) Straciłem resztki szacunku do tego piłkarza zeszmacił się jak Dolha i Uche

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 12:55

piwus pisze:Jak się wszyscy ostatnio zamartwiają o Wisłę . Dzięki za wsparcie!

No i po co ta ironia. Na portalu o Legii po prostu poinformowano, że zawodnicy z listy życzeń pana Skorzy nie zagrają w Wiśle i że Wisła ma sparing 19 lipa a 10 jest mecz o Superpuchar, a Wybiórcza to przecież nie wymaga komentarza, oprócz [‘].

Ja liczę na Wisłę w eliminacjach LM i kibicuje im aby trafili na jak najsłabszego rywala i dostali się do tych elitarnych rozgrywek. Wisła musi uzupełnić luki po zawodnikach którzy odeszli mimo, że nie były to pierwszo planowe postacie drużyny z Krakowa to jednak szeroką kadrę i rywalizację w składzie warto mieć. Bez wzmocnień bój o Ligę Mistrzów będzie bardzo ciężki a z wzmocnieniami już tylko ciężki. Przydał by się awans dla całej naszej ligi i futbolu, punkty do klubowego rankingu UEFA też, nawet bardzo.

Powrót Kamila Kosowskiego do polskiej ligi? Jestem za! To bardzo sympatyczny zawodnik.

No i to jest to co lubię. W piątkowy wieczór się porządnie napić, potańczyć i tak aż do rana w poniedziałek. Kamil moja bratnia alkoholowa duszo, wracają do hal czy Ci nie żal!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 cze 2008, 13:11

franz pisze:kibicuje im aby trafili na jak najsłabszego rywala
Jedyna nadzieja w tym, ze wylosujemy Steaua, Basel, Anderlecht badz jakis team spoza scislej czolowki, ktory nie rozpoczal jeszcze sezonu ligowego, wszak robi to wielka roznice, pospekulowac zawsze mozna .. :P

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2008, 13:26

czeher pisze:Jedyna nadzieja w tym, ze wylosujemy Steaua, Basel, Anderlecht badz jakis team spoza scislej czolowki, ktory nie rozpoczal jeszcze sezonu ligowego,
Ja bym jednak wolał kogoś słabszego np. Steaua (Wisła to ekipa o kalsę lepsza od Zagłębia może da radę) albo Basel, Anderlecht chyba lepiej nie wchodzić do tej samej rzeki, słabszy zespół będzie łatwiejszy do pokonania niż jakaś potęga, ktora nie zaczeła jeszcze sezonu ligowego.

Czekamy na losowanie i trzymamy kciuki. Oby się udało choć szanse jak co roku są minimalne, ale trzeba mieć nadzieje.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 lip 2008, 23:06

Widzę że Wisełka jest bardzo tolerancyjnym klubikiem :)

Po tym co czytam chociażby w komentarzach na Jutjubie bierze mnie obrzydzenie i chyba będę kibicować Beitarowi w II rundzie eliminacji CL :?

http://pl.youtube.com/comment_servlet?a ... 38bgM9ZY_Q

Dopiero teraz sobie przypomniałem że jeszcze przed wojną Wisełka nie wpuszczała Żydów na stadion.
Żal i wogóle nie skomentuje tego :evil:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 lip 2008, 23:53

Martinho to jest już w ogóle prze [ch**]. NIe dość że kibicuje Wiśle która przed wojną nie wpuszczała Żydów na stadion to jeszcze kibicuje Bayernowi (NIEMCOM!) którzy podczas wojny zabijali Żydów.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 lip 2008, 23:58

I do tego ma drugie obywatelstwo (NIEMIECKIE) i kibicuje reprezentacji NIEMIEC! Powinni go na stosie spalic albo wyslac razem z Odim do Abu Dabi :evil:

wiec od teraz kto kibicuje Wisle to jest wspolodpowiedzialny za Auschwitz, zrezta Wisla powtala pewnie dlatego zeby Zydom robic na zlosc i nie wpuszczac ich na stadion :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 lip 2008, 0:01

kaczy pisze:Po tym co czytam chociażby w komentarzach na Jutjubie bierze mnie obrzydzenie i chyba będę kibicować Beitarowi w II rundzie eliminacji CL
A cO pIsHą HooLsI nA oNeCiE Bo TaM TeSh SpOrO DobRyCh ZiOmKkuff?
kaczy pisze:Dopiero teraz sobie przypomniałem że jeszcze przed wojną Wisełka nie wpuszczała Żydów na stadion.
Sprawdzano wszystkim napletki przed wejściem?

Kaczy jest botem, prowokacją, nie widzę innego wytłumaczenia.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lip 2008, 0:02

piwus pisze:Kaczy jest botem, prowokacją, nie widzę innego wytłumaczenia.
A czy odpowiedziałeś sobie kiedyś na pytanie kim ty jesteś ?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2008, 0:04

kaczy pisze:A czy odpowiedziałeś sobie kiedyś na pytanie kim ty jesteś ?
A ty sie zdecyduj czy jestes pokemonem czy czlowiekiem bo znowu w tego pierwszego sie zamieniasz.

EOT

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lip 2008, 0:20

Martinho pisze:A ty sie zdecyduj czy jestes pokemonem czy czlowiekiem bo znowu w tego pierwszego sie zamieniasz.

Pika! Pika!

Martinho pisze:EOT

Ja również skończyłem ... Dziękuje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”