To jest śmiesz !!!sirtomaszo pisze:Być może wzięli sobie do serca to, co zrobił Liverpool.
Wyszli z najsłabszym składzie i pokonał ich zespól z niższej półki...
Tak dobry klub jakim niby jest Manchester
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 14:13
To jest śmiesz !!!sirtomaszo pisze:Być może wzięli sobie do serca to, co zrobił Liverpool.
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 20 sty 2005, 14:22
No to to akurat wiem że MU jest zawodowym klubem. a wytłumacz mi to sformułowanie:Kamilo pisze:To jest śmiesz !!!sirtomaszo pisze:Być może wzięli sobie do serca to, co zrobił Liverpool.
Tak dobry klub jakim niby jest Manchesterpowinien w najbardziej rezerwowym składzie pokonać amatorski zespół. Oni grają dla zabawy nikt tam nie jest zawodowcem, a przecież MU o zawodowy klub....
![]()
Kamilo pisze:To jest śmiesz !!!
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 16:26
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 20 sty 2005, 17:53
Nie chodziło mi o to, że Twoja wypowiedź jest śmieszna tylko, śmieszne dla mnie jest, że Mu w pierwszym meczu nie poradziło sobie z tak słabym rywalemKamilo pisze:To jest śmiesz !!!
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 sty 2005, 18:08
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 21 sty 2005, 14:33
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 14:41
Nie badz taki pewien - jezeli mnie pamiec nie myli, to przed tym szonem oddaliscie do Villareal Diego Forlana, ktory w tamtym spotkaniu (Manchester United 4:0 Aston Villa) strzelil dwa gole. Takze tym razem, z logicznego punktu widzenia, moze byc, co najwyzej 2:0...albo i jeszcze mniej, bo Ruud van Nistelrooy, ktory chyba rowniez wpisal sie w tym meczu na liste strzelcow, jest kontuzjowany.RVN10 pisze:W sobote Aston Villa znow z czwórką wyjedzie z Old Trafford
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 21 sty 2005, 16:35
Betico masz racje. Manchester będzie miał cięzko w tym meczu... nieżebym im źle życzyłBetico pisze:Nie badz taki pewien - jezeli mnie pamiec nie myli, to przed tym szonem oddaliscie do Villareal Diego Forlana, ktory w tamtym spotkaniu (Manchester United 4:0 Aston Villa) strzelil dwa gole. Takze tym razem, z logicznego punktu widzenia, moze byc, co najwyzej 2:0...albo i jeszcze mniej, bo Ruud van Nistelrooy, ktory chyba rowniez wpisal sie w tym meczu na liste strzelcow, jest kontuzjowany.RVN10 pisze:W sobote Aston Villa znow z czwórką wyjedzie z Old Trafford
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 sty 2005, 16:40
Betico pisze:Nie badz taki pewien - jezeli mnie pamiec nie myli, to przed tym szonem oddaliscie do Villareal Diego Forlana, ktory w tamtym spotkaniu (Manchester United 4:0 Aston Villa) strzelil dwa gole. Takze tym razem, z logicznego punktu widzenia, moze byc, co najwyzej 2:0...albo i jeszcze mniej, bo Ruud van Nistelrooy, ktory chyba rowniez wpisal sie w tym meczu na liste strzelcow, jest kontuzjowany.RVN10 pisze:W sobote Aston Villa znow z czwórką wyjedzie z Old Trafford
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 21 sty 2005, 22:38
RVN10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 22 sty 2005, 11:35
Miquś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 22 sty 2005, 19:38
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 22 sty 2005, 19:44
Pewnie chodzi o ten finał LM 99Niewiem czemu, ale czuje do MU wielką antypatię
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 23 sty 2005, 21:23
RVN niewiem jak to się stało, ale wyczytałeś mi to z myśli chciałem napisać, że ty chyba przez ten finał. Może nie miałbym aż takich pretensji gdyby Mu przeważało i zasłużenie wygrało, ale Bayern był w tym meczu o niebo lepszym zespołem i nie moge sobie wybaczyc, że tego nie wygraliRVN10 pisze:Cristiano najlepszy na boisku, wreszcie Saha sie przełamał w lidze, Scholes dobry mecz, szkada tylko tej srtaconej bramki
Pewnie chodzi o ten finał LM 99Niewiem czemu, ale czuje do MU wielką antypatię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 24 sty 2005, 20:06
RVN10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin