Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 219

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 lip 2008, 15:04

Kamil232 pisze:Owszem. Champions Of England, Champions Of Europe. Jeszcze jakieś pytania?
Raz na 9 lat można sie pocieszyć z LM. Ile razy oba tytuły?

Jak ManU udowodni w kolejnych latach, że ma naprawdę genialny zespół, mogący co roku zachodzić do półfinału LM to nikt sie czepiać nie bedzie. Na razie wygraliście Lm pierwszy raz od 9 lat. Tamto zwyciestwo było bardzo szczęśliwe, ale to nie ma nic do rzeczy.
Zobaczymy jak w przyszłym sezonie poradzicie sobie, na razie obroncy tytułów ostatnio odpadali w 1/8. Nikt nie obronił LM. I tak pewnie zostanie po tym sezonie.

Berbatova znam z Bundesligi, tak samo z PL. Dyskutować z pewnymi zaślepionymi ludźmi ciężko, ale może się podejmę. Tylko jak mi jakiś wyleci, ze ManU jest najzajebistsze na świecie, bo wygrało LM i PL i wszyscy wasi zawodnicy są najlepsi na świecie i każdy chce tu grać to z góry dziekuję za konwersację.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 lip 2008, 15:05

Hehe tak zacznę.

Nie podważyłem nigdzie wielkości PL. Zdaję sobie sprawę że aktualnie jest to czołowa liga Europy z racji tego że przyciąga na stadiony duże liczby widzów, gra tam wiele gwiazd. W Europie zawsze były wielkie czwórki, są i będą. Nie ma co tego porównywać. Czy mi się podoba to już inny temat bo o gustach się nie dyskutuje a o Serie A się nie martw, ma się już lepiej.
Teraz masz mocne argumenty w postaci " Owszem. Champions Of England, Champions Of Europe. Jeszcze jakieś pytania? ". Nie kwestionuje ich sukcesów z tego sezonu bo byli najlepsi ale rok temu czy dwa lata temu jak nie byli najlepsi to dla was i tak byli. Taki mały paradoks.
Kamils232 pisze:Cytat:
udało im się

Jeśli komuś się udało to Milanowi w 2007 roku, gdzie przez cały sezon grał piach, psim swędem awansował, rozegrał dwa najlepsze mecze w sezonie w Półfinałach kiedy jego rywal zagrał najgorszy mecz w sezonie. Ile to pkt. w lidze wtedy straciliście do Interu? Laughing
Co złego w tym stwierdzeniu ? Szukasz już na siłę jakiejś zaczepki. Milanowi w tym sezonie nie udało nic się wygrać a Realowi udało się wywalczyć mistrzostwo Hiszpanii. Nie wiem, może zwrot " Zwłaszcza teraz kiedy udało im się wygrać to co najważniejsze " jest obraźliwy bo przecież im się nie udało, kupili ?
Tematu o meczach z poprzedniego sezonu pomiędzy nami ciągnąc bez skutku po raz 100 nie mam zamiaru.

Ogólnie chodzi o wasz tryb myślenia w większości przypadków. Ja powiem Nesta, Mentor powie Puyol a ty już wiesz że Ferdinand jest the best of all ! Tak jest z wszystkim.

Akarin już wiem co ci za chwilę odpiszą, tzn domyślam się ale jak co to później o tym :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 15:14

e rok temu czy dwa lata temu jak nie byli najlepsi to dla was i tak byli. Taki mały paradoks.
2 lata temu jak nie zdobyliśmy nawet Mistrzostwa Anglii to chyba jakiś szaleniec by pisał, że byliśmy najlepsi. A w zeszłym sezonie? no cóż Mistrzostwo było, pechowe odpadniecie w półfinale gdzie wysypała się nam cała obrona, ale masz racje tego już nie ma sensu ciągnać.
Raz na 9 lat można sie pocieszyć z LM. Ile razy oba tytuły?
Ile razy w ciągu 9 lat ktoś zdobył oba tytułu? 8)
Jak ManU udowodni w kolejnych latach, że ma naprawdę genialny zespół, mogący co roku zachodzić do półfinału LM to nikt sie czepiać nie bedzie.
Słynne udowodni? Co ma udowadniać? W ciągu dwóch lat zdobyli 2 razy mistrzostwo, doszli do finału FA CUP i półfinału LM, co jeszcze musi udowadniać taki zespół ?
Tamto zwyciestwo było bardzo szczęśliwe, ale to nie ma nic do rzeczy.
które zwycięstwo? W 1999 roku jak nie przegraliśmy żadnego meczu czy w 2008 jak nie przegraliśmy żadnego meczu?
Tylko jak mi jakiś wyleci, ze ManU jest najzajebistsze na świecie, bo wygrało LM i PL
Kiedy ktoś tu z kimś takim wyjeżdzał? Kilku frustratów na brak argumentów zaczęło wyjeżdżać z tym, że ktoś tu jest zaśleipny ze uważa Teveza Rooney'a Manucho za najlepszych na świecie. (czytaj dokładniej jeśli za najlepszego napastnika świata uważam w tej chwili Torresa to jak mam wszystkich zawodników MU uważac za najlepszych?<Sciana>) Nikt tu nic takiego nie pisał. Ktoś napisał, że woli Berbatova od Eto'o i uważa, że Bułgar w ostatnich dwóch sezonach prezentował się lepiej od Kameruńczyka i zleciało się stado urażonych kibiców Barcelony które nie może pojąć, ze mamy rok 2008 a nie 2006.
Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 15:16 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wisieq
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wisieq » 29 lip 2008, 15:15

co do LM siła Liverpoolu i Milanu w poprzednich latach w tych rozgrywkach to to ze już w okolicach stycznia lutego,wiedzieli że nie zdobędą mistrzostw w swoich ligach,pilnowali tylko lokaty dającej prawo gry w LM, dawali odpoczywać piłkarzom,a wszystkie siły kierowali na LM,widac to było zwłaszcza w meczach ManU Milan,którego piłkarze imponowali świeżoscią Milan grał w kompletnym składzie gdyż w lidze grał "drugi płaszcz". Wygrać ligę i LM to wielkie osiągnięcie dlatego należy się szacunek każdemu klubowi kto tego dokona

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 lip 2008, 15:18

Barca, ostatnio wygrała. Milan się o to otarł. Tak na świeżo.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 29 lip 2008, 15:19

Kamil232 pisze:zleciało się stado urażonych panienek z Barcelony które nie może pojąć, ze mamy rok 2008 a nie 2006.
Genialne o.O

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 15:24

Jakbyś nie zauważył zostało to zmienione ;)
Barca, ostatnio wygrała. Milan się o to otarł. Tak na świeżo.
Prawie robi różnicę ;) Jeszcze z tego co pamiętam Porto :]
A przechodząc do Barcy, to jak ta w ciągu dwóch sezonów wygrała tyle co my teraz, to byli uważani za geniuszów ochy achy...orgazm. A United musi coś jeszcze udowodnić :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 lip 2008, 15:33

A to jest świetny przykład na to jak bardzo jesteś zaślepiony. MU wygrało ligę i LM to od razu rodzi się pytanie kto jeszcze tego ostatnio dokonał ? Przecież my jesteśmy najbardziej zajebiści. Dopiero po wysłaniu następuje lekkie ostudzenie emocji i euforii, nadchodzi pora na jakieś tam myślenie po czym zapala się żarówka " Barca ".
Porto nie wygrało.

Mu nie musi niczego udowadniać w lidze, nigdy nie musiało a Europa to nie liga. Myślę że autor tej wypowiedzi miał bardziej na myśli to że MU wygrało LM i nagle wam woda sodowa odbija tak jakby to było normalne, a to właśnie nowość jest a żeby ją nie było będą musieli to udowodnić.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 lip 2008, 15:34

Berbatova znam z Bundesligi, tak samo z PL. Dyskutować z pewnymi zaślepionymi ludźmi ciężko, ale może się podejmę. Tylko jak mi jakiś wyleci, ze ManU jest najzajebistsze na świecie, bo wygrało LM i PL i wszyscy wasi zawodnicy są najlepsi na świecie i każdy chce tu grać to z góry dziekuję za konwersację.
Toć to jakiś paradoks. Kibice Barcy zbiegli się do tego tematu, aby przekonywać wszystkich, jakim to (pół)Bogiem jest Etoo, a tutaj czytam, że rzekomo to fani United wywyższają swoich pod niebiosa. Ocknijcie się i czytajcie! Czytajcie na litość boską uważnie, a nie po łebkach dorabiając przy tym jak zawsze jakąś chorą ideologię...

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 15:39

A to jest świetny przykład na to jak bardzo jesteś zaślepiony. MU wygrało ligę i LM to od razu rodzi się pytanie kto jeszcze tego ostatnio dokonał ? Przecież my jesteśmy najbardziej zajebiści. Dopiero po wysłaniu następuje lekkie ostudzenie emocji i euforii, nadchodzi pora na jakieś tam myślenie po czym zapala się żarówka " Barca ".
Porto nie wygrało.
O czym za przeproszeniem Ty pieprzysz? Doskonale wiem, że oprócz nas dokonała tego ostatnio Barca i Porto w 2004 roku. I jesli w ciągu 9 lat udało się to trzem zespołom to uważam to za spory wyczyn to wszystko. Co ty mi koleś chcesz wmówić? Że jestem zaślepiony i dlatego za najlepszego napastnika świata uważam zawodnika Liverpoolu? Że jestem zaślepiony bo za najlepszego bramkarza świata uważam zawodnika Realu? Nie sądź innych swoją miarą.
Mu nie musi niczego udowadniać w lidze, nigdy nie musiało a Europa to nie liga. Myślę że autor tej wypowiedzi miał bardziej na myśli to że MU wygrało LM i nagle wam woda sodowa odbija tak jakby to było normalne, a to właśnie nowość jest a żeby ją nie było będą musieli to udowodnić.
Jaka sodówka. O CZYM TY PIER****? Kogo tak wywyższam? Kiedy dałem do zrozumienia, że regularnie to wygrywaliśmy?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 lip 2008, 15:46

red85 pisze:Toć to jakiś paradoks. Kibice Barcy zbiegli się do tego tematu, aby przekonywać wszystkich, jakim to (pół)Bogiem jest Etoo, a tutaj czytam, że rzekomo to fani United wywyższają swoich pod niebiosa. Ocknijcie się i czytajcie! Czytajcie na litość boską uważnie, a nie po łebkach dorabiając przy tym jak zawsze jakąś chorą ideologię..
jeśli gdzieś u mnie zauważyłeś chorę ideologię to czas wybrać sie do lekarza.
kamil pisze:Ile razy w ciągu 9 lat ktoś zdobył oba tytułu?
nie odpowiedziałeś na najważniejszą częśc, czyli ile razy zdobyliście oba tytuły.
Kamil232 pisze:Słynne udowodni? Co ma udowadniać? W ciągu dwóch lat zdobyli 2 razy mistrzostwo, doszli do finału FA CUP i półfinału LM, co jeszcze musi udowadniać taki zespół ?
w Lm. Chyba jasno sie wyraziłem, nie? Czy w tym sezonie znowu macie zamiar odpaść w fazie grupowej?
Kamil232 pisze:które zwycięstwo? W 1999 roku jak nie przegraliśmy żadnego meczu czy w 2008 jak nie przegraliśmy żadnego meczu?
chodzi mi o sam finał. Nie musisz udawać super inteligentnego i tak Ci nie wychodzi.
Kamil232 pisze:Kiedy ktoś tu z kimś takim wyjeżdzał?
a czy ja napisałem, że ktoś z czymś takim wyjechał? Napisałem tylko, że nie chce czegos takiego usłyszeć, tak na przyszłość.

Żyjcie chwilą, bo nie sądzę, że potrwa ona długo. Wg mnie musicie jeszcze udowodnić, że macie naprawdę taka zajebistą drużynę, jak sądzicie, w tym sezonie. Jesli zajdziecie do finału/ półfinału LM i wygracie ligę to można powiedzieć i ja to też powiem, że jesteście zajebiści. Ale to tego długa i cieżko droga.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 29 lip 2008, 15:49

Kamil232 pisze:Ile razy w ciągu 9 lat ktoś zdobył oba tytułu? Cool
O tym.

Chciałeś nam przecież pokazać że jesteście jedyni. Nie pisz teraz że tak nie było.

Chciałem ci odpowiedzieć cytatem z twojej wypowiedzi o czym piszę ale zmieniłeś końcówkę wcześniejszej wypowiedzi i niestety nie mogę. A pisałeś tam coś o udowadnianiu.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 15:53

nie odpowiedziałeś na najważniejszą częśc, czyli ile razy zdobyliście oba tytuły.
A co to ma do rzeczy?
Czy w tym sezonie znowu macie zamiar odpaść w fazie grupowej?
W ciągu 9 lat zdarzyło się to raz. Real bodaj od 5 lat nie może przejść 1/8 finału. Barca przed 2005 rokiem znaczyło gówno. Milan teraz nawet nie awansował do LM. Juve już dawno wypadło, a Bayernu w zeszłym roku w ogóle nie awansował. Każdemu zespołowi zdarzyła się taka zadyszka, więc po co stosujesz taką żałosną prowokacje jak by to było coś niezwykłego, że jeden sezon nam nie wyszedł?
chodzi mi o sam finał. Nie musisz udawać super inteligentnego i tak Ci nie wychodzi.
Co z tymi finałami? O wielkości zespołu świadczy, ze mimo słabej gry potrafi wygrać :]

Żyjcie chwilą, bo nie sądzę, że potrwa ona długo
W ciągu 9 lat tylko Milan i Real wygrało PE dwa razy. Tak więc widać, że każdy klub który wygra LM zyje chwilą.

Wg mnie musicie jeszcze udowodnić, że macie naprawdę taka zajebistą drużynę, jak sądzicie, w tym sezonie
Nie odpowiedziałeś na pytanie. A jeśli Barcelona wygrała w ciągu 2 lat 2x Mistrzostwo i Puchar Europy to była zajebista. A jak Manchester United wygrał w ciągu 2 lat 2 x mistrzostwo i Puchar Europy to musi jeszcze udowodnić, ze jest zajebisty?
Jesli zajdziecie do finału/ półfinału LM i wygracie ligę to można powiedzieć i ja to też powiem, że jesteście zajebiści. Ale to tego długa i cieżko droga.
Jeśli zajedziemy do Finału czy półfinału LM to będziemy hiper hiper zajebiści. Bo nie udało się to żadnemu innemu triumfatorowi LM, żeby w kolejnym sezonie zaszedł tak daleko.
Chciałeś nam przecież pokazać że jesteście jedyni. Nie pisz teraz że tak nie było.
Ty to ziomek jestes prze agent. Wiesz lepiej co chciałem przekazać...:lol:
Doskonale wiedziałem, ze i Barcie i Porto(Tego to nawet Ty nie wiedziałeś :D) się to udało. A Porto to wiadomo jaką ma ligę. Więc jeśli powtórzyliśmy wyczyn tej wielkiej, galaktycznej, mistrzowskiej Barcelony to uważam, ze jesteśmy równie zajebiści. To wszyskto.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 lip 2008, 15:56

Wizyta u specjalisty potrzebna jest na pewno człowiekowi, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Bo skąd niby wnioski, że ktokolwiek ostatnio wywyższał jakiegokolwiek piłkarza United w tym temacie? Że niby ktoś z fanów United mówił, jacy to jesteśmy nie do pokonania? Ubzdurałeś coś sobie drogi Akarinie i zamiast przyznać się do błędu, przeprosić, idziesz w zaparte wysyłając jeszcze innych do lekarza.

Gramy świetny futbol od ok. dwóch lat. Tego nie odbiorą nam nawet najwięksi nasi przeciwnicy.

Przypomnę jednak, że rozmowa, w która wkroczyłeś, dotyczyła Etoo oraz (w niewielkim stopniu) Berbatova.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 lip 2008, 16:00

Kamil232 pisze:pechowe odpadniecie w półfinale
:lol: Byliście o dwie klasy gorsi, w każdej formacji, od bramki po atak.
Ale pewnie, odpadliście "pechowo". Zaraz mi pewnie zaczniesz wmawiać, że tylko międzynarodowy układ spowodował, że Wasze rezerwy nie mogą grać w LM, bo inaczej by grały z Wami w finale? :lol:
Ale z Tobą i tak nie warto dyskutować. Plonk.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”