Dementuję.Corinthians pisze:Biorąc po uwagę poziom Twoich postów można wywnioskować, że ktoś Ci specjalnie zrobił taki prezent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lis 2005, 17:21
Dementuję.Corinthians pisze:Biorąc po uwagę poziom Twoich postów można wywnioskować, że ktoś Ci specjalnie zrobił taki prezent
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lis 2005, 17:29
Wiedziałem że jakiś palant się znajdzie i napisze coś głupiego! Człowieku jak ci się nudzi to się podrap po ...! i zastanów sie komu ta twoja inteligentana wypowiedź była potrzebna. Sienkiewicz się znalazł, dzieciaku!Corinthians pisze:Bo Twoje posty są nijakie.Lukaz pisze: pojawia mi sie komunikat ze nie okreslilem jego typu.
Biorąc po uwagę poziom Twoich postów można wywnioskować, że ktoś Ci specjalnie zrobił taki prezent
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 lis 2005, 12:05
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 11 lis 2005, 12:07
dokladnie, dodalem posta, zaraz po mnie Lakier i koniec. Tematu nie ma*_For_zaza_Milan_* pisze:No Panie i Panowiecos naprawde się dzieje nie dobrego
![]()
Dziś znikna drugi już temat ... w dziale Włoch w ciagu 4 dni znikneły tematy "Transfery (zbierczy) i "Squadra Azzurich (zbiorycz)" co sie dzieje![]()
![]()
Przeciesz nikt ich nie blokował ???[/b]
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 12:08
na te pytanie nie dostaniesz odpowiedzi*_For_zaza_Milan_* pisze:No Panie i Panowiecos naprawde się dzieje nie dobrego
![]()
Dziś znikna drugi już temat ... w dziale Włoch w ciagu 4 dni znikneły tematy "Transfery (zbierczy) i "Squadra Azzurich (zbiorycz)" co sie dzieje![]()
![]()
Przeciesz nikt ich nie blokował ???[/b]
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 lis 2005, 12:13
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 11 lis 2005, 12:17
Mogę wszystkich zapewnić, że żadne włamanie nie miało miejsca. Z tymi tematami jest pewien problem, gdyż znajdują się w bazie, ale ich nie widać... Pozostaje czekać na działania adminów.kama_reda pisze:Najprawdopodobniej właśnie tak się dzieje. Niedawno ktoś też się włamał na konto któregoś z modów na forum PN, ale tam wyleciało pełno tematów i przez to tamto forum upada
kostek
TOF
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 13:41
nie chcialbym podważać kompetencji modów, ale może było włamanie i ktoś je ustawił jako ukryte i może dlatego ich niewidac - bo niby jak to inaczej wytłumaczyć ?kostek pisze:Mogę wszystkich zapewnić, że żadne włamanie nie miało miejsca. Z tymi tematami jest pewien problem, gdyż znajdują się w bazie, ale ich nie widać... Pozostaje czekać na działania adminów.
a ty skąd wiesz ? sam kasowałeś ?TOF pisze:Kolego zostały skasowane Cool
hmmm - chyba ktoś tu hakujeTOF pisze:POST DO USUNIĘCIA.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 14:28
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 lis 2005, 14:29
zgadnijcie jaki Question
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 lis 2005, 14:29
bagg pisze:zgadnijcie jaki Question
jaki?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 lis 2005, 14:30
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2005, 14:31
bo już napisali kolejne i dlatego ich nie możesz usunąć.Tomachos pisze:Nie moge usunąć swoich postów!!
też amm ten błąd , ale kiedy mi się zawiesza podczas wysyłania posta nie klikam jak szalony sto razy na wyślij - stąd tyle razy wysłałoTomachos pisze:Walnołem nie wiem jakim cudem 3 pod rząd
chyba nieTomachos pisze:a za chwile się posypią za to ostrzeżenia pewnie Rolling Eyes
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 lis 2005, 14:34
Ludzie możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi waszymi problemami?! Okres macie? Ja nie ma żadnych problemów. Nie widze potrójnie itp itp. tylko, że często na forum nie mogę wejść.fieldy pisze:bo już napisali kolejne i dlatego ich nie możesz usunąć.Tomachos pisze:Nie moge usunąć swoich postów!!
też amm ten błąd , ale kiedy mi się zawiesza podczas wysyłania posta nie klikam jak szalony sto razy na wyślij - stąd tyle razy wysłałoTomachos pisze:Walnołem nie wiem jakim cudem 3 pod rządchyba nieTomachos pisze:a za chwile się posypią za to ostrzeżenia pewnie Rolling Eyes
Corinthians
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio