Finał LM: FC Barcelona- Manchester United - Strona 23

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto będzie triumfował na Wembley?

Czas głosowania minął 29 maja 2011, 0:32

Manchester United
24
56%
FC Barcelona
19
44%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 maja 2011, 1:41

Widze ze super rozmowa z Toba pasza.Zaraz Ci wyciagne final MS zebys zobaczyl jak Puyol sciagal za spodenki Robbena i jaki w tym finale byl bezradny i dojdziemy do wniosku ze jest slaby.Gdzie wsadze tam pilke pasza?Otóz Hernadez najlepiej na swiecie wychodzi do prostopadlych piłek i gra w lini z obroncami.
Tak załatwił francje,tak strzelil chelsea,tak strzelil Hiszpani po mundialu.Przestan tworzyc rzeczy o ktorych nie masz pojecia, zobacz sobie na final MS i zobacz co 2 piłki zrobiły z srodkiem obrony Hiszpani,zobacz na gola Hernadeza z Hiszpania.Nie twórzmy mitów ze tam NIE ma miejsca bo mnie to smieszy.

Nie wiem w czym poza gra 1 na 1 Puyol jest lepszy od Rio.Jest gorszy fizycznie,slabiej gra głową,gra w lini to przepasc, gorzej sie ustawia.Moge podjac merytoryczna rozmowe.Puyola uwielbiam ale tylko dlatego ze jest kosmiczny 1 na 1, bo za cholere jasna nie jest jako obronca lepszy od Rio którego osobicie zbytnio nie trawie ale defensorem pod kazdym wzgledem(kolejny sezon bez zoltej) od Hiszpana lepszy.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 28 maja 2011, 2:18

MGiggs pisze:Widze ze super rozmowa z Toba pasza.Zaraz Ci wyciagne final MS zebys zobaczyl jak Puyol sciagal za spodenki Robbena i jaki w tym finale byl bezradny i dojdziemy do wniosku ze jest slaby.Gdzie wsadze tam pilke pasza?Otóz Hernadez najlepiej na swiecie wychodzi do prostopadlych piłek i gra w lini z obroncami.
Tak załatwił francje,tak strzelil chelsea,tak strzelil Hiszpani po mundialu.Przestan tworzyc rzeczy o ktorych nie masz pojecia, zobacz sobie na final MS i zobacz co 2 piłki zrobiły z srodkiem obrony Hiszpani,zobacz na gola Hernadeza z Hiszpania.Nie twórzmy mitów ze tam NIE ma miejsca bo mnie to smieszy.

Nie wiem w czym poza gra 1 na 1 Puyol jest lepszy od Rio.Jest gorszy fizycznie,slabiej gra głową,gra w lini to przepasc, gorzej sie ustawia.Moge podjac merytoryczna rozmowe.Puyola uwielbiam ale tylko dlatego ze jest kosmiczny 1 na 1, bo za cholere jasna nie jest jako obronca lepszy od Rio którego osobicie zbytnio nie trawie ale defensorem pod kazdym wzgledem(kolejny sezon bez zoltej) od Hiszpana lepszy.
Puyol ciągnie za spodenki... i dobrze, jak ktoś go przejdzie i stwarza realne zagrożenie to się fauluje. Proste, chodzi o korzyść.
Czy Hernandez najlepiej to robi na świecie to nie wiem. Z tego co widziałem w meczach MU, to Valencia szał robił, Roo był fajny, pracujący, cofający z wizją, Park pracowity, a Hernandez, hmmm... nie utkwił mi w pamięci, strzelił co miał strzelić, tyle.
Hiszpania to nie Barca, Barca jest lepsza od Hiszpanii, o wiele. Hiszpania gra Casillasem, Barca Valdesem, to raz (abstrahuje od tego który jest lepszy, ale Valdes na pewno jest lepszy na przed polu i przy obrońcach grających super wysoko), dwa, że mecze PO mundialu, możesz sobie wiesz gdzie schować, takie były ważne.
Cieszy mnie, że jednak widzisz niekwestionowalną klasę Puyola. Gorzej gra głową na pewno, mimo to Puyol strzelił głową ważne bramki, nie Ferdinand. Słabszy fizycznie? Bo co? bo jest niższy? Stawiam, że ten szczypior Rio nie jest w stanie wycisnąc na klatę 80% tego co ciśnie Puyol, dorzucam do tego przysiad i martwy ciąg... czyli, że w trójboju Rio ssie pałkę. Gra w linii, szkoda gadac na ten temat. Gra UTD polega na pułapkach offside'owych? ciekawych rzeczy mogę się dzięki Tobie dowiedziec.
co do 1 na 1 to o Puyolu krążą legendy. Drogba mówił Torresowi, że Puyol na pięć nóg i 3 pary oczu, Torres sprostował, iż Puyol no ma tylko 4 nogi, a par oczu ma 4 nie 3, Ibrahimovic ma swoją teorię, iż Carles ma tylko dwie nogi, ale porusza nimi z prędkością światła, a par oczu ma tylko dwie, z przodu i tyłu.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 28 maja 2011, 2:31

Zlatan też mówił, że Chiellini był najcięższym obrońcą 1 na 1, przeciwko któremu grał, ale to tak tylko odnośnie tych "wypowiedzi" piłkarzy (o ile to znów nie jest jakaś ironia, bo mam wrażenie, że w Twoich postach niełatwo oddzielic autorską fantazję od rzeczywistośc :P ).

Koniec OT

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 maja 2011, 4:29

Ciekawostka. Minęły trzy lata odkąd Europejczyk strzelił bramkę w finale Ligi Mistrzów. :lol:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 7:21

to juz dzis. jak zwykle wspaniala pelna szacunku do rywala wypowiedz pepa na konferencji. tak wyglada trener i czlowiek. a karanka z mouuuuuu niech dalej trwaja w swoim swiecie. niech wygra lepszy.

// i dla coraz to nowszych madryckich(i nie tylko)hejtrerow pojawiajacych sie tutaj: "Ja tych 9 tytułów nie zdobyłem. Zdobyła je Barça." tak, macie racje, wy tez byscie z ta druzyna wygrali wszystko, pep to przyznał.

zerknalem na poprzednia strone i...
red85 pisze:
Nie no spoko, Ferdinand zajebisty, bez dwóch zdań, ale serio do Puyola go porównujesz? Do Puyola? Naprawdę? Do Puyola?
Nie, nie porównuje go z Puyolerm. Porównywać Rio mogę z Baresim, czy innymi największymi obrońcami w historii futbolu, a nie z Hiszpanem. Wstaw Pyola do jakiekolwiek innej drużyny, której defensywa byłaby nękana znacznie częściej niż ta Barcy i pada mit fenomenalnego krycia.
ferdinand lepszy od puyola :haha: i jeszcze raz :haha: puyol to legenda futbolu, na rowni z baresim, a ferdinand to poki co angielska popierdolka - puyol jest mistrzem europy i swiata, zdobywac ligi mistrzow, wszedzie jako kluczowa postac - co osiagnal fedinand? lige angielską? tak, nie jestem pepem.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 28 maja 2011, 7:55

@up
Obrazek

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 7:58

uwielbiam takich gosci jak ten powyzej. a teraz idz napisz cos na swoim blogasku.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 733

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 maja 2011, 8:18

Otóz Hernadez najlepiej na swiecie wychodzi do prostopadlych piłek i gra w lini z obroncami.
Bardzo cenie Hernandeza i osobiście uważam go za jednego z najlepszych piłkarzy młodego pokolenia na świecie, ale spokojnie z takimi tezami. Chłopak gra dopiero pierwszy rok w Europie.

A jeżeli ktoś uważa Ferdinanda za popierdółke to chyba powinien zmienić forum.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2011, 8:19 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 28 maja 2011, 8:18

Chyba ci w zyciu nie wychodzi skoro tak sie zachowujesz w internecie

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 maja 2011, 8:26

klasik trolowy.
opowiem ci pewna historie. niedawno zatrzymano najgorzniejszego gangsetra w polsce. chcialbys sie spotkac z tym gansterem oko w oko? po twoim poscie mniemam ze lubisz dokazywać. a teraz najciekawsze: ten gangster byl w koszulce barcelony i okazalo sie ze jest kibicem barcelony. skoro mnie nie znasz skad mozesz wiedziec kim jestem i co mi w zyciu wychodzi? zgadne: jestes jednym z tych klasycznych bialych kolnierzykow, siedzic w domu, przypalisz fajke, czujesz sie jak boss. mylisz sie sexy biczu. jestes dnem :)
mete pisze:
A jeżeli ktoś uważa Ferdinanda za popierdółke to chyba powinien zmienić forum.
uzylem to w odniesieniu do puyola. jesli ktos uwaza feridanda za lepszego obroce od puyola, i wiogole smie porownywac takich obroncow, jednego - legende, z drugim, jedynie wyrobnikiem - moge powiedziec co ty - powinien zmienić forum

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 maja 2011, 8:44

Po co po sobie jeździć? Każdy ma swoje racje. Powiem tylko tyle żeby [ch**] na [ch**] stał to Barca jest we wszystkim najlepsza...my kibice innych klubów nie możemy na nic mieć nadziei bo Cassilas nie umie grać na przedpolu, Ferdinand gubi krycie, Ramos gubi linie, Ronaldo jest skończonym egoistą, Oezil ma oczy jak ośmiornica. Przecież kibice Barcy czuli na własnych nogach jak Pepe łamie węglowe ochraniacze Alvesa...ale już nie widzieli S.B dostyajacego w okolice barku łapiącego się za oko...Barca jest drużyną do ogrania. Jednak dzisiejsza Barca nie gra tylko w piłkę, Valdes lata z brami z wyciągniętymi łapami pod bramke przeciwnika, wszyscy leca jak wrony za nim, wystarczy, że rywal ma pretensje, że rywal strzeli gola, ale przecież Barcelonie nie można, bo jest tam osiemdzisiecio nogi Puyol, pietnastoreki Valdes... MU nie musi grać jak Barca, bo to nie jest najpiękniejszys tyl i jedyny, mogą wygrać nawet i z gubiącym krycie Rio, ale co to będzie jak wygrają, co to bedzie jak osiemidziesiecio nożny Puyol się wywali przy zwodzie Antonio...jak Valdes się osra na przedpolu?

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 maja 2011, 8:58

Taudinho jako kibic Barcy powiem Ci ze podoba mi sie Twój post :D dużo inwencji...
Komu przyszło do głowy porównywanie Puyola i Ferdinanda? Tożto zupełnie inni zawodnicy.
Oj niech już ten finał nadejdzie bo widzę, że niektórym uderza zdrowo...

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 maja 2011, 9:43

Apeluję do kibiców MU żeby nie odpisywali na prowokacje wróżbity i gangstera. Nie zniżajmy się do tego poziomu, naprawdę nie warto. Finał już za 11h :twisted:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 maja 2011, 9:54

w tobecie jest freebet za 40 zł na mecz finałowy, może ktos by jakis ciekawy typ podsunął :think: Chodzi po głowie mi kilka: remis do przerwy, max 2 gole w całym meczu albo że ktoś dostanie żółtą kartkę, tylko kto :?:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 maja 2011, 10:28

Aker ale to jest chyba freebet tylko na livebeta a tam nie ma opcji typu kto strzeli bramkę, kto dostanie żółtko. Generalnie to jest finał, one rządzą się swoimi prawami i ciężko cokolwiek przewidzieć. Żółta dla Vidy, Evry albo kogoś kto zagra na prawej obronie wydawałyby się sensowne ale jak mówię na livebecie takich opcji nie ma.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”