Manchester United (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 14:13

sirtomaszo pisze:Być może wzięli sobie do serca to, co zrobił Liverpool.
Wyszli z najsłabszym składzie i pokonał ich zespól z niższej półki...
To jest śmiesz !!!
Tak dobry klub jakim niby jest Manchester :twisted: powinien w najbardziej rezerwowym składzie pokonać amatorski zespół. Oni grają dla zabawy nikt tam nie jest zawodowcem, a przecież MU o zawodowy klub.... :twisted: :roll:

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 14:22

Kamilo pisze:
sirtomaszo pisze:Być może wzięli sobie do serca to, co zrobił Liverpool.
Wyszli z najsłabszym składzie i pokonał ich zespól z niższej półki...
To jest śmiesz !!!
Tak dobry klub jakim niby jest Manchester :twisted: powinien w najbardziej rezerwowym składzie pokonać amatorski zespół. Oni grają dla zabawy nikt tam nie jest zawodowcem, a przecież MU o zawodowy klub.... :twisted: :roll:
No to to akurat wiem że MU jest zawodowym klubem. a wytłumacz mi to sformułowanie:
Kamilo pisze:To jest śmiesz !!!

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 16:26

Witam, jestem tu nowy, mam nadzieję, że dobrze mnie tu przyjmiecie.

Jeśli chodzi o Manchester United, to nie mogę powiedzieć, że jestem ich kibicem, jednak są mi na pewno bliżsi niż inne kluby z Wysp - być może jest to spowodowane tym, że interesuję się pika dość dlugo i pamiętam czasy, gdy United nie byli jeszcze potęgą, lecz dopiero budowali swoją renomę; po prostu darzę ich szacunkiem i respektem, ot co.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 17:53

Kamilo pisze:To jest śmiesz !!!
Nie chodziło mi o to, że Twoja wypowiedź jest śmieszna tylko, śmieszne dla mnie jest, że Mu w pierwszym meczu nie poradziło sobie z tak słabym rywalem :wink:

Pozdro :wink:
Ostatnio zmieniony 20 sty 2005, 20:43 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 sty 2005, 18:08

juz nie oczepiajmy sie tak kazy robi bledy przeciez wiadmo ze smiesz to smieszne

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 21 sty 2005, 14:33

W sobote Aston Villa znow z czwórką wyjedzie z Old Trafford

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:41

RVN10 pisze:W sobote Aston Villa znow z czwórką wyjedzie z Old Trafford
Nie badz taki pewien - jezeli mnie pamiec nie myli, to przed tym szonem oddaliscie do Villareal Diego Forlana, ktory w tamtym spotkaniu (Manchester United 4:0 Aston Villa) strzelil dwa gole. Takze tym razem, z logicznego punktu widzenia, moze byc, co najwyzej 2:0...albo i jeszcze mniej, bo Ruud van Nistelrooy, ktory chyba rowniez wpisal sie w tym meczu na liste strzelcow, jest kontuzjowany.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 21 sty 2005, 16:35

Betico pisze:
Nie badz taki pewien - jezeli mnie pamiec nie myli, to przed tym szonem oddaliscie do Villareal Diego Forlana, ktory w tamtym spotkaniu (Manchester United 4:0 Aston Villa) strzelil dwa gole. Takze tym razem, z logicznego punktu widzenia, moze byc, co najwyzej 2:0...albo i jeszcze mniej, bo Ruud van Nistelrooy, ktory chyba rowniez wpisal sie w tym meczu na liste strzelcow, jest kontuzjowany.
Betico masz racje. Manchester będzie miał cięzko w tym meczu... nieżebym im źle życzył :twisted: , ale obecnie Mu gra nie przewidywalnie, nawet przegrana z Aston Villa mnie nie zdziwi :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 16:40

Betico pisze:

dobra ale przecierz maja jeszcze smitha, sahe, rooneya ?? myle sie ?? do ze oddali forlana nie odbiera im sily razenia, choc brak RvN to juz naprawde duza strata :? 8)

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 21 sty 2005, 22:38

Alan Smith kontuzja :( , ale wrócił Giggs, wiec niema powodów do obaw :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Miquś
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 22 sty 2005, 11:35

Siłę rażenia odbiera kontuzja Ruud van Nistelrooya. Red Devils by wygrywali więcej meczy, a RVN powiększałby swój dorobek o pare trafień do bramki przeciwnika.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sty 2005, 19:38

No i wygrali 3:1, a gdy Aston Villa wyrównała myślałem, ze Manchester nie wygra. Niewiem czemu, ale czuje do MU wielką antypatię :roll:

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 22 sty 2005, 19:44

Cristiano najlepszy na boisku, wreszcie Saha sie przełamał w lidze, Scholes dobry mecz, szkada tylko tej srtaconej bramki
Niewiem czemu, ale czuje do MU wielką antypatię
Pewnie chodzi o ten finał LM 99 :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sty 2005, 21:23

RVN10 pisze:Cristiano najlepszy na boisku, wreszcie Saha sie przełamał w lidze, Scholes dobry mecz, szkada tylko tej srtaconej bramki
Niewiem czemu, ale czuje do MU wielką antypatię
Pewnie chodzi o ten finał LM 99 :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
RVN niewiem jak to się stało, ale wyczytałeś mi to z myśli chciałem napisać, że ty chyba przez ten finał. Może nie miałbym aż takich pretensji gdyby Mu przeważało i zasłużenie wygrało, ale Bayern był w tym meczu o niebo lepszym zespołem i nie moge sobie wybaczyc, że tego nie wygrali :evil: :evil: :evil: . No, ale cóż chyba wreszcie trzeba o tym zapomnieć ........ :(

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 24 sty 2005, 20:06

Ja to wspaniale wpominam, czesto oglądam sobie tą brameczkę gracza z nr20, tylko on mógł to zrobić wspaniały mecz :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”