Real Madryt (zbiorczy) - Strona 218

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 gru 2005, 17:57

Loco pisze:sorry NIGGAZ panie i władco. nie przywiązywałbym tyle wagi to pseudo ale wiesz może tak Ci rodzice dali na chrzcie na imię.
Nie przesadzasz czasem chłopaku? Może tylko brak Ci kultury i nie potrafisz przepisać nicka w takiej postaci jak jest zapisany? Może nie potrafisz kliknąć na mój nick (wtedy sam się wpisze w poście)? A może masz w zwyczaju poruszanie wątków rodzinnych kiedy piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia?
Krzysztof Jarzyna pisze:Przeciez dzisiaj byc kibicem Barcy to takie trendy. Prawie tak jak silikonowa opaska na rece i Crazy Frog
Ogólnie zajefajniasty lans.
Krzysztof Jarzyna pisze:Bo zaraz wpadnie jeden wredny moderator - kibic Barcy i bedzie sie lansowal (jak zwykle Razz Wink) a zbanowany moderator to troche zle wyglada
Kamera wszystko zarejestrowała. Teraz się roliczymy :lol: :wink:

Kwestia trendy kibicowania była już wałkowana x razy i nie ma sensu tego przerabiać po raz kolejny. Ja osobiście mam w zwyczaju jeszcze odróżniać sezonowych kibiców którzy piszą w miarę normalnie od debili, ale to już inna kwestia i nie ma sensu jej tutaj poruszać.
Ten temat (chodzi mi o temat 'Real Madryt') jest o tyle niebezpieczny, że każdy kto w nim pisze musi się liczyć z tym, że jestem wredny i moje niezaspokojone ambicje napinacza nie pozwalają mi pozostawać bez odzewu na niektóre wypowiedzi.
Uważam też, że głupota tępiona od początku jest do pewnego stopnia uleczalna i przy odrobinie chęci z obu stron można jeszcze wyprowadzić danego usera na prostą. Dlatego warto zwrócić raz, drugi, piąty uwagę i wdać się w taką z pozoru bezsensowną dyskusję po to, aby w przyszłości dany user zastanowił się bardziej nad czym co chce przekazać. Tyle.

Dzwonson
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 10 gru 2005, 18:02

Ja kibicuje Realowi od 2001 od tego czasu poza MH i LM nie zdobyli już nic.Ale od tego czasu starałem się poznać historię Realu hymn i mam nadzieję za dwa lata pojechać na GD na Santago Bernabeu.Ciekaw jest jaki procent kibiców z 2002 kibicuję Realowi teraz.Niestety, ale często jest tak, że ktoś kto kibicuję Blaugranie rok, śmieje się z kibica Realu którzy piłkarzom z Bernabeu kibicują znacznie dłużej strasznie mnie to denerwuje.
Kibic - to taki gość który kibicuje jakiejś drużynie, gdy tej się dobrze powodzi.
Prawdziwy kibic - to taki, który wierzy w swój zespół i kibicuje jej mimo kiepskiej gry słabych wyników.Szanuje także innych kibiców MIMO WSZYSTKO.

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 10 gru 2005, 18:16

Dzwonson pisze:Ja kibicuje Realowi od 2001 od tego czasu poza MH i LM nie zdobyli już nic.
A mogli zdobyć cos wiecej ? ;)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 gru 2005, 18:24

Jones pisze:A takimi z pewością jest najnowsza fala 12-13 latków, którzy zaczęli kibicować Barcy.
No właśnie chodziło mi o to, że nie można w taki sposób generalizować - pewnie większość (może nawet przeważająca) okaże się 'niedzielnymi kibicami', ale nie powinno się IMHO skreślać na tej podstawie potencjalnych fanów, którzy jednak pozostaną: "Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"...
Jones pisze:Raz widzialem taki komentarz po przegranym w tamtym roku Gran Derby: " Barca to ch*je, kibicowałem im pół roku, ale mam ich teraz w dupie, a Ronaldinho niech sie swoimi zębami teraz udusi, znowu zostaje kibicem Realu"
... i trzeba właśnie czekać na taki dowód "przywiązania" do barw - myślę, że prawdziwi fani żadnej drużyny nie będą w najmniejszym nawet stopniu zadowoleni z pozyskania takiego "sprzymierzeńca w kibicowaniu".

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 10 gru 2005, 18:30

janiofcb pisze:
Jones pisze:A takimi z pewością jest najnowsza fala 12-13 latków, którzy zaczęli kibicować Barcy.
No właśnie chodziło mi o to, że nie można w taki sposób generalizować - pewnie większość (może nawet przeważająca) okaże się 'niedzielnymi kibicami', ale nie powinno się IMHO skreślać na tej podstawie potencjalnych fanów, którzy jednak pozostaną: "Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce"...
No tak niby się z tobą zgadzam, lecz co ja mam myśleć o 12 latku, który pisze mniej wiecej coś takiego: " Real to debile, Barca jest the best Vizca Al Barca"( mniej wiecej cos takiego ostatnio uwidzialem, rozbawiło mnie do łez ;) ) A po jednym przegranym meczu są tylko komentarze w stylu "Laporta Dimision", "Rijkard wypie*dalaj" itp. Dla mnie to juz po jednym komentarzu widać czy ktoś jest prawdziwym kibicem, czy niedzielnym.

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 10 gru 2005, 19:19

Jones - kilka postów wyżej pisałem o patologicznej głupocie i że trzeba ją odróżniać od niedzielnego kibicowania bo IMHO są to dwa oddzielne problemy, choć często można zauważyć ich zbieg w jednej osobie :wink:

Dzwonson
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 10 gru 2005, 20:14

JonesW zasadzie mogli Copa del Rey :D - Puchar króla ale chodziło mi tylko o to że od 2003 już nie zdobyli nic choć domyślam się że pewnie wiedziałeś o co mi chodzi :P.Apropo to jest temat o Realu Madryt jeśli chcecie o tym porozmawiać załóżcie sobie temat np."Niedzieli kibice" bo oprócz Realu i Barcy dotyczy to napewno Chelsea Juve i wielu innych

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 gru 2005, 15:51

Juz dzis mecz z Malaga, Caro zmienil nieco ustawienie druzyny i Real najprawdopodobniej zagra dwoma defensywnymi pomocnikami. Spowoduje to(mam nadzieje), ze Real wreszcie zacznie grac skrzydlami, bo brazylijski eksperyment Luxe z obroncami grajacymi jako skrzydlowi, nie zdal egzaminu - brakowalo asekuracji. Ciekawe tylko, kto przy absencji Becksa zagra na prawym skrzydle :?: Robinho :?: Mecz na pewno nie bedzie latwy dla Krolewskich (ostatni taki to chyba 4:0 z Mallorca w 6 kolejce :) :!: ), ale mimo wszystko mysle ze Real zwyciezy, choc pewnie nie w porywajacym stylu i 3 punkty pojada do Madrytu. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 gru 2005, 19:58

Lohohoho Takiego realu bylo mi brak, ostatnie 20 minut drugiej polowy to bylo cos na co dlugo czekalem. I wrescie pokaz magii Robinho, ale to nie tylko co cieszy Ramos znow strzela bramke, jak tak dalej pojdzie zostanie najlepszym snajperem druzyny.

Hala Hala Hala !
Madrid
:king: :mike: :king:

Bramki z niebieskiej stronki :P

http://www.sniadek.neostrada.pl/Robinho.wmv

http://www.sniadek.neostrada.pl/Ramos.wmv

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 11 gru 2005, 20:12

Zaczyna wyglądać na to, że to jednak Luxe zabijał w zespole finezję... ale trzeba będzie poczekać na mocniejszych rywali żeby to ostatecznie stwierdzić.
Bramka Robinho po prostu piękna...

Ramos mimo kartek i fauli klasę od początku pokazuje, Robinho miejmy nadzieję zacznie już grać na poziomie w każdym meczu... Czekam tylko aż się Baptista przebudzi :)

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 11 gru 2005, 20:30

Bardzo dobrze im idzie. Ramos to jednak był dobry zakup, Robinho też swoją porzyteczność chce udowodnić i o to chodzi. Jeśli ich gra będzie wyglądała jak dzisiaj to może i ten kryzys przejdzie wcześniej niż się wydaje, co nie zmienia faktu, że zmiany kadrowe są niezbędne ;)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 gru 2005, 21:08

Malaga 0 - 2 Real

Ciekawy mecz. Real zagral IMHO jak typowa druxzyna, ktora dochodzi do formy, czyli lepsze okresy przeplatali gorszymi. Bardzo ladne bramki, Robinho - stadiony swiata! Wreszcie dobry mecz Bestii, Robinho zaczyna czarowac, Zizou chyba tez dochodzi powoli do swojej optymalnej, normalnej dyspozycji. Troche slabiej niewdoczny Ronaldo, ale miejmy nadzieje, ze to efekt urazu jaki mial ostatnio. Oczywiscie boski Iker, ktory kilka razy wyratowal Real przed utrata bramki. Poprawnie Ramos na pivocie (bardzo ladnie uwolnil sie od obroncy przy bramce :wink:), Pavon na swoim dosc przecietnym poziomie. Reszta - o niebo lepiej niz w osatnich meczach. Caro musial im cos dosypac do bidonow, bo grali troszke odmienieni :lol:
Mam nadzieje, ze pojdzie to wszystko w dobrym kierunku. Zaczyna sie niezle, ale Malaga to nie jest rywal z najwyzszej polki a i tak kilka razy powaznie zagrozila bramce Casillasa :roll:
Okazja do pelniejszej weryfikacji juz za tydzien - Osasuna na Santiago. Trzeba bedzie wygrac :wink:

Hala Madrid!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 gru 2005, 21:17

widze ze niektórzy kibice Realu juz uwazają ze ich klub wyszedł z kryzysu :P Poweim ze wiedziałem ze Real wygra ten mecz i nawet postawiłem kase na nich :P poprostu jak Luxe przyszedłtez wygrali, dopiero nastepny mecz zweryfikuje umiejtnosci Lopeza. Osasuna napewno łatwo sie nie podda i mecz zapowiada sie ciekawie.
a co do dzisiejszego meczu to jak narazie bramek nie wiedziałem, ale jestem w szoku bo gola zdobyl Robinhio, co do Ramosa to on ma nosa do goli, tylko te jego głupie faule :angry2:
Jak narazie gratuluje zwyciestwa :!:

Dzwonson
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dzwonson » 11 gru 2005, 21:19

No bramka Robinho przepiękna szkoda że były 2 poprzeczki wynik wyglądałby dużo lepiej ale nie jest źle są powody do zadowolenia jeśli Ramos będzie grał z Gutim to musimy ściągnąc pivota albo dobrego jakiegoś obrońce Pavon to nie jest raczej ktoś kogo trudno ominąć.
Zidane mam nadzieję będzie się tak dalej prezentował powolutku zbiera asysty i to bardzo dobrze.Szkoda że Ronaldo zagrał średnio, ale wygrali a wygranych się nie sądzi.
HALA MADRID

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 gru 2005, 21:22

To juz byl drugi mecz lopeza to raz, dwa nikt nie mowi ze wyszli z kryzysu, a Osasuna na wyjezdzie silna wcale nie jesT :P ja tez jestem w szoku po golu Robinho ! :D :king:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”