Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 kwie 2007, 18:41
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 26 kwie 2007, 18:44
Szczerze mówiąc to do Sevilli jestem neutralnie nastawiony i dlatego ani im nie kibicuję, ani im nie życze porażki, choć w tej parze będę za Osasuną. Co do Espanyolu to nikt nie mówi o lekceważeniu. Przecież Hiszpanie wyeliminowali już chociażby Benficę, a w grupie wlali Ajaxowi 2:0 na wyjeździe. W dodatku w napadzie jest Pandiani czyli póki co król strzelców tegorocznego PUEFA.assurbanipal pisze:Ebi przestrzegam przed lekceważeniem Espanyolu. To bardzo nieobliczalna drużyna, która jak będzie miała dobry dzień to już w pierwszym spotkaniu może Werderowi wybić finał z głowy. Natomiast jak będzie miała zły to Niemcy już dzisiaj zapewnią sobie w praktyce awans. Ja mimo wszystko stawiam na finał Espanyol - Sevilla, która obroni zeszłoroczny tytuł.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 26 kwie 2007, 19:23
Wspierany przez Tamudo czyli żywą legendę więc napewno atak całkiem całkiemEbi pisze:W dodatku w napadzie jest Pandiani czyli póki co król strzelców tegorocznego PUEFA.
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 26 kwie 2007, 19:35
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 kwie 2007, 22:47
Poraz kolejny Espanyol pokazał się ze świetnej strony i jesli patrzac na oba dzisiajesze spotkania, stwierdzam, ze zagrał najlepiej, ładnie dla oka, efektownie i efektywnie. 3-0 i chyba Werder po tym spotkaniu bedzie cały w skowronkach, to zdecydowanie za niski wynik, bo poprostu Espanyol dzisiaj był zdecydowanie lepsza ekipa i tylko moga miec pretensje do siebie o skuteczność. Obecnośc Espanyolu była wg. mnie niespodzianka, jednak jak juz pisałem z tego co prezentuja na boisku ich obecność w półfinale jest jaknajbardziej na miejscu.Jarzinho pisze:Największa niespodzianką wg. mnie jest obecnośc w gronie półfinalistów Espnyolu, choć z gry zasługiwali na to i to bardzo. Teraz beda mieli trudnych przeciwników, czyli Werder. Jednak jesli pokaza taka pilke jak do tej pory moze być znacznie ciekawiej niz w dwumeczu Osasuny z Sevilla
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 kwie 2007, 23:45
....jak widać wszystko jeszcze jest realneassurbanipal-16.03.2007 pisze:Mały Budda i spólka grają ostatnio bardzo dobrze w lidze, a w pucharze zdemolowali pogromcę CSKA Moskwa 4:0. Ja liczę na hiszpański finał Espanyol - Sevilla
Brawo EspanyolEbi przestrzegam przed lekceważeniem Espanyolu. To bardzo nieobliczalna drużyna, która jak będzie miała dobry dzień to już w pierwszym spotkaniu może Werderowi wybić finał z głowy.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 kwie 2007, 8:11
Jak za rok my zagramy w P. UEFA, to zwiększy się zainteresowanie (coś mam dzisiaj skłonność do sarkazmu)Ebi pisze:Oj biednie coś tutaj, widać puchar UEFA cieszy się prawie zerowym zainteresowaniem wśród forumowiczów
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 kwie 2007, 9:36
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 kwie 2007, 9:44
No dobrze, ale przecież Bayern jest i pozostanie czołową drużyną europejską (jeden słabszy sezon tego nie zmieni), a Espanyol do elity raczej nie należy? Także porównanie raczej nietrafne, EbiEbi pisze: bo taki Real (kandydat na mistrza) przegrał z Bayernem, który za rok zagra w UEFA i już od dawna nie liczy się w walce o tytuł.
No, niespodziewanie może dojść do finału Osasuna - EspanyolEbi pisze:Ciekawe swoją drogą kto zagra w tym hiszpańskim finale, bo Sevilla niekoniecznie musi ograć Osasunę.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 27 kwie 2007, 10:09
Nie no ja bym nie przesadzałEbi pisze:Werder żałośnie przegrał z dziesiątą drużyną ligi hiszpańskiej
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 kwie 2007, 10:23
Hehehe. Espanyol nie zmieażdżył Werderu, wysoko wygrali ale bez przesady. Poza tym jestjeszcze rewanż, choć jak pisałemw cześniej szanse są raczej iluzoryczne. A co do żałowania, że zagramy w UEFA to chciałbym tylko przypomnieć, że jeśli już tak martwisz się o poziom Bundesligi i punkty zdobywane przez niemieckie ekipy to powiem tylko, że UEFA jest tak samo dobvrze punktowany jak LM, a grają tam słabsze drużyny. Zauważ, że ekipy które dochodzą do półfinału UEFA, albo go wygrywają zdobywają tyle samo punktów co kluby na tym samym poziomie LM.Michał M pisze:No dobrze, ale przecież Bayern jest i pozostanie czołową drużyną europejską (jeden słabszy sezon tego nie zmieni), a Espanyol do elity raczej nie należy? Także porównanie raczej nietrafne, EbiEbi pisze: bo taki Real (kandydat na mistrza) przegrał z Bayernem, który za rok zagra w UEFA i już od dawna nie liczy się w walce o tytuł.Zwłaszcza, ze jak był dwumecz Bayern-Real, to obie drużyny, zdaje się, były na 4 miejscach w tabeli swoich lig i obie miały jeszcze szanse na tytuł. No i mecze były bardziej wyrównane, Bayern w końcu nie odpalił Realu z 3:0 (choć była taka możliwość), a Espanyol po prostu zmiażdżył Werder.
Poza tym, potwierdziło się znowu, że z zespołów niemieckich najlepiej w Europie poczyna sobie Bayern i niech Niemcy żałują, że w przyszłym sezonie zagramy tylko w P. UEFA.No, niespodziewanie może dojść do finału Osasuna - EspanyolEbi pisze:Ciekawe swoją drogą kto zagra w tym hiszpańskim finale, bo Sevilla niekoniecznie musi ograć Osasunę.Moze być ciekawie
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 kwie 2007, 10:55
No to teraz ja odwrócę kota ogonemEbi pisze:Poza tym jestjeszcze rewanż, choć jak pisałemw cześniej szanse są raczej iluzoryczne.
Wiem i uważam że to porąbany system - dlatego np. Rumunia jest tak wysoko w rankingu, chociaż w LM nie istnieją. Chyba jednak LM powinna być punktowana lepiej.Ebi pisze:UEFA jest tak samo dobvrze punktowany jak LM, a grają tam słabsze drużyny.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 kwie 2007, 10:56
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 27 kwie 2007, 11:05
O Osasunie też jak widac nieMentor pisze:PS: Fajna sonda w temacie. O Espanyolu nikt nie pomyślał
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 kwie 2007, 13:03
Dokładnie.Mentor pisze:wynik jest za niski wręcz.
Być może ich nie stać, ale wcale nie musza odpaść w rywalizacji z Osasuną. Dość skromna zaliczka i wydaje mi się, że to druzyna z Andaluzji awansuje do finału. I być może nawet kosztem słabszych wyników w lidze. Pożywiom, uwidimSevilla Olaboga Podopieczni Juande Ramosa chyba wolą jeszcze powalczyć w La Liga a na grę na dwa fronty ich jeszcze nie stać.
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio