AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 23

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 23:14

Hunter to ja wiem że Jankuloski w kadrze Czech ustawiony za Pavla Nedvedem który zchodząc do środka robi mu miejsce na rajdy. :wink: To juz jest znane :) Tylko powiedz czemu nie może tego pokazać w Milanie. :? Ja rozumiem na poczatku cięzka kontuzja - jak sam mówił -Milan, iny swiat, ale ile to trwa. I co jest przyczyna. Ostatnio Ancelotti coś mówił że miał pewne kłopoty Czech ale nie myslał o tym drobnym urazie.

W ataku - jak piszesz w Udinese Luciano Spalletti grał 3-5-2 i Marek miał za zadanie hasać lewa stroną aż miło, tylko czemu w 4-4-2 czy 4-3-3 niemoże tak grać :shock: Nie wierze że wina leży po stronie ustawianie choć by dla tego że jak napisałeć w kadrze ra 4-4-2. Oj Pacynka bo sie pogniewamy tak sie nie robi ... :twisted:

Sheva raz 161 Grande Bomber :!: - Widziałem wczoraj kilka wspominem Andriya 8) Ciekawe jaka by bramke wybrał jak tą najpiekniejszą. Trzeba kupić nastepna "Forza Milan!" może ba na pewno porusza temat tego osiągniecia.

Mi z tych bramek Sheva których wczoraj widziałem najbardzie sie podobał Lob z gdzieś 32 (z dośc ostrego konta) w meczu z Juve na Giuseppe Maeazza. Wyprowadzał konte po czym popatrzał że chyba Buffon wyszedł i mu wsadził w okno :!: Taka brama że czapki w głów :!: :smoke:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 sty 2006, 23:19

Toudinho pisze:Heh Figo był capitanem Blaugrany, to byl jeden z najgoretszych transferow, a zarazem najlepszym, fakt faktem najlepsze lata spedził po czesci w Balcnos jak i w Blaugranie...teraz sama rutyna wkreca bolkow w ziemie...
Zgadzam się z Tobą, ale dzięki temu że tak wypromował się w Barcelonie trafił do Relu i z nim później odnosił sukcesy. Kto wie czy nie najgorętszy, przecież jak sobie przypomne jego przywitanie na Camp nou to aż żal mi go było :lol: istne piekło dla piłkarza, ale kibicom Barcy nie ma się co dziwić - mówiąc krótko oszukał ich przechodząc do Relu.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 sty 2006, 23:23

*_For_zaza_Milan_* pisze:W ataku - jak piszesz w Udinese Luciano Spalletti grał 3-5-2 i Marek miał za zadanie hasać lewa stroną aż miło
no i moze to jest odpowiedz ?
Nie gramy 3 w obronie czyli taktyka ktora była cwiczona moze on do niej był podpasowany :think:
ale z drugiej strony to troche dziwne i tak by było.
Zastanawia mnie takze czy przy taktyce 3-5-2 Marek miał na prawej grac jak to Carlo chciał ? cos czaruje Carletto ale on ma tak ze do niektorych sie rok przyzwyczaja albo sadza na ławke na dłuzej Vikash :cry:
Mam nadzieje ze prasa nie pozostawi tak tego i zacznie coraz czesciej pytac sie dlaczego Marek nie gra moze wtedy go wsytawi.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 23:51

Nie wierze zbytnio w to że kupili Marka pod ćwiczona w lecie taktyke 3-5-2, bo zauważ że nie kupili nikogo na prawa strone a przy takim ustawieniu Cafu (przesuniety troche do przodu) Tak to może obaliać tą teorie że w Udinese grali 3 w obronie a Czech był skrzydłowym. A Milan gra 4 w defensywie. Tym bardzej że napisalismy w kardze Czech może a tu nie ? :( coz nie tak z Pacynka. Nawet nie kracz Hunter :( Hindus mógł by z powodzeniem grać raz na jakiś czas i był by zadowolony. Ogranie by mu nie brakło. On mógł grać na każdej pozycji w drugiej lini. Drugi Pirlo to z niego nie jest, ale ma(ał) kozacki styl gry, taki na luzie. Dryblink i strzały też na wysokim poziomie. Szkoda Vikasha. Mam równiez nadzieje że tak tego nie zostawią.

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sty 2006, 18:24

Nasza primavera awansowała do połfinału Coppa Italia 8)
Dzis pokonali u siebie mlodzikow Violki 2-1 bramki Aubameyang i Ardemagni z rzutu karnego.
Pierwszy mecz zakonczył sie remisem 1-1

A według prasy Milan zagra takim ustawienie przeciwko Bresci:

MILAN: Kalac; Simic, Stam, Costacurta, Kaladze; Ambrosini, Vogel, Jankulovski; Seedorf(badz Rui Costa); Shevchenko, Inzaghi.

Ciekawie ze Seedorfa ustawiaja na pozycji Kaki , raczej watpie by zagrał wogole w tym meczu bardziej realna jest opcja z Rui Costa co do reszty składu nie mam zastrzezen choc mogłby wejsc w 2 połowie Marzoratti w sumie to mogłby zagrac od poczatku :D

Forza Milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2006, 19:06

O prosze 8) Forza Primavera:]

No Hunter Pacynka zrobił z Clarence gracza uniwersalnego do każdych rozgrywek. :wink: A jak sie okaze że zagra na lewej w miejsce Czecha to go trafi :P Skład był do przywidzenie, ale jak by nie zagrał Marek czy Manuel bo była by niepodzianka. Z Ancelottim nigdy nic nie wiadomo. Asysta Rui Costy w meczu z Parma była przednia :wink:

Jak stawiasz ? 3:1 pierwszym meczu i jak pamiętam bramka nam strzelił ten Litwin. Dla rossonerich Bobo :wink: Gila i Rui Costa. W Tym meczu bedzie 2:0 dla naszych - bramki Ambro i Pippo Inzahgi :twisted:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sty 2006, 19:31

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak stawiasz ? 3:1 pierwszym meczu i jak pamiętam bramka nam strzelił ten Litwin. Dla rossonerich Bobo Gila i Rui Costa. W Tym meczu bedzie 2:0 dla naszych - bramki Ambro i Pippo Inzahgi
nie wiem jak bedzie ale licze ze bramke strzeli Ambro :P
choc cos koło tego bedzie albo 2-0 dla nas albo 1-2

W sumie dobrze by było aby własnie Ambro i Pippo strzelili bramki (oczywiscie bramka Pippo z podania Marka :P ) wtedy nabrali by wiekszej pewnosci siebie ze jednak mozna podłuzszej przerwie byc pozytecznym dla zepołu pozatym Massimo walczy o miejsce w kadrze :twisted: musi je wywalczyc juz dał w meczu z Messina znak ze wraca do formy :d

Napewno Brescia zagra na 100% po meczu z Parma wiedza ze obrona nie jest w formie i moze byc groznie ale licze na Billy'ego :wink:

Forza Milan

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 sty 2006, 22:00

Noi po pierwszej połowie 8) Milan im łatwo dwie bramki strzelił i dopiero po tym sie obudzili i cos zaczeli grac (Brescia znaczy) ,Fajny ten gol Pippo :lol: bramkarz sie chyba nie spodziewal.

Brescia nie ma nic do stracenia ,trzeba grac ,1 juz strzelili i mieli max. szanse na drugą :) ,ale i tak przegrają :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sty 2006, 22:03

Pierwsza połowa była dobra do momętu kiedy straciliśmy bramke. Gol numer jeden po bardzo ładnej akcji, Seedorf zachował zimną krew i spokojnie przymierzył. Druga bramka była by ładna gdyby Pippo uderzył czysto w piłke, ale liczy się że wpadło. Co do naszej bramki to Del Neri nie mógł zrobić nic innego jak trafić, Kaladze nie pokrył - jego bramka. Co do Marka to gra przeciętnie, pare strat pare przejęc... Ambrosini ma już przebłyski ale swojej formy jeszcze nie ma. Jak narazie najlepiej sobie radzą Rui i Seedorf. Mam nadzieje że druga połowa będzie ciekawsza.

