Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 14 mar 2005, 19:58

Ja wiem Reyes Teskni za domowymi obiadkami i chce wrocic. Nie, teraz na serio, nie wydaje mi sie zeby wrocil do Hiszpani. Jak na moje oko zostanie w Arsenalu i pokaze na co go stac. Nie wydaje mi sie zeby Owen przeszedl do Arsenalu, jak sam mowil nie mogl by grac w andli w innym klubie niz Liverpool. Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 14 mar 2005, 21:40

wazi15 pisze:Ja wiem Reyes Teskni za domowymi obiadkami i chce wrocic. Nie, teraz na serio, nie wydaje mi sie zeby wrocil do Hiszpani. Jak na moje oko zostanie w Arsenalu i pokaze na co go stac. Nie wydaje mi sie zeby Owen przeszedl do Arsenalu, jak sam mowil nie mogl by grac w andli w innym klubie niz Liverpool. Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.
Znalazl sie poeta-hehehe- "Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.''

Wracajac do tematu to czytalem na stronce arsenalu ze marzeniem Reyesa jest gra w realu :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 mar 2005, 21:55

bobi77 pisze:
wazi15 pisze:Ja wiem Reyes Teskni za domowymi obiadkami i chce wrocic. Nie, teraz na serio, nie wydaje mi sie zeby wrocil do Hiszpani. Jak na moje oko zostanie w Arsenalu i pokaze na co go stac. Nie wydaje mi sie zeby Owen przeszedl do Arsenalu, jak sam mowil nie mogl by grac w andli w innym klubie niz Liverpool. Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.
Znalazl sie poeta-hehehe- "Ale kto wie w pilce wszystko jest mozliwe.''

Wracajac do tematu to czytalem na stronce arsenalu ze marzeniem Reyesa jest gra w realu :D
heh już dawno było o tym pisane... jak narazie to najbardziej prawdopodobne jest odejście Piresa :idea:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 15 mar 2005, 15:48

Pasztet pisze:prawdopodobne jest odejście Piresa :idea:
a gdzie Robert ma odejść :?: Jeszcze nie "słyszałem" o tym 8)

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 15 mar 2005, 16:32

olek j pisze:
Wydaje mi się, że jestem na bieżąco jeśli chodzi o Arsenal i też nie słyszałem żeby le Bob się gdziekolwiek wybierał :shock:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:00

mrc pisze:
olek j pisze:
Wydaje mi się, że jestem na bieżąco jeśli chodzi o Arsenal i też nie słyszałem żeby le Bob się gdziekolwiek wybierał :shock:
mówi się że jest stary, bez formy a Wenger mówił że chce przebudowac zespół i że nawet gwiazdy (jeżeli to konieczne) by sprzedał.. na forum (na www.arsenal.of.pl) wile się mówi o odejściu tego zawodnika :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 mar 2005, 18:10

Szkoda, jeżeli to prawda, bo Pires jest dobrym piłkarzem. Często to od niego zależy, czy Arsenal wygra mecz. :wink: :wink: A ostatnio każdy zawodnik dla 'Kanonierów' jest ważny. :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 mar 2005, 18:16

A ostatnio każdy zawodnik dla 'Kanonierów' jest ważny.
W KRÓTCE TO SIĘ ZMIENI 8)

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 18:17

Wszyscy się przejmóją odejściem Pires'a a przecież Arsenal jest tak dobrym klubem że i bez niego będzie zdobywać liczne trofea w Premiership 8)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 15 mar 2005, 18:53

kakarott pisze:Wszyscy się przejmóją odejściem Pires'a a przecież Arsenal jest tak dobrym klubem że i bez niego będzie zdobywać liczne trofea w Premiership 8)
Oby nie tylko w Premiership. A tak wogóle ostatnio jakoś nie wiedzie zbyt dobrze Arsenalowi.

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 15 mar 2005, 18:59

bumcyk pisze:
kakarott pisze:Wszyscy się przejmóją odejściem Pires'a a przecież Arsenal jest tak dobrym klubem że i bez niego będzie zdobywać liczne trofea w Premiership 8)
Oby nie tylko w Premiership. A tak wogóle ostatnio jakoś nie wiedzie zbyt dobrze Arsenalowi.
Muszę Ci bumcyk rację przyznać. Ale mam nadzieję że Arsenal podniesie się tak samo jak Real :D

Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 19 mar 2005, 23:41

Pasztet pisze:
mrc pisze:
olek j pisze:
mówi się że jest stary, bez formy a Wenger mówił że chce przebudowac zespół i że nawet gwiazdy (jeżeli to konieczne) by sprzedał.. na forum (na www.arsenal.of.pl) wile się mówi o odejściu tego zawodnika :wink:
too prawda co pasztet mówi ( witam paszti ) Pires moze opuscic Arsenal w letnim oknie tranferowym :cry: !!! jest duzo zainteresowanych np inter, Bayern, Barca, Fiorentina itd
GO GO GUNNERS ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 23:52

Barca zainteresowana Piresem :?: :roll:
Nie słyszałem o tym mimo, że z Barceloną jestem na bierząco. Nie za bardzo (lub też jak kto woli - wcale) w to nie wierzę. Są dużo lepsze opcje.

Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 7:54

na stronach od Barcy tez tego niewyczytalem ale na innych tak pisze :!: wogole Barca lubi starszych panów :)

jaroslav
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaroslav » 20 mar 2005, 23:54

pires w barcelonie to kolejny fakt czysto prasowy, choć biorąc pod uwagę że w AFC szykuje się chyba rewolucja kadrowa i gdyby gniew bossa dosięnąl Piresa to wg mnie trafi do OM, choć na razie to tylko wirtualne pogadanki bo jest jeszcze Kanonierem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”