Ronaldo ma ogromny potencjał, jesli nie będzie miał takich strat formy jak w mininym sezonie - tylko utrzyma tą formę, którą ma obecnie - to wtedy może być najlepszym skrzydłowym w lidze.John Travolta pisze:Wiadomo ze suche statystyki moga tuszowac prawde, bo prawda jest taka ze C.Ronaldo swietnie grał tylko przez czesc sezonu i ja osobiscie mysle ze stac go na znacznie wiecej, zreszta pokazuje to juz w tym sezonie.
sprawdze sobie statystyki za ten rok, bo ja wiem gdzie można sprawdzićJohn Travolta pisze:Statystki które oglądałem były na SkySports, z całego sezonu 2005/2006.
Otóż [przypominam, że tylko liga angielska] :
Jeśli chodzi o asysty to Giggs (9 asyst) miał ich wiecej niż Ronaldo.
Reyes (9) także wygrał tą statystykę z Ronaldo
Oczywiscie wymieniam tu tylko skrzydłowych, bo ich tam wiecej był [Rooney, Drogba, Milner]
Ronaldo był na 20 miejscu w klasyfikacji asystujących na koniec minionego sezonu.
Cristiano Ronaldo przez cały sezon zdobył 6 asyst, czyli 2 razy tyle co Bergkamp (3) [tylko, ze Ronaldo zagrał w 33 meczach, na boisku był 2438 minut, a Dennis przecież nie był podstawowym graczem]
Wiec jesli posługiwać sie suchymi statystykami to Ronaldo nie wyglada na najlepszego na swej pozycji.
Jesli zaś chodzi o bramki :
Ronaldo - 9 goli [w pkt kanadyjskiej o 1 pkt przed Reyesem, który jednak na boisku spędził 1848 minut, czyli o 590 minut krócej niż Ronaldo, co daje 6,5 meczów wiecej do wykazania się