Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 05 lis 2006, 1:56
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lis 2006, 8:09
bo na pewno nie tylko to jest przyczyną, słabsza forma Ronniego, brak Xaviego, czy też jakaś jego gra w kratke, nie pozwala mu ustabilizować formy na wysokim poziomie, a przecież wszyscy wiemy jak potrafi zagrać, gdy ma opotymalną forme.revan pisze:Nie potrafimy wypracować sobie tylu okazji co w ubiegłych sezonach i nie wierzę, żeby to była tylko wina nieobecności Eto'o
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 05 lis 2006, 9:39
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 lis 2006, 11:11
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lis 2006, 11:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 05 lis 2006, 11:46
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 lis 2006, 13:57
Deco, Gio, Thuram, Zambrotta, Saviola, Messi.Niggaz pisze:Kto zagrał słabo?
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lis 2006, 14:44
revan pisze:Nie może być tak, że cały ciężar gry spada na Iniestę, który jest fantastycznym zawodnikiem i uwielbiam oglądać go w akcji, ale brakuje mu ognia, żeby pociągnąć drużynę w trudnym momencie.
Wystarczyło ogladac mecz. Zero pewnosci, zero. Zastanawiałem sie dlaczego Frank nie daje mu szans, teraz wiem. Zagrał jeden dobry mecz... chyba z Levskim, pozniej bylo coraz gorzej. Jesli wcozraj zabrakłoby Rafy to nas rozjechali.revan pisze:Messi E2 Ronaldinho napisał:
antyfootball w wykonaniu Thurama
Eee, możesz rozwinąć o co Ci chodzi?
revan pisze:Cytat:
zółtko dla Bladej Twarzy
A niby za co? Iniesta nie symulował, był wyraźnie zahaczony i myślę, że sędzia mógł gwizdnąć jedenastkę. W każdym bądź razie ta sytuacja była bardziej oczywista niż te, po których były podyktowane rzuty karne.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mimek_DLC » 05 lis 2006, 14:45
Mimek_DLC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lis 2006, 14:47
Zajebiście, że postawiłeś Messiego w jednym rzędzie obok Savioli, Thurama czy Zambrotty. Bez dwóch zdań zasłużył na to bo wczoraj nie kiwał kogo chciał i jak chciał i nie wygrał nam w pojedynkę meczu. Hala!Berik pisze:Deco, Gio, Thuram, Zambrotta, Saviola, Messi.
Naliczyłem dwie straty. Całe dwie. Zaiste wielka to ilość. Wiem, że nie zagrał dobrze bo był zbyt mało widoczny, ale to nie był zła gra. Zagrał przeciętnie. Bez błysku. To by się zgadzało.Berik pisze:Piszesz, ze Deco zle nie zagral. Zagral. Malo widoczny, bez przeblysku, pare strat. Nothing special.
Bo to jest cały Saviola. Więcej po nim nie można się spodziewać. Dobrze, że karnego zmontował chociaż i piszę to bez cienia ironii.Berik pisze:Saviola niby sie staral, karnego wywalczyl ale nic po za tym.
kon2r pisze:Ja tam przypominam że przed meczem z Werderem jest jeszcze mecz z Levskim choć to głupio zabrzmi o ten mecz tesz się zaczynam bac...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lis 2006, 15:16
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 05 lis 2006, 16:19
Niggaz pisze:Ja skłaniałbym się ku sprzedaniu Savioli i zrealizowaniu punktu pierwszego.
Bienias pisze:Pomijam juz to ze wielu zawodnikow prezentuje sie ponizej swojej normalnej dyspozycji(czyzby Ms i bezsensowny America tour?!) ale czas juz powoli odbudowywac sie.
Bienias pisze:W tej chwili miejsce w tabeli jest leszpe od gry, ktora nie daje nam takiej roadosci jak rok temu.
Niggaz pisze:1) Sprowadzamy kogoś w zimowym okienku.
2) Gudjohnsen zaczyna grać dobrze.
3) Saviola zaczyna grać dobrze ( lol ).
4) Męczymy się do powrotu Eto'o [']
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 lis 2006, 16:42
heh dobreMimek_DLC pisze: Remis powinien Was cieszyć bo Barca była dużo słabsza, wiem bo oglądałem...macie dobry zespół, ale brak mu zaangażowania
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 lis 2006, 17:05
kiwac , tak nie kiwal jak zwykle. Ale jak juz uzgodnilismy ze jest przemeczony i zagral slabiejNiggaz pisze:Bez dwóch zdań zasłużył na to bo wczoraj nie kiwał kogo chciał i jak chciał i nie wygrał nam w pojedynkę meczu
musi zostac terazluk1208 pisze:moze ktos sie skusi na argentyczyka i go zima kupi
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 05 lis 2006, 17:16
Czytanie ze zrozumieniem['].Messi E2 Ronaldinho pisze:Iniescie brakuje ogrania. Nie chce sie zagłebiac zbytnio w statystyki. Wypisujesz bzdury.
Napisz mi tylko co to ma wspólnego z antyfutbolem?Wystarczyło ogladac mecz. Zero pewnosci, zero. Zastanawiałem sie dlaczego Frank nie daje mu szans, teraz wiem. Zagrał jeden dobry mecz... chyba z Levskim, pozniej bylo coraz gorzej. Jesli wcozraj zabrakłoby Rafy to nas rozjechali.
Dudu lekko wygarnął piłkę, ale Iniestę też zahaczył, więc o żółtej za symulowanie nie ma mowy.Dudu trafil w pilke, a Anders sie poprostu wyłozył, gdyby sedzia chciał to miał podstawy do zółtka.
Pytanie powinno brzmieć kto zagrał dobrze. Jak już wspomniałem Iniesta, Valdes, Marquez, nieźle Dinho, reszta słabo albo bardzo słabo. Co do porównania formy obecnej a tej z ubiegłego sezonu, to przypominam, że praktycznie od drugiej połowy października 2005 roku zespół zaczął grać wspaniale. Mecz z Depor był wówczas przełomowy, bo mimo remisu Barcelona pokazała kawał dobrej piłki i była dużo lepsza od ekipy z El Riazor. Kolejna kolejka przyniosła początek rekordowej serii kilkunastu wygranych meczy z rzędu odniesionych w spektakularnym stylu. Zaczęło się 22 października (moje urodzinyKto zagrał zle, only Thuram reszta zagrała dobrze, moze przyzwoicie.
revan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio