Gry... - Strona 218

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 paź 2016, 17:54

Wy pogrywacie też w CSika, czy tylko kibicujecie :D ?

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 24 paź 2016, 19:50

kaczy pisze: Wy pogrywacie też w CSika, czy tylko kibicujecie
Ja tylko kibicuję. Kiedyś bardzo dużo grałem w CS'a, ale to jeszcze za czasów 1.6. Ostatnio (maj/czerwiec) grałem przez kilka tygodni na serwerze Only de_dust2 w 1.6, ale nie miałem chęci grać dłużej. Mimo wszystko dawniej był większy wybór pod względem serwerów jak i więcej graczy. Czy to CODMody, czy zwykłe FFA, sporo tego było. W GO nie gram.
Osobiście kibicuję francuskiemu EnVyUs, Polaków z Virtus.pro lubię, ale jakimś wielkim fanem nie jestem.
BadBoy pisze: Nasi z SK wygrali chyba dwa ostatnie mecze więcej ja bym ich nie deprecjonował.
Nie no, nie mówię, że są słabi czy coś :mrgreen: to nadal TOP światowy, ale chodziło mi o fakt, że z SK czy NaVi w formie to raczej nasi nie mieliby szans. Zobaczymy jak zaprezentują się na styczniowym Majorze, wtedy jak już wspominałem składy powinny być w końcu ogarnięte (niedawno potwierdzili g1ave'a w Astralis) i będzie można ocenić kogo na co stać.
Co do meczu ze starym Luminosity to aż dziwiło mnie, że po tym co Brazylijczycy zaprezentowali z G2 w ćwierćfinałach na Trainie Virtusi nie zbanowali tej mapy przy wyborze, wprawdzie na Trainie zawsze im jakoś szło, ale Fallen to wczoraj na pierwszej mapie robił z nimi co chciał. Jeszcze odnośnie formy SK, to co zrobił coldzera na Cobble'u, gdy nie zabił bodajże Pashy w plecy idealnie pokazuje w jakiej słabej dyspozycji jest SK, mają słabszy okres, bo patrząc na to jak kiedyś cold pozamiatał Liquid na Mirage'u to aż przykro wygląda jego gra. Słabsza dyspozycja SK wykorzystana przez VP, tak bym to widział.

W sumie to można by osobny temat założyć, jeśli tylko byłby ktoś chętny do dyskusji to czemu nie.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 802

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 24 paź 2016, 19:58

Ja to w 1.6 grałem kupę czasu. Ale potem jakoś serwery popadały (Elite, Elpo i jeszcze jeden) i jakoś się to rozeszło. Od niedawna noszę się z zamiarem właśnie zaczęcia grać w GO ale najpierw sprzęt muszę podrasować :wink: A co do kibicowania to też nie jestem jakimś zapalonym fanem żeby znać aktualną formę poszczególnych zawodników czy wiedzieć dokładnie kto gdzie gra, ale jak jest jakiś większy turniej i oczywiście wiem o tym to zawsze z miłą chęcią popatrzę na naszych :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8575
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2016, 0:14

Nigdy nie rozumiałem tego e sportu. Siedzieć przed komputerem i patrzeć jak ktoś inny siedzi przed komputerem. Dziwne.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 paź 2016, 18:26

Nareszcie. Jedno wielkie rozczarowanie, i Mafio 3, patrzę teraz na Ciebie wystarczy. Poza tym Rockstar nie zawodzi. Choć nie jestem jakimś wielkim fanem gier tej firmy to z pierwszym RDR sprawa ma się inaczej. To jedna z pierwszych gier jaka mi przychodzi do głowy w momencie kiedy ktoś mnie pyta o najlepsze gry w jakie do tej pory grałem. To była jedna z tych pozycji, do której siadłem i praktycznie nie odchodziłem przez kilkadziesiąt godzin od konsoli w każdej wolnej chwili aż nie skończyłem. RDR 2 to już w tej chwili jeden z najmocniejszych kandydatów do tytułu gry roku 2017 w moim prywatnym rankingu.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 paź 2016, 0:24

Jakbys mogl rozwinac, co takiego bylo w RDR ze umiescilbys ja w top gier? Widzialem te gre u kumpla i wydawala sie hm... nudna, monotonna? Ale nie posiedzialem nigdy dluzej i moze po prostu czegos nie wiem, a ciekaw jestem

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 paź 2016, 10:26

Wszyscy się zawsze zachwycają kolejnymi częściami GTA a ja doceniam, że to znakomite i dopieszczone gry bo dają wręcz nieograniczone możliwości eksplorowania świata ale nigdy fabuła mnie nie porwała na tyle żebym, w którymś momencie, gier z tej serii nie odstawił po tym jak się już pobawiłem.

Z RDR jest inaczej bo gra daje to wszystko co GTA ale przy tym jest wystarczająco dobra fabularnie i kupiłem tę historię, zatrzymała mnie do samego interaktywnego finału gry, który IMO jest jednym z lepszych z jakimi miałem do czynienia (żeby go docenić trzeba znać kontekst całej historii). No i ja osobiście lubię klimaty westernu i Dzikiego Zachodu.

Nawet niedawno grając w Wiedźmina 3, gdzie świetnie się bawiłem, miałem momentami wrażenie, że gram w ulepszone RDR w realiach wiedźminowskich, też mnóstwo okazji do eksplorowania świata i ciekawych zadań pobocznych wokół głównej historii, która ciągnęła grę dalej. Od premiery RDR minęło już 6 lat więc nie wiem na ile ta gra się broni teraz, mój kumpel niedługo ją sprawdzi więc jestem ciekawy jakie będzie miał refleksje ale ja mam wciąż do niej spory sentyment.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 802

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 28 paź 2016, 11:09

Ja się nie mogę doczekać na remastera bo na PS3 nie było mi dane zagrać :(

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 lis 2016, 21:19

Wybrałem się po nowe gierki dzisiaj na XOne. Zakupiłem Homefront(15 euro), Forza Horizon 3(30 euro), Watch Dogs 2(42 euro) oraz polecanego przez Cru Dark Souls 3(25 euro) z kodem do darmowego pobrania Dark Souls. Ceny takie, że jak pojadę do Polski to wymienię moje tytuły(łącznie 8) na inne dopłacając niewiele.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 lis 2016, 21:50

cloner pisze: Nigdy nie rozumiałem tego e sportu. Siedzieć przed komputerem i patrzeć jak ktoś inny siedzi przed komputerem. Dziwne.
Dopiero tera zauważyłem.
Wiesz cloner, kwestia upodobania, jeden się będzie dziwił jak można oglądać przez 4 godziny wyścigi na rowerach, drugi jak można oglądać jak ktoś gra w gry.
Była kiedyś o tym dyskusja w domku, każdy ogląda to co lubi.

Gambit wygrało Dreahmacka dziś, nieźle rozwinęła się ta organizacja w ostatnich miesiącach.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lis 2016, 22:22

Chemik, ale tu jest różnica i to znaczna.
Ja oglądam prawdziwy sport, a nie zabawę z padem w ręku. Ty oglądasz przed komputerem jak ktoś inny gra na komputerze. To można porównać jakbym oglądał jazdę na rowerze ale.. będąc na rowerze niedaleko trasy.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 lis 2016, 22:24

a jesli ogląda w tv jak ktoś gra na komputerze?

czym są szachy jak nie zabawą ze śmiesznymi figurkami w ręku?

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 26 lis 2016, 23:05

Jak byłem młodszy to podchodziłem w dość idiotyczny sposób do niektórych sportów, dziwiło mnie jak można oglądać boks, kolarstwo, golf i tak dalej można by wymieniać. Dziś już patrzę na to z innej perspektywy, poza piłką każdy może znaleźć coś dla siebie, nawet tu na forum mamy fanów skoków, boksu, kolarstwa, F1 itd. Ja sam CS'a oglądam jak tylko nie koliduje mi z meczami, interesuje mnie to też z tego powodu, że sam kiedyś w tego CS'a przegrałem niezliczone ilości godzin.
Już dawno przestałem na tę sprawę patrzeć w ten dziwny sposób i choć sam mam świadomość, że żaden z tego sport, ale skoro mnie to zwyczajnie w świecie interesuje to po prostu to oglądam, proste.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lis 2016, 23:16

Oczywiście, oglądać wolno, ale tak samo można sportem nazwać kto prowadzi lepszy videoblog, itd. A nie o to chodzi.
Ty grasz w CS, a inni wola w FM. I co? Zawody w FM też zrobimy e-sportem? Ja swego czasu byłem mega zajebisty w Soldier of Fortune, więc chcę żeby to był sport :-D

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 lis 2016, 23:17

Napiszę inaczej. Mnie nie dziwi oglądanie tego. Mnie dziwi nazywanie tego SPORTEM.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”