II LIGA - Strona 23

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 cze 2007, 21:15

Agnieszka pisze:Z tego, co się orientuję Polonia Bytom będzie grywała w........ Opolu.
Dobrze sie orientujesz, tylko czy tamten stodian spelnia wymogi :think: czy tez bedzie musial przejsc maly retusz
Poza tym, czy nie od tego sezonu wchodza obowiazkowe podgrzewane murawy :?: :think:
Tak czy owak kazdy aktualny beniaminek bedzie mial nie lada klopoty z przyznanienm licencji (najwiecej to Polonia) jak i pozniejszym utrzymaniem - ale tu juz wyniegam daleko w przyslzosc :P

Widac Polonia szuka miejsca znowu wsrod zaprzyjaznionych klubow aby kibice jednak wypelnili stadion, rok temu kilka meczy w Gliwicach rozegrali ale potem byly duze rozbieznosci finansowe i sie skonczylo, a ten stadion w Bytomiu to na 3 lige jest dobry

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 03 cze 2007, 21:16

Czyli w ten sposób ;). Życzę zatem powodzenia w walce o punky w pierwszej lidze. Mam nadzieję, że za rok awans będzie świętował Piast.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 03 cze 2007, 21:18

czeher pisze:Dobrze sie orientujesz, tylko czy tamten stodian spelnia wymogi Think
Z tego co wiem to mają trochę za słabe oświetlenie i nie ma podgrzewanej murawy, reszta już jest.

Agnieszka co to za premie miały być dla piłkarzy Piasta? Z jakiego źródła i za co?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 cze 2007, 21:27

Zajebiście! Właśnie chciałem aby te wszystkie drużyny awansowały. Szczególnie ciesze sie, ze go ligi weszło Zagłębie. 8)
Ruch... Sama nazwa mówi za siebie. Jaga ma za to świetnych kibiców. Robią fajne oprawy, będzie kolorowo w OE.
Polonia B. to taki dodatek, ze tak sie wyrażę. :wink: Mam rodzinę w Bytomiu i bylem parę razy w tym mieście. 8)

Polonia Warszawa trochę narobiła nam strachu, już sie balem, ze awansują. :? Ale dzisiaj bardzo ładnie potraktował ich dzisiaj ŁKS Łomża. :lol:

Z tego co widzę, Stal Stalowa Wola zagra w barażach. Oby sie utrzymali. :pray:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 03 cze 2007, 21:39

W Katowicach liczą, że KSZO zajmie miejsce barażowe i nas wylosuje w barażach :) Szansa trochę większa niż totolotek :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8706
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2007, 23:23

w dupie byliscie i gowno widzieliscie i tyle w temacie

przez pol roku gramy poza Bytomiem, ale na wiosne wracamy, dodatkowe 3500krzeselek, podgrzewana murawa i oswietlenie w 6 miesiecy bedzie zrobione :twisted:

POLONIA :!:

a piknikom, co na wyjazdy nie jezdza, a tymbardziej na mecze u siebie nie chodza : hahahaha

a i najwazniejsze : CHWDP :twisted:

nie jesteś na swoim blokowisku. wp // fieldy

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 cze 2007, 23:28

Cloner, jak będzie wyjazd do Kielc to przyjedziesz ? Pytam z ciekawości, bo później mógłbym się chwalić , ze widziałem forumową legende na żywo :wink: Swoją drogą oczywiście gratuluje awansu. Kto mógłby przewidzieć, że klub po awansie z trzeciej do drugiej ligi od razu awansuje to ekstraklasy. Chyba tylko najwięksi optymiści z Bytomia.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 23:34 przez Marco Van Basten, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2007, 23:29

Jak bedziemy grac wiosna w Bytomiu, to Ty wpadasz do Bytomia :twisted: A o mnie sie nie martw :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 cze 2007, 23:29

cloner pisze:przez pol roku gramy poza Bytomiem, ale na wiosne wracamy, dodatkowe 3500krzeselek, podgrzewana murawa i oswietlenie w 6 miesiecy bedzie zrobione Twisted Evil

+ 3500 krzesełek co sie = ? Gdzie będziecie grac przez te pół roku?
Podgrzewana murawa jest na prawie każdym stadionie w pierwszej lidze...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 cze 2007, 23:30

+ 3500 krzesełek co sie = ? Gdzie będziecie grac przez te pół roku?
Obecnie jest 1600 lub 1700, musi byc 5000 krzeselek, murawa i oswietlenie bedzie, przetargi w poniedzialek juz beda rozpisywane.

POLONIA :!: POLONIA :!:

A grac bedziemy w Opolu najprawdopodobniej :wink:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 cze 2007, 23:34

cloner pisze:Jak bedziemy grac wiosna w Bytomiu, to Ty wpadasz do Bytomia
Ja dosyć często jestem obecny na wyjazdach, więc to bardzo możliwe. W Bytomiu jeszcze nie byłem, więc podróż oprócz walorów czysto sportowych miałaby także wymiar krajoznawczy. Z moim informacji wynika, że nie ma kosy między naszymi klubami. A jak to wygląda od strony Polonii ? Układ z Cracovią nadal aktualny ?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 cze 2007, 23:38

Marco_Van_Basten pisze:Kto mógłby przewidzieć, że klub po awansie z trzeciej do drugiej od razu awansuje to ekstraklasy.
Od razu to Cracovia i Korona kiedys awansowala ale napewno nie Polonia B. :>
cloner pisze:przez pol roku gramy poza Bytomiem, ale na wiosne wracamy, dodatkowe 3500krzeselek, podgrzewana murawa i oswietlenie w 6 miesiecy bedzie zrobione
czyli tylko pol roku bedziecie sie cieszyc 1liga w Bytomiu :lol:
To wsyztsko kosztuje, wiec rowneiz trzeba bedzie (moze nawet lwia czesc) przeznaczyc z budzetu a wiec na grajkow, ktorzy zagwarantuja jakis tam poziom moze zabraknac
Marco_Van_Basten pisze:Pytam z ciekawości, bo później mógłbym się chwalić , ze widziałem forumową legende na żywo
Moze cloner wzorem skandynawskiego kibica albo jumpa wyskoczy podcza stransmisji na murawe :lol:
cloner pisze:a piknikom, co na wyjazdy nie jezdza, a tymbardziej na mecze u siebie nie chodza : hahahaha
Jak to czlowiek sie zmienia :wink:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 cze 2007, 23:41

czeher pisze:Od razu to Cracovia i Korona kiedys awansowala ale napewno nie Polonia B.
Niefortunne określenie z mojej strony. Tu nawet nie chodzi o moją niewiedzę, bo akurat wiedziałem, że Polonia grała 2 rok w 2 lidze. Chodziło mi o to, że to i tak awans wywalczony w bardzo szybkim tempie i bardzo niespodziewany. Drobne sprostowanie, tak aby nie było niedomówień. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 04 cze 2007, 1:43

czeher pisze:To wsyztsko kosztuje, wiec rowneiz trzeba bedzie (moze nawet lwia czesc) przeznaczyc z budzetu a wiec na grajkow, ktorzy zagwarantuja jakis tam poziom moze zabraknac

Modernizację stadionu ma zagwarantować miasto więc na transfery będzie. Wogóle wszystko zależy od sponsora, bo w pierwszej lidze same chęci mogą nie wystarczyć ;)

Kolega Cloner coś nerwowy się zrobił :lol: Co to awans robi z ludźmi...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2007, 1:45

cloner pisze:a piknikom, co na wyjazdy nie jezdza, a tymbardziej na mecze u siebie nie chodza : hahahaha
Czy to jest ten sam cloner, ktory swego czasu na forum pisal, ze nie chodzi na emcze bo szkoda mu kasy na bilety? Czy cos pomylilem? :think:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”