Ostrzeżenia - komentarze - Strona 23

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 15:58

Kotek pisze:
Chlopaczek pisze:
Kotek pisze:
Strasznie mi przykro - jedno ostrzeżenie dla Ciebie. Tylko jedno to raz a dwa jeżeli twierdzisz, że jest to żydowski klub to nie jesteś świadom tego co mówisz chłopcze a do tego w tej wypowiedzi przejawia się nacjonalizm, bo Żyd to też człowiek.
Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.
Zadam cofniecia tego ostrzezenia a do tego przeprosin od moderatora Kotka za zarzucenie mi nacjonalizmu.Nie moj problem ze dla Kotka okreslenie zydowski to obraza (moze polski czeski albo angielski to tez obraza?) Nawiazalem tylko do historii Ajaxu czego widac moderator Kotek tez nie byl swiadom.
Chyba ze ktos mi powie gdzie w mojej wypowiedzi obrazam narod zydowski i gdzie tam sa tresci nacjonalistyczne to wtedy przeprosze za to cale zamieszanie.

Ty chyba nie znasz historii Ajaksu. Nigdy pewnie nie byłeś na Arenie i pewnie nie wiesz nawet skąd się wzięła nazwa Ajax. Więc człowieku na temat Ajaksu to się nie wypowiadaj bo jeszcze na jego temat wiesz niewiele.

Nie będę cię przepraszał i od razu mówię, że twój apel o ostrzeżenie jest bezpodstawny, bo jeżeli się mylę to mi weź i to udowodnij.

Tyle ode mnie.
Znam historie Ajaxu zostal zalozony przez Zydow wiec moglem sobie tak powiedziec.Oskarzasz mnie o nacjonaliz a sam chyba jestes antysemita skoro okreslenie zydowski jest dla Ciebie obrazliwe.I nie chrzan ze apel jest bezpodstawny bo Twoje ostrzezenie bylo bezpodstawne.Tutaj nie ma nic do rzeczy czy wiem skad sie wziela nazwa Ajaxu (a wiem) a Ty nie upominaj mnie ostrzezeniami z kosmosu i nie przyklejaj mi jakis latek.
Jeszcze raz apeluje o cofniecie ostrzezenia i wypowiedzenie sie w tej sprawie innych modow a najlepiej adminow tej strony.

Chyba ze ktos mi wskaze tak jak mowilem gdzie w mojej wypowiedzi o zydowskim Ajaxie jest obraza i teksty nacjonalistyczne.Dawaj kotek blysnij elokwencja bo chyba widzisz tam jakies przeslania podprogowe.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:01

Chlopaczek pisze:
Kotek pisze:
Chlopaczek pisze:
Kolejny moj apel na tym forum o normalnosc.
Zadam cofniecia tego ostrzezenia a do tego przeprosin od moderatora Kotka za zarzucenie mi nacjonalizmu.Nie moj problem ze dla Kotka okreslenie zydowski to obraza (moze polski czeski albo angielski to tez obraza?) Nawiazalem tylko do historii Ajaxu czego widac moderator Kotek tez nie byl swiadom.
Chyba ze ktos mi powie gdzie w mojej wypowiedzi obrazam narod zydowski i gdzie tam sa tresci nacjonalistyczne to wtedy przeprosze za to cale zamieszanie.

Ty chyba nie znasz historii Ajaksu. Nigdy pewnie nie byłeś na Arenie i pewnie nie wiesz nawet skąd się wzięła nazwa Ajax. Więc człowieku na temat Ajaksu to się nie wypowiadaj bo jeszcze na jego temat wiesz niewiele.

Nie będę cię przepraszał i od razu mówię, że twój apel o ostrzeżenie jest bezpodstawny, bo jeżeli się mylę to mi weź i to udowodnij.

Tyle ode mnie.
Znam historie Ajaxu zostal zalozony przez Zydow wiec moglem sobie tak powiedziec.Oskarzasz mnie o nacjonaliz a sam chyba jestes antysemita skoro okreslenie zydowski jest dla Ciebie obrazliwe.I nie chrzan ze apel jest bezpodstawny bo Twoje ostrzezenie bylo bezpodstawne.Tutaj nie ma nic do rzeczy czy wiem skad sie wziela nazwa Ajaxu (a wiem) a Ty nie upominaj mnie ostrzezeniami z kosmosu i nie przyklejaj mi jakis latek.
Jeszcze raz apeluje o cofniecie ostrzezenia i wypowiedzenie sie w tej sprawie innych modow a najlepiej adminow tej strony.

Chyba ze ktos mi wskaze tak jak mowilem gdzie w mojej wypowiedzi o zydowskim Ajaxie jest obraza i teksty nacjonalistyczne.Dawaj kotek blysnij elokwencja bo chyba widzisz tam jakies przeslania podprogowe.
A co byś powiedział na stalinowską Legię albo hitlerowski Milan :?: :roll:

Popiszę się teraz i powiem że masz rację, ale nie we wszystkim. A ostrzeżenia i tak ci nikt nie cofnie. Ruebe :>

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 16:06

Tylko ze Milan nie byl zalozony przez hitlerowcow a Ajax byl zalozny przez zydow.Twoj problem ze Zyd to dla Ciebie cos zlego i gorszego i nazwanie Ajaxu zgodnie z prawda zydowskim klubem jest w Twoim odczuciu obraza.
Przyznaj sie do bledu i cofnij to ostrzezenie.Zreszta juz napisalem do Dzidziusia mam nadzieje ze sobie z Toba porozmawia na ten temat.

Kuzwa mac jak to nie cofniesz mi niesprawiedliwego ostrzezenia?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:09

Chlopaczek pisze:Kuzwa mac jak to nie cofniesz mi niesprawiedliwego ostrzezenia?
Niesprawiedliwe to może było... ale dla rebuzza.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 16:12

Moze krotko.Gdzie zlamalem regulamin mowiac zydowski Ajax?
I zeby to bylo logiczne uzasadnienie.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:14

Chlopaczek pisze:Moze krotko.Gdzie zlamalem regulamin mowiac zydowski Ajax?
Podałem już uzasadnienie, ale chyba tego akurat nie chciałeś widzieć.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sty 2005, 16:14

Szczerze mowiac miano "zydowski" jest dwuznaczne, a wszystcy ludzie nie wiedza o przeszlosci Ajaxu...wiec.....

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:16

www.ajax.nl pisze:In 1883 a small group of friends around Han Dade, Carel Reeser and Floris Stempel founded a small football club. Dade was the owner of a real leather ball and a few years later Stempel became the first chairman when Ajax was officially founded in 1900. They first called the club 'Union', but in 1894 they changed this to 'Footh-Ball Club Ajax'.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 16:17

Kotek pisze:
To przypomnij bo nie mam szkiel kontaktowych zalozonych i nie widzialem.
Nacjonalizm?Gdzie dokladnie wskaz.Obraziles mnie.
Obraza Ajaxu?Gdzie skoro klub zostal zalozny przez Zydow?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:20

Chlopaczek pisze:
Kotek pisze:
To przypomnij bo nie mam szkiel kontaktowych zalozonych i nie widzialem.
Nacjonalizm?Gdzie dokladnie wskarz.Obraziles mnie.
Obraza Ajaxu?Gdzie skoro klub zostal zalozny przez Zydow?
Weź człowieku nie rób se jaj dobrze? Przestajesz być zabawny. Może jeszcze znowu wyjedziesz z tekstem, że chciałbyś /kogoś/ obejrzeć w staniczku i stringach a nawet bez co? Zgłoś się ze swoimi problemami do psychoanalityka albo Radia Maryja.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 16:23

Kolejna obraza mojej osoby?Jak dlugo jeszcze inne mody i admini beda to tolerowac?

Potęga Ajaksu nie byłaby możliwa bez pieniędzy żydowskich biznesmenów, którzy przetrwali wojnę. Kiedy w Holandii zezwolono w 1954 roku na profesjonalizm w piłce
nożnej, to oni utrzymywali klub.

Żydzi, Żydzi - wołają na kibiców Ajaksu Amsterdam fani innych drużyn. To, co w ich zamiarze ma być obelgą, kibice Ajaksu uważają za powód do chwały i dumy. - Tak, jesteśmy Żydami - odpowiadają, choć prawdziwych Żydów jest wśród nich bardzo mało. Dlaczego Ajax uchodzi w Europie za klub żydowski? Odpowiedź na to pytanie przynosi książka Simona Kupera "Ajax, Żydzi, Holandia".
Bracia z Amsterdamu - artykul o Ajaxie - Żydowskim klubie w Europie ("Rzeczpospolita" 22.05.03)

Prosze bardzo i dziekuje.Masz jeszcze szanse zachowac twarz cofnac ostrzezenie i ladnie mnie przeprosic.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:29

Tak, tylko przypomnij sobie mecz Feyenoord-Ajax rok temu. Flagi, okrzyki kibiców Feyenoordu doprowadziły do sporych zamieszek na trybunach między kibicami obu drużyn.

W tym sezonie zakazano wnoszenia przez kibiców tego typu atrybutów, by zapobiec bójkom na trybunach.

Podajesz przykład wręcz beznadziejny. To co że Żydzi finansowali klub. Teraz tak samo można mówić że Chelsea to "ruski klub". Tylko patrzeć aż niedługo "rzeczpospolita" napisze: "Rosyjski klub na wyspach". Na jedno wychodzi. Ajax może być nazywany holenderskim klubem, bo to jest miejsce założenia tego klubu. Może być nazywany także afrykańskim klubem, ale to nie ten tylko Ajax Cape Town, który jest satelitą Ajaksu Amsterdam w RPA.

Jak masz coś jeszcze to zapraszam na gg, bo nasza rozmowa to już jedna strona blisko 20 postów, a to przecież nie jest czat.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 16:33

Tak jak pisalem kiedys.Mody zawsze ida w zaparte chociaz ich blad jest ewidentny.
Dales mi ostrzezenie za nazwanie Ajaxu zydowskim klubem a ja Ci udowodnilem ze to nie obraza.Ba nawet kibice Ajaxu (bo Ty chyba nim nie jestes tak naprawde) sa dumni z tego.
Ale nie bo 14 letni moderator Kotek musi udowodnic jaki on madry jest ze ma zawsze racje i ze Chlopaczek to nacjonalista bo powiedzial prawde.

Na GG nie bedziemy rozmawiac bo chce zeby wszyscy ta rozmowe widzieli oraz zobaczyli jaki stosunek maja niektore mody do uzytkownikow.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 10 sty 2005, 16:38

Chlopaczek pisze:Tak jak pisalem kiedys.Mody zawsze ida w zaparte chociaz ich blad jest ewidentny.
Dales mi ostrzezenie za nazwanie Ajaxu zydowskim klubem a ja Ci udowodnilem ze to nie obraza.Ba nawet kibice Ajaxu (bo Ty chyba nim nie jestes tak naprawde) sa dumni z tego.
Ale nie bo 14 letni moderator Kotek musi udowodnic jaki on madry jest ze ma zawsze racje i ze Chlopaczek to nacjonalista bo powiedzial prawde.

Na GG nie bedziemy rozmawiac bo chce zeby wszyscy ta rozmowe widzieli oraz zobaczyli jaki stosunek maja niektore mody do uzytkownikow.
Buehehe. Przyznałem rację rebuzzowi, że dałem mu niesłusznie ostrzeżenia i powiedziałem, że jeżeli chce niech się zgłosi do admina i niech mu je usunie a ja nie stawiam żadnych przeszkód. Ale skoro nie chcesz rozmawiać na gg to niestety, ale mojej odpowiedzi się już nie doczekasz.

Dobranoc

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sty 2005, 16:42

Jestes modem i jesli uzytkownik chce dyskutowac w sprawie ktora go dotyczy to musisz odpowiadac nie ma wyjscia.Tym bardziej ze temat jest wlasnie ku temu.
A Ty w tym momencie po prostu uciekasz bo udowodnilem Ci ze nie masz racji ze ostrzezenie bylo niesluszne.

Do adminow.Uzytkownik Kotek dwa razy mnie obrazil (raz zarzucajac mi nacjonalistyczne poglady drugi raz radzac mi wizyte u psychoanalityka sugerujac tym samym ze mam problemy z samym soba).Prosze o interwencje w tej sprawie.Prosze tez o usuniecie przez jakiegos admina ostrzezenia danego za "zydowski Ajax" gdyz nie zlamalem regulaminu a to ostrzezenie wynika z lichej wiedzy i osobistych pogladow Kotka (nie wnikam czy mnie lubi czy nie oraz czy jest antysemita)
Z Kotkiem nie mam zamiaru dyskutowac bo wszelkie dyskusje z nim sa jalowe.
Dziekuje i pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”