Opisz poprzednika - Strona 221

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 cze 2007, 22:36

Bask, kibic Atletic de Bilbao i... Barcelony?

Na forum przebywa od niedawna. Z tego co pamiętam miał konkretne wejście. W jego przypadku nie było takiego czegoś jak trudne początki. Moderatorzy nie mieli z nim roboty. Nie dostawał WP, ani żadnej rangi. Tylko pogratulować takiego wejścia. :wink: Pisze sensowne posty. Pozytywna postać forum. :] Oby tak dalej.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 cze 2007, 22:37

EDYTA:
Bask pisze:EDIT:
Krzysztof Jarzyna pisze:

Minac mnie.
:P
Za późno. :P

To byla edyta poprzedniego posta, a nie wiem czemu wysłało mi kolejnego. :?
Ostatnio zmieniony 08 cze 2007, 22:39 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 cze 2007, 22:37

Bask sie nie zastosowal oczywiscie do apelu o pomijanie, wiec odrobie jedno opisywanie, ktore jestem winien.
No wiec jeden z nowszych userow pilka.pl, chyba sam nie wie do konca jeszcze komu kