Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 219

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 16:53

Lepiej niech sie wezma do roboty, bo nie dosc, ze gra nie wyglada jakos wybitnie to i wynik jest katastrofa. Juz teraz wiadomo, ze Arsene znowu nie trafil, Jeremie to kompletna pomyłka oj mam nadzieje, ze szybko sie wynik odwroci. Choc jak komentator mowil, Portsmouth strzelajace pierwsze bramke to Portsmouth wygrywajace. Brawa dla chyba tylko dla Theo no i oczywiscie zawodnikow gosci :twisted:
RóżA pisze:Jarzinho napisał:
Arsen

Kto to jest?

Zabrakło "e"
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 17:09 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 17:03

Jak można w tak głupi sposób stracić bramkę :roll: Lehmann kompletnie nie wiedział co ma robić, piłka odbija się od słupka i wystarczyło ją tylko dobić. Aliadiere gra tragicznie, a właściwie to nie gra w ogóle. Pora na zmiany, zostało 45 minut, oby wynik się odwrócił.
Jarzinho pisze:Arsen

Kto to jest?

Taylor :shock: No to pozamiatane :/
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 17:12 przez RóżA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 gru 2006, 17:10

:shock: po meczu :roll: ... Chyba nie bo mówimy o Kanoniarach ale mnie zaskoczyli co całości :? Mówiłem ! bedzie cieżko - pewka dnia :roll: Kuźwa ale teraz bedzie cieżko, i to znów Taylor - tydzien temu strzelił z 35 metrów... Ten mecz już od początku był dziny, setka w 1 minucie, uraz Ljunberga a potem do szatni i na wyjscie bramki. Zaspali tak przy wolnym jak i teraz na 2:0. Inna sparawa za zasadził ładnie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 17:10

2:0 ['] jak zwykle slaba skutecznosc. Lehmannowi to ostatnio strzelaja najpiekniejsze bramki Premiership. Taylor znowu strzela piekna bramke. Przynajmniej w fantasy football mi zapunktuje :?
Widac brak Henka i nikt chyba nie ma watpliwosci.

EDIT
Shocked po meczu Rolling Eyes ...
Trudno sie z toba nie zgodzic. Remis jak zwyciestwo. :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 gru 2006, 17:13

Guru skutecznośc jak skutecznośc ale to nie taki mecz jak z Everonem gdzie mieli 8 setek :? Słabo gra druga lini bo tych okazji nie jest dużo. Maja mało miejsca i to sie odbija. Dwa setki w pierwszej połowie. Jak by strzelili w pierwszej minucie, no jak by :roll: Zaraz wejdzie Adebayor ale tak jak widać brak Henia tak widać szczególnie brak Gallasa.

Wracamy do gry :twisted: Theo na nos i Adebayor na 2:1 :]

Kuźwa czemu Wenger go na ławce zatrzymał :? ale jeszcze sie bedzie działo ! za szybko ich skreslilismy :roll:

Kuźwa co sie dzieje :shock: 8) :twisted: Po meczu ? dopiero sie zaczeło :twisted: Gilbero dzieki Ci chłopie :!:

2;2 I Teraz sie dopiero zacznie :twisted: już kanonierzy grają swoje - 0:2 potrzebowali by sie obudzić :lol: Oby wygrali bo teraz musza iśc za ciosem :!: Juz Kolo mógł wypracować na 3:2 ! Nara, do potem - oby wygrali 3:2 jeszcze czas na Hleba - cHleba nam trzeba cHleba :P
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 17:28 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 17:22

Adebayor 8) Wszedł, pierwsze co zrobił to przedryblował w pole karne i mało co jedenastki nie wywalczył. Teraz gol. I dlaczego Wenger wolał Aliadiere :roll: Jest jeszcze czas, ja nadal mam nadzieję...

Ja pierdziele, co za mecz :o Gilberto jak Chuck Norris- z półobrotu :lol:

Remis :/ W nienajlepszym stylu. Choć druga połowa była bardzo emocjonująca, mieliśmy dużo sytuacji to jak zwykle zawiodła skuteczność (Flamini :roll: Van Persie :roll: Adebayor :roll: ). No szkoda, podnieść się z wyniku 2:0 na 2:2 to i tak dobry wyczyn. Może gdyby Adebayor grał od pierwszej minuty...

Ale co tam, nic nie jest w stanie teraz zepsuć mi humoru :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 20:08

Napewno ogormny bład popełnił Wenger. Naprawde obecnosc w "11" Aliadere to wieksza niespodzianak od tego, ze Portsmouth prowadzilo az 2-0. Wenger podejmuje dziwne decyzje, jeszcze niedawno dał Song'a takze w "11" i wszyscy pamietaja jak sie skonczyło. Szkoda, ze enie dał szans gry Ade od poczatku drugiej połowy, tylko trzeba było czekac az Arsenal straci kolejna bramke.
Skutecznosc poraz kolejny dała o sobie znac, szczegolnei Ade czy w pierwszej polowie RvP.
Napewno na pochwale zasługuje Theo, Ade i Silva. Kolejne punkty uciekaja, a wraz z nim oddala sie coraz bardziej Mistrzostwo Premiership.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 gru 2006, 20:27

No własnie gdy Ade strzelił chyba Wenger sobie uświadomił że tego meczu nie dało sie wygrać "na skróty" - Inna sprawa ze cały Arsenal grał słabo. W pierwszej połowie, nie po swojemu, choć setki dwie były i one zdecydowały. Bo goście nie musieli sie wysilać. Bramka do szatni była dla nich jak prezent, potem woley Taylor który już ma nominacje do bramki kolejki, i zaczeło sie palić. Od tego czasu w sumie Arsenal zacza grać, inna sprawa że goście oddali pole. Pod nie obecnośc Henia Adebayor to numer 1 Kanonierów. Bo druga połowa to już była gra na niego i były efekt.

Szkoda punktów, ale jak mówiłem to nie bedzie łatwy mecz. Przegrałem kase :roll: bo miał Arsenal wygrać po walke... walczył w drugiej połowie. Jak zrobiło sie 2:2 Arsenal poszedł za ciosem ale to było za mało. Szkoda.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 20:31

Mozna gdybac. A gdyby Aliadiere zostal na boisku moze by strzelil 3 bramki? Tego sie nie dowiemy. Tak marudzil, ze chce grac wiecej to sobie pogral... Ciekawe jak oceni swoja gre. Ja juz ocenilem [']
Do naszej skutecznosci swietnie pasuje piosenka THS Klika-O tym mowa (wejscie Bilona) :?
Van Persie pracuje na pudlo sezonu. Inaczej sie tego nie da skomentowac.
Mimo tego, ze bramkarz druzyny przeciwnej dal sobie strzelic 2 bramki to dostaje od Sky Sports note "8". Nie zdziwie sie jak zostanie wybrany do '11' kolejki. :?
Gilberto jest defensywnym pomocnikiem i strzelil wiecej bramek niz Van Persie a ma tyle samo co Henry i Adebayor... :o
Clichy zaliczyl dobre spotkanie, zreszto juz do tego przywyklem 8) Musi popracowac nad dosrodkowaniami bo to jego slaba strona, nawet bym powiedzial bardzo slaba.
Fabregas i Hleb bez rewelacji, od nich wiecej sie wymaga...
Swietne spotkanie zaliczyl Walcott :rydzyk: Dwie asysty mowia same za siebie, zwlaszcza ta pierwsza. Adebayor pilkarz meczu 8) Wejscie LWA. Strzelil kontaktowa bramke, dawal z siebie wszystko. Wieleswiezosci wniosl do ofensywy bo Van Persie przy swietnej postawie Aliadiere byl praktycznie osamotniony.
Jarzinho pisze:Kolejne punkty uciekaja, a wraz z nim oddala sie coraz bardziej Mistrzostwo Premiership.
Dzisiaj pogrzebalem nadzieje w mistrzostwo... Nawet walka o 3 miejsce bedzie zacieta patrzac na forme LFC. Zreszta Portsmouth tez rowno gra.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 20:46

Van Persie musi się jak najszybciej wstrzelić, bo gra naprawdę dobrze, brakuje tylko zimnej krwi w ostatnim momencie. Brakuje mu tego czegoś z reprezentacji, tam strzela na zawołanie, mam nadzieję że taką skuteczność zacznie prezentować również w klubie :] Gilberto to klasa od kilku sezonów, jedyny Brazylijczyk trzymający bardzo dobry poziom w Premiership. Nie wiem co mogę napisać o dzisiejszej postawie Wengera, bo w końcu podjął dobrą decyzję, która była wymuszona tą fatalną :lol: Czyli wejście Adebayora za Aliadiere :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 22:37

RóżA pisze:Aliadiere
Jak sie ten koles w koncu nazywa( nie zebym sie czepiał :P ). Mi sie wydaje, ze Aliadere... Przynajmniej wiekszosc serwisow go tak nazywa :?

Skutecznosc Silvy robi wrazenie, przynajmniej patrzac na liczbe goli napastników :wink: Gilberto trzyma poziom, w tym sezonie widac to najlepiej, kiedy Thierry nie gra a reszta spisuje sie gorzej widac, ze na nim Arsenal zawsze moze polegac. Co sie stało Ljunbergowi, ile nie zagra. Lista robi sie dłuuuga, choc dobrze to zrobi Theo, bo dizsiaj pokazal, ze zasługuje nawet na pierwszy skałd w wiekszosci meczy.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 22:44

Jarzinho pisze:Jak sie ten koles w koncu nazywa

Jeremie Aliadiere. Z 'i' :wink:

Theo na pierwszy skład zasługuje już teraz, ale lepiej dla Niego będzie jeżeli jeszcze na taką rolę w drużynie poczeka. Przynajmniej do końca sezonu. Ma ogromny talent ale nie można go aż tak eksploatować, najpierw trzeba odpowiednio oszlifować diament :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 gru 2006, 23:52

RóżA pisze:Theo na pierwszy skład zasługuje już teraz, ale lepiej dla Niego będzie jeżeli jeszcze na taką rolę w drużynie poczeka. Przynajmniej do końca sezonu. Ma ogromny talent ale nie można go aż tak eksploatować, najpierw trzeba odpowiednio oszlifować diament
Dokładnie. Najlepiej pokazuje to przykład Messiego. Na początku Rijkaard go oszczędzał, wpuszczał na boisko w którejś tam minucie, nie szarpał siłami, tylko wszystko spokojnie. Dał mu poprostu czas żeby się wkomponował w zespół, odpowiednio poznał swoje zadania i nie odczuwał zbędenj presji. To samo robi Wenger z Theo. Nie ma pośpiechu, jeszcze przyjdzie pora na pierwszy skład, a na razie niech się ogrywa w krótszym wymiarze czasowym. Na przykładzie Leo widać jakie to może dać efekty :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 gru 2006, 15:22

Dla odmiany mam trochę wieści transferowych. Szkoda tylko że nie do klubu tylko z niego :? Otóż włodarze Sevilli oraz Bayernu Monachium starają się aby dołączył do nich Jens Lehmann :shock: Trochę dziwne posunięcie, szczególnie zważając na ostatnio słabą formę niemieckiego bramkarza. Poza tym Jens ma już 37 lat co nie wróży dla Niego długiej kariery :lol:
Natomiast AC Torino wykazuje zainteresowanie naszym włoskim napastnikiem przebywającym obecnie na wypożyczeniu- Arturo Lupoim. Tutaj zbyt wiele powiedzieć nie mogę, po prostu nie widziałem zbyt wielu występów Włocha.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 gru 2006, 15:29

O zainteresowaniu Sevilli Lehmannem były plotki już parę dni temu. Jakiś powód muszą mieć. Sporo mówi się, że Reina może wrócić do La Liga i jego następcą mógłby być Palop, a jeśli tak, to Sevilla może zostać bez odpowiedniej klasy bramkarza, stąd plotki o Niemcu. Jak widzisz, transakcja łączona, a bramkarz jak wino. Sevilla chce sobie zresztą dać pewnie trochę czasu na znalezienie długoterminowego następcy :wink:

Wtedy Boruc = Arsenal itd. Niekończąca się opowieść mercato :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”