Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:58
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 21:40
Znalazl sie poeta-hehehe- "Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.''wazi15 pisze:Ja wiem Reyes Teskni za domowymi obiadkami i chce wrocic. Nie, teraz na serio, nie wydaje mi sie zeby wrocil do Hiszpani. Jak na moje oko zostanie w Arsenalu i pokaze na co go stac. Nie wydaje mi sie zeby Owen przeszedl do Arsenalu, jak sam mowil nie mogl by grac w andli w innym klubie niz Liverpool. Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 21:55
heh już dawno było o tym pisane... jak narazie to najbardziej prawdopodobne jest odejście Piresabobi77 pisze:Znalazl sie poeta-hehehe- "Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.''wazi15 pisze:Ja wiem Reyes Teskni za domowymi obiadkami i chce wrocic. Nie, teraz na serio, nie wydaje mi sie zeby wrocil do Hiszpani. Jak na moje oko zostanie w Arsenalu i pokaze na co go stac. Nie wydaje mi sie zeby Owen przeszedl do Arsenalu, jak sam mowil nie mogl by grac w andli w innym klubie niz Liverpool. Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.
Wracajac do tematu to czytalem na stronce arsenalu ze marzeniem Reyesa jest gra w realu
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 15 mar 2005, 15:48
a gdzie Robert ma odejśćPasztet pisze:prawdopodobne jest odejście Piresa
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 15 mar 2005, 16:32
Wydaje mi się, że jestem na bieżąco jeśli chodzi o Arsenal i też nie słyszałem żeby le Bob się gdziekolwiek wybierałolek j pisze:a gdzie Robert ma odejśćPasztet pisze:prawdopodobne jest odejście PiresaJeszcze nie "słyszałem" o tym
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:00
mówi się że jest stary, bez formy a Wenger mówił że chce przebudowac zespół i że nawet gwiazdy (jeżeli to konieczne) by sprzedał.. na forum (na www.arsenal.of.pl) wile się mówi o odejściu tego zawodnikamrc pisze:Wydaje mi się, że jestem na bieżąco jeśli chodzi o Arsenal i też nie słyszałem żeby le Bob się gdziekolwiek wybierałolek j pisze:a gdzie Robert ma odejśćPasztet pisze:prawdopodobne jest odejście PiresaJeszcze nie "słyszałem" o tym
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 mar 2005, 18:10
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:16
W KRÓTCE TO SIĘ ZMIENIA ostatnio każdy zawodnik dla 'Kanonierów' jest ważny.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 18:17
kakarott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:53
Oby nie tylko w Premiership. A tak wogóle ostatnio jakoś nie wiedzie zbyt dobrze Arsenalowi.kakarott pisze:Wszyscy się przejmóją odejściem Pires'a a przecież Arsenal jest tak dobrym klubem że i bez niego będzie zdobywać liczne trofea w Premiership
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 18:59
Muszę Ci bumcyk rację przyznać. Ale mam nadzieję że Arsenal podniesie się tak samo jak Realbumcyk pisze:Oby nie tylko w Premiership. A tak wogóle ostatnio jakoś nie wiedzie zbyt dobrze Arsenalowi.kakarott pisze:Wszyscy się przejmóją odejściem Pires'a a przecież Arsenal jest tak dobrym klubem że i bez niego będzie zdobywać liczne trofea w Premiership
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 19 mar 2005, 23:41
too prawda co pasztet mówi ( witam paszti ) Pires moze opuscic Arsenal w letnim oknie tranferowymPasztet pisze:mówi się że jest stary, bez formy a Wenger mówił że chce przebudowac zespół i że nawet gwiazdy (jeżeli to konieczne) by sprzedał.. na forum (na www.arsenal.of.pl) wile się mówi o odejściu tego zawodnikamrc pisze:Wydaje mi się, że jestem na bieżąco jeśli chodzi o Arsenal i też nie słyszałem żeby le Bob się gdziekolwiek wybierałolek j pisze:
a gdzie Robert ma odejśćJeszcze nie "słyszałem" o tym
szlachcic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 23:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 7:54
szlachcic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaroslav » 20 mar 2005, 23:54
jaroslav
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio