AS Roma (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 26 maja 2005, 13:38

No to gratulacje, Taddei to naprawde dobry pilkarz i przyda sie Romie w przyszlym sezonie :) Mam nadzieje ze Roma w przyszlym sezonie zacznie znowu grac jak dawniej, mimotego iz jestem kibicem Juve. :) Pozdro dla kibicow Romy, wracajcie na szczyty :D

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 26 maja 2005, 16:36

hehe i ten wasz mądry kapitan :D

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 30 maja 2005, 12:44

LAZIO pisze:no nie wiem ale napewno bedzie za LAZIO :D

AVE S.S. LAZIO

ULTRAS LAZIO---> PER L'ONORE DI ROMA ONORE E GLORIA
mowiles cos? :twisted:
sezon niby fatalny ale jest final Coppa italia ,dostanie sie do Pucharu UEFA i 8 miejsce w serie a...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 maja 2005, 15:51

Lazio, Lazio, cienko niestety wam poszło...cóż mówicie tutaj o zbrojeniach, ale pamiętajcie, że niestety ostatnimi czasy zawodnicy się raczej odwracają od was.No fakt, jest to spowodowane CIRIOGATE, ale w sumie też wina nie mądrej polityki transferowej.Ale i tak wolę, żebyście się wzmacniali i byli dobrą drużyną, ale jednak zawsze za najlepszymi :twisted:
W tym sezonie cieniutko, i to Wy walczyliście do końca...Szkoda, że Roma się tak zacieła w połowie sezonu, bo była duża szansa, na 5 miejsce :!:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 cze 2005, 18:16

Roma może odetchnąć z ulgą - Totti podpisał nowy kontrakt i zostaje w klubie. Teraz trzeba tylko mieć nadzieję, że następny sezon będzie dużo lepszy niż obecny. Jeśli uda się zatrzymać Cassano i dokonać pewnych wzmocnień (także na stanowisku trenerskim) to można optymistycznie patrzeć w przyszłość.
Na razie trzeba skupić się na finale pucharu Włoch i ograć Inter :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 01 cze 2005, 20:54

Totti został z nami.
Myśle że powalczy z Romą o wyższe miejsce w tabeli niż w tym sezonie.
Roma ma stosunkowo młodą kadre i taki piłkarz jak Totti doskonale ich poprowadzi.
Mam przynajmniej taką nadzieje.
FORZA ROMA FORZA TOTTI

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 cze 2005, 21:35

Nono, Roma teraz sie odradza :] , jeszcze tylko zobaczymy co bedzie z Cassano, ale Moggi złożył mu ofertę i nie wiadomo jak będzie...Jeżeli przedłuży kontrakt, to liczę na pierwszą 4, jeśli nie, to przynajmniej pieniądze za Cassano wierze, że będą dobrze wydane. . .no, ale skoro Totti przedłużył kontrakt, to możliwe, że przekona do tego samego Cassano :) Il Capitno do 2010 :)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 cze 2005, 22:00

Nie wydaje mi sie zeby Cassano odszedł.
W Juve jest tłok na pozycjji napastnika jak Moggi mowił David nie odejdzie Zlatan tez Del Piero , Mutu mowia ze napewno zostanie , Zalayeta tu nie wiem to 5 no 4 jak Zalayeta odejdzie wiec raczej nie
Tak samo Inter Adriano , Martins Mancini mowiłz e to bedzie przyszłosc Interu Vieri ktory pod koniec sezomnu gra bardzo dobrze nawet Cruz strzeli od czasu do czasu jeszcze jest Chautos :lol:
Podobało mis ie słowa Tottiego "jak Cassano odejdzie bedzie mi smutno"
Spallteti mowił ze jakby miał oferte od Romy to przyszedł by wraz z Pizzaro wiec moze by sie pokusic go pozyskac.Trzeba tez dac szanse D'Agostino kiedy wroci z wypozyczenia trzeba na niego stawiac bo dobrze grał w Messinie.
Nie wiem tylko jak w nastepnym sezonie bedzie grał Ferrari w tym zawodził czasem miał swoj dzien ale rzadko moze by poszykac młodego obronce nie wiem czy Scurto bedzie tym własnie młodym obronca narazie nie mam co do niego przekonania.
Licze ze Roma cos ugra w pucharze UEFA

Ja bym widział taki skład

=============Curci==============

Panucci====Mexes=====Chivu====Barzagli

Mancini=========Perotta========De Rossi

===============Totti=============

=====Montella===========Cassano====

rezerwa:Zotti;Dellas;Ferrari;Cufre;jakis młody obronca;D'Agostino;Pizzaro;Aquilani;Tadei;Cerci;Corvia

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 01 cze 2005, 22:10

Bogi pisze:\, to liczę na pierwszą 4, jeśli
haha tak jak przed tym sezonem :> kazdy stwaiła na merde w pierwszej czwórce :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 cze 2005, 23:45

LAZIO pisze:
No tak, ale teraz Roma wraca po kryzysie :> i nie jest już tą samą drużyną, co 300 dni temu.Do tego dochodzi zwyczaj Romy, czyli co drugi sezon dobry. . .w nowym sezonie JUVE, MILAN, INTER będą napewno poza jej zasięgiem, a reszta jest nie wiadoma jak zwykle :wink:.Przydał się ten zimny prysznic w tym sezonie, ludzie zobaczyli co złego się działo w Romie i mam nadzieję błędu nie powtórzą 8)

A co możesz powiedzieć o pozycji Lacjo ? Roma przynajmniej ma jakieś plany, a Lacjo ? A laziale będą dumni z środka tabeli

Co do składu, to De Rossiego można dać na środek pomocy, a na lewą stronę wrzucić Taddeiego na lewą flankę.Pamiętajmy, że możliwe, że przyjdzie Ze Roberto :D wtedy to już całkiem będzie dobrze. . .Jeżeli Amanito wróci do dyspozycji z pierwszego sezonu w Serie A, to o ofensywę jestem spokojny, gorzej trochę sprawa się ma z obroną, ale mam nadzieje uleczą ją.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 cze 2005, 11:13

Podobno nowym menadżerem Romy ma zostać...Zbigniew Boniek :P

ale niewiadomo ile w tym prawdy, bo informacje przeczytałem na onecie, a źródłem jest Fakt, choć wspominają cos o "La Gazetta dello Sport" wiec nic nie wiadomo :wink:

Ale fajnie by było, menadżerem Romy Polak :D

zagi82
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zagi82 » 03 cze 2005, 15:25

Ufff, wszyscy fani Romy na pewno odetchnęli na wieść o tym, że Francesco zdecydował sie przedłużyć kontrakt do 2010 roku. To utnie wszelkie spekulacje o rzekomym odejściu naszej gwiazdy.Gorzej niestety przedstawia się sytuacja z Cassano, który prawdopodobnie odejdzie.Tylko teraz pytanie na jakich warunkach i gdzie?? Mówi się o wymianie bądź z Interem, bądź z Juve na zawodników+$$$.Ciężko przewidzieć jak to się zakończy ale moim zdaniem w przypadku gdy Antonio zdecyduje się na opuścić Giallorossich najlepszym rozwiązaniem będzie gotówka..Szkoda także,że oddala się perspektywa pracy w Romie Prandelliego, który raczej wyląduje we Violi. No cóż to teraz czekamy na zdobycie Pucharu Włoch :!: :!: :!: :wink:

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 03 cze 2005, 16:59

LAZIO pisze:
no widzisz....stawiali was w pierwszej 4 a zakonczyliscie dalej od nas :P

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 cze 2005, 21:54

A więc Totti nie odejdzie. Wow!!!!Ze działaczom Rmy udało się go namówić do przedłużenioa kontraktu!!Cassano jest bliski Juventusu, sam przecież bardzo chciał grać w drużynie prowadzonej przez Fabio Cappelo.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 cze 2005, 22:04

Francesco zostaje :! Roma sie wzmacnia mówi sie o Ze Roberto jest juz dziś oficjanie Taddei jeszcze bedzie kliku nowych i cool. Cassano tez zostanie tylko najważniejsze jest by Zdenek obja Rome. To wtedy on przemówi mu do rozumu. Że musi zostac by wymiatac.

Na temat Capello nie pisze bo on jest .. Ale Juve ma urojone pomysły. Nie ma kasy na Cassano to ptróbuje go wyrwac na wymiane. Nasczeście ludzie w Romie nie pójda na to :D zobaczycie.

Zreszta dwa dni temu w magazynie serie A na Canal + człowek z Rzymu mówił tak jak by było pewne że Antonio przedłuzy umowe. Są tego pewni ................

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”