P.S HUNTER Twoje przepowiednie jak narazie prawie 100% Zobaczymy czy to się utrzyma.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 sty 2006, 22:50

Niby wygrali ,ale czy tak do konca maja sie z czego cieszyc ?? Inzaghi - gratulacje - :lol: śmieszne to było ,takie błedy obrony Brescii ,to na podwórku gimnazjalisci lepiej graja niz obrona Brescii :lol: Brawa dla bramkarza :!: Pare ładnych interwencji w drugiej połowie.

Fajnie Manini urobił Costacurte i Gattuso 8) Ogólnie dosc ciekawe widowisko ,skazana na pozarcie Brescia cos tam pokazała ,Obrona Milanu znow na Minus jak dla mnie.

Foraz Grande Juve :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sty 2006, 23:00

Ibrahimović pisze:Niby wygrali ,ale czy tak do konca maja sie z czego cieszyc ??
Ale z czego się mieli cieszyć :?: Przyjechali bronić 2 bramkowej zaliczki i przy okazji wygrali.
Ibrahimović pisze: Inzaghi - gratulacje
No przeszedł samego siebie tyle sytuacji to dawno już nie miał, nie wspomne o tym jak ładnie noge przyłożył że nie trafił :P
Ibrahimović pisze:takie błedy obrony Brescii ,to na podwórku gimnazjalisci lepiej graja niz obrona Brescii Brawa dla bramkarza Pare ładnych interwencji w drugiej połowie.
Obrona Brescii to nie obrona Juve, czego Ty od nich wymagasz :?: A wcale jakiś kolosalnych błędów nie zrobili. Co do bramkarza to Pippo był na niego dziś za słaby :lol:

Pacynka dziś wyglądał strasznie blado, chyba od tego papierosa :twisted: Jankulovski zagrał przeciętny mecz więc pewnie z Romą nie zagra. Może Carlo na niego nie stawia bo nie podoba mu się jego fryzura :P

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sty 2006, 23:02

Mozna sie było spodziewac ze Milan bedzie tak grac.
Pierwszym mecz praktycznie przesadził o awasnie.
mecz chyba chcieli wygrac jak najmniejszym nakładem sił no i sie udało :lol:
Cieszyc sie mozna z gry Rui Costy ten to jednak magik na boisku jest 8)
Niepokojace jest to ze stracilismy znow 3 bramki :? albo naprawde chcieli przejsc obok meczu albo jednak zle sie dzieje z nasza obrona :roll:
Trzeba wierzyc ze cos Carlo porpawi bo teraz mecz juz o wazne pkt. z Roma na Olimpico.

Kurde ale mecze sa w Coppa Italia wyniki 4-1,5-4,3-1,3-4 heheh to napewno włosi grali :think: :P

Forza Milan

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 sty 2006, 23:05

Łukasz[ACM] pisze:Ale z czego się mieli cieszyć Przyjechali bronić 2 bramkowej zaliczki i przy okazji wygrali.

Chodzi mi tutaj głównie o to ,ze po raz kolejny nie obyło sie bez straty bramek

,ale wygrali ,to sie liczy :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sty 2006, 23:09

Ibrahimovic pisze:Chodzi mi tutaj głównie o to ,ze po raz kolejny nie obyło sie bez straty bramek
No zgoda, ale jeżeli każdy mecz by wygrywali np w LM w ten sposób to jestem szczęśliwy. Tracą trzy, strzelają 4. Jak Real za dobrych czasów :P

Rui dziś pokazał klase, ale w paru momętach zachował się troche egoistycznie. Teraz czas na Palermo, może nasza gra przekona Barzgliego :lol:

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 11 sty 2006, 23:11

Milan w swoim stylu... Jeśli im coś przychodzi łatwo to wiadomo że za kilka minut będzie panować sielankowa atmosfera w drużynie i tak to się kończy... Mecz bardziej jak sparing, Rui Costa superstar, Inzaghi strzelił ładną bramke, szkoda tylko, że tyle wyśmienitych okazji zepsuł... Ogólnie ciekawy mecz, zresztą jak prawie wszystkie MIlanu, a w szczególności wyjazdowe :smoke:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2006, 23:16 przez Riddick, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”