Tymoszczuk to poziom Songa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lut 2009, 18:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 lut 2009, 18:28
fieldy pisze:Tymoszczuk to poziom Songa
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 lut 2009, 20:24
Wyobrażasz sobie Tymoszczuka grającego całą rundę na poziomie Essiena, Barry'ego, Carricka czy Alonso? Nie oszukujmy się, on nie byłby nam w stanie zaproponować wiele ponad to co daje Denilson czy Song.
Wystarczy troszkę pomyśleć.Jak już sprowadzać doświadczonego zawodnika to takiego, który wniesie wiele do drużyny i spokojnie pogra ze 4 sezony na najwyższym poziomie.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 03 lut 2009, 23:05
No ba, że nie da.Dlatego jasne i czytelne jest, że przeciwko graczom najwyższych lotów nie da wiele więcej jak taki Denilson.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 lut 2009, 8:14
Bo jego transfer będzie zrealizowany w lipcu. Problem z nim jest taki, że jego klauzula odstępnego ma ważność od 1 marca (taka specyficzna data, wynikająca z innego okresu transferowego w Rosji (na Ukrainie chyba też). Bayern nie dogadał się z Zenitem co do kwoty odstępnego, jesli transakcja miałaby zostać zrealizowana jeszcze w tym okienku transferowym - widocznie nie chcieli dokładać dodatkowych kilku baniek (biorąc pod uwagę dodatkowy fakt, że i tak w tym sezonie nie zagrałby już w LM). A od lipca - tak jak pisze wyżej Akarin, Anatolij będzie naszym piłkarzem. Zresztą chyba wyraźnie napisałem, że opisuję transfery na przyszły sezonguru pisze:btw, tymoszczuk nie przeszedl do Bayernu
Właśnie, Zenit zaprzeczył// fieldy
No i co z tego? Czy to wiek gra czy co? Co jak co, ale na pozycji DM-a liczy się przede wszystkim doświadczenie, a nie wiek - DM nie musi być za specjalnie szybki, nie musi wypruwać z siebie flaków jak skrzydłowy/boczny pomocnik (bo wspomniałeś Giggsa, który zresztą ma juz prawie 36 lat). On musi przede wszystkim umiejętnie "czytać" grę i organizować pomoc w ustawieniu defensywnym. A dobrze też, jeśli, tak jak Tymoszczuk, umie też uczestniczyć w prowadzeniu gry w ofensywie.Logan pisze:W jakim wieku są gwiazdy Premiership. Zdecydowana większość dopiero za kilka lat osiągnie 30-stkę.
Skąd wiesz, że nie pogra? 30 lat to już emeryt, tak? (btw, Tymo to mój rocznikLogan pisze: Jak już sprowadzać doświadczonego zawodnika to takiego, który wniesie wiele do drużyny i spokojnie pogra ze 4 sezony na najwyższym poziomie.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 04 lut 2009, 12:18
To od czego on jest - robienia polotu i wkręcania w ziemię, czy tej reszty ?Akarin pisze: Od polotu to my mamy innych graczy. A Tymo wkręciłby tego Twojego Songa czy Denilsona, ze nie wiedziely gdzie są.
Tymo to defensywni pomocnik, ma walczyć, zapierdzielać, odzyskiwać piłkę i pomagać w rozegraniu.
Niestety nie w Premiership. Wystarczy wziąć przykład Makelele, który w szczególnie w ostatnim sezonie nie wnosił tyle do gry Chelsea co zaraz po przyjściu np.Michał M pisze:Skąd wiesz, że nie pogra? 30 lat to już emeryt, tak? (btw, Tymo to mój rocznikLogan pisze: Jak już sprowadzać doświadczonego zawodnika to takiego, który wniesie wiele do drużyny i spokojnie pogra ze 4 sezony na najwyższym poziomie.). U nas w pomocy wybijającym piłkarzem jest Ze Roberto, który w tym roku skończy 35 lat. Lothar Matthaeus jeszcze w wieku 39 lat grał z powodzeniem w LM. Itp, itd.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2009, 16:23
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal » 06 lut 2009, 18:06
Metal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 06 lut 2009, 19:17
Ja takze, bo bardzo sie nam przydaMetal pisze:A ja się cieszę, że sprzedali Hummelsa.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 lut 2009, 9:24
Przyda się Wam, przyda, szczególnie po tym jak widziałem co wczoraj grał Suboticrebuzz pisze:Ja takze, bo bardzo sie nam przyda
Pewnie Wasirebuzz pisze:ps. Przed meczem ma byc obiadek zarzad BVB i zarzad Bayernu. Hu, hu, hu ! ciekawe kto zapłaci![]()
Ja w tym momencie też. A jak dobrze pójdzie, to nawet go odkupować nie trzeba będzie - wróci do nas w 2013 r. na zasadach wolnego transferuMetal pisze: Stawiam że to stanie się w przeciągu 4/5 sezonów jak Demichelis będzie miał nieco więcej lat. Wole żeby Bayern odkupił już kompletnego Matsa niż zmarnował jego talent na ławce.
Kto mówi, że tak nie będzie?Akarin pisze:Rafinha- Breno- Mats- Lahm
to byłoby świetne ustawienie za parę lat...
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 lut 2009, 8:09
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 16 lut 2009, 13:08
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lut 2009, 21:01
Masz deja vu ?Michał M pisze:Widzę, że coś temat zamieraA po porażce, i to w takim kiepskim stylu spodziewałem się chociaż z 1-2 komentarzy...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 lut 2009, 22:38
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 23 lut 2009, 8:19
Tak, nie wiedzieć czemu przypomina mi się sezon 2006/07czeher pisze:Masz deja vu ?
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio