Nie przesadzasz czasem chłopaku? Może tylko brak Ci kultury i nie potrafisz przepisać nicka w takiej postaci jak jest zapisany? Może nie potrafisz kliknąć na mój nick (wtedy sam się wpisze w poście)? A może masz w zwyczaju poruszanie wątków rodzinnych kiedy piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia?Loco pisze:sorry NIGGAZ panie i władco. nie przywiązywałbym tyle wagi to pseudo ale wiesz może tak Ci rodzice dali na chrzcie na imię.
Ogólnie zajefajniasty lans.Krzysztof Jarzyna pisze:Przeciez dzisiaj byc kibicem Barcy to takie trendy. Prawie tak jak silikonowa opaska na rece i Crazy Frog
Kamera wszystko zarejestrowała. Teraz się roliczymyKrzysztof Jarzyna pisze:Bo zaraz wpadnie jeden wredny moderator - kibic Barcy i bedzie sie lansowal (jak zwykle Razz Wink) a zbanowany moderator to troche zle wyglada
Kwestia trendy kibicowania była już wałkowana x razy i nie ma sensu tego przerabiać po raz kolejny. Ja osobiście mam w zwyczaju jeszcze odróżniać sezonowych kibiców którzy piszą w miarę normalnie od debili, ale to już inna kwestia i nie ma sensu jej tutaj poruszać.
Ten temat (chodzi mi o temat 'Real Madryt') jest o tyle niebezpieczny, że każdy kto w nim pisze musi się liczyć z tym, że jestem wredny i moje niezaspokojone ambicje napinacza nie pozwalają mi pozostawać bez odzewu na niektóre wypowiedzi.
Uważam też, że głupota tępiona od początku jest do pewnego stopnia uleczalna i przy odrobinie chęci z obu stron można jeszcze wyprowadzić danego usera na prostą. Dlatego warto zwrócić raz, drugi, piąty uwagę i wdać się w taką z pozoru bezsensowną dyskusję po to, aby w przyszłości dany user zastanowił się bardziej nad czym co chce przekazać. Tyle.