Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 08 maja 2005, 20:34
Trojan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 08 maja 2005, 20:45
do kogo pojedziesz i myslisz ze dasz sobie rade wziasc samemu paczke, nie dadza ciTrojan pisze:***** dawno nie dostałem zadnej paczki zaraz pojade donich i se wezme paczke za darmo
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 maja 2005, 12:55
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 09 maja 2005, 12:59
mia Alemannia Aachen nie odp. na maila odrazu przyslali paczkeRoRo pisze:Świetnie, wogole na moje maile nie odpisali oszolomy
Zoabcze, napisze do Liverpoolu i jak odpisza na maila to ebdzie cool a jak nei to jzu nikomu nie wysle tego mailaWysylal ktos moze maile do Cagliari, Bresci, Violi ?? Odpisywali ??
Do Liverpoolu jaki adres jets ??
POZDRO
w00jtas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 09 maja 2005, 14:51
Adres liverpoolu:customercontact@liverpoolfc.tvRoRo pisze:Świetnie, wogole na moje maile nie odpisali oszolomy
Zoabcze, napisze do Liverpoolu i jak odpisza na maila to ebdzie cool a jak nei to jzu nikomu nie wysle tego mailaWysylal ktos moze maile do Cagliari, Bresci, Violi ?? Odpisywali ??
Do Liverpoolu jaki adres jets ??
POZDRO
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 09 maja 2005, 15:42
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 maja 2005, 19:02
do pilkarzy to raczej sa glownie adresy domowePezet pisze:a macie moze maile do znanych pilkarzy??? konkretnie chodzi mi o beckhamanie wiem moze on nie ma maila??? pliska dajcie bardzo mi zalezy
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 09 maja 2005, 19:28
nowok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 09 maja 2005, 19:49
Ale adresy na co??? Na komórke???mathiasek12 pisze:do pilkarzy to raczej sa glownie adresy domowePezet pisze:a macie moze maile do znanych pilkarzy??? konkretnie chodzi mi o beckhamanie wiem moze on nie ma maila??? pliska dajcie bardzo mi zalezy
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 maja 2005, 19:51
Kod: Zaznacz cały
Dear Friend:
Thanks a lot for your mail. We would pleasured to send you any present of our club if you send us a letter with your petition to the Public and Press relations Departament.
Sevilla FC SAD
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2005, 19:52
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 maja 2005, 20:31
naprawde nie wies co znaczy adres domowyPezet pisze:Ale adresy na co??? Na komórke???mathiasek12 pisze:do pilkarzy to raczej sa glownie adresy domowePezet pisze:a macie moze maile do znanych pilkarzy??? konkretnie chodzi mi o beckhamanie wiem moze on nie ma maila??? pliska dajcie bardzo mi zalezy
![]()
![]()
![]()
A masz taki???
Czy moze na telefon stacionarny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto Ci by takie informacje udostepnil???
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 10 maja 2005, 14:47
a masz taki??? to podaj mimathiasek12 pisze:naprawde nie wies co znaczy adres domowyPezet pisze:Ale adresy na co??? Na komórke???mathiasek12 pisze:do pilkarzy to raczej sa glownie adresy domowe![]()
![]()
![]()
A masz taki???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto Ci by takie informacje udostepnil???![]()
Pezet
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 maja 2005, 15:52
kiedys mialem jak znajde to ci damPezet pisze:a masz taki??? to podaj mimathiasek12 pisze:naprawde nie wies co znaczy adres domowyPezet pisze:
Ale adresy na co??? Na komórke???![]()
![]()
![]()
A masz taki???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kto Ci by takie informacje udostepnil???![]()
Obojetnie do kogo
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 10 maja 2005, 19:10
Trojan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio