Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sie 2012, 19:31
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 sie 2012, 19:32
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 sie 2012, 19:46
Tak ich nie chcieli wpuścić, że w końcu weszli z sektorówką i pirobartbuks pisze:Kibice Legii mają problem z wejściem na stadion w Norwegii. Organizatorzy nie maja ochoty wpuścić ich z flagami, a legioniści nie mają zamiaru wchodzić bez nich. Na razie nie ma ich na stadionie.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 sie 2012, 19:46
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 sie 2012, 19:47
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 sie 2012, 19:52
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sie 2012, 19:53
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 30 sie 2012, 19:55
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 sie 2012, 19:56
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 30 sie 2012, 19:57
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 sie 2012, 19:59
Najlepsze było jak zabalowali w Gelsenkirchen i nie mieli jak zapłacić za hotel i zniszczenia. Była szybka zrzuta, władze miasta zdecydowały, że jakieś kilkaset euro starczy i wywiozły bydło za granice miastaGall pisze:Nie pierwszy raz takie akcje w Europie w wykonaniu Legii...
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 sie 2012, 20:05
Co się działo? Jak pisałem wcześniej widziałem tylko ostatnią minute pierwszej połowy.Dr.Football1 pisze:Dobre to byloJeden zawolal chlopakow, a ci od razu z kopami wjechali

DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 31 sie 2012, 0:02

Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sie 2012, 6:34
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 31 sie 2012, 16:18
I jest to błąd ponieważ różnicy nie ma żadnej, nawet subtelnej. Kibice GPK Targówek, Hutnika, Polfy Tarchomin itd. wszyscy są kibicami Legii, więc różnic siłą rzeczy - brakDudek pisze: franz napisał(a):A i żeby nie było, że całkowicie zrównuje obie ekipy z Karkowa, bo właściwie z mojego tonu wypowiedzi można by tego rodzaje błędne wnioski wysnuć. Dostrzegam pewna subletalną różnice
Super, ja też dostrzegam pewną subtelną różnicę miedzy 2 warszawskimi klubami.
Cóż jeśli "wcześniactwem" nazywasz pomoc koledze/przyjacielowi w kłopotach, to chyba masz spory problem, albo nie powinieneś wypowiadać się na temat sytuacji o których nie masz pojęcia/ czerpiesz o nich wiedzę z jak zwykle obiektywnych medialnych przekazów.bartbuks pisze:Kilku wieśniaków w barwach Legii robi dym...
Ciężko polemizować, więc zgodzę się z tym twierdzeniemUnista pisze:Legia jest najlepsza kibicowsko i tyle.
W jakim aspekcie niezgadzas się z tezami głoszonymi przez kolegę Uniste, SBku?sbQ pisze:Poniosło Cię.
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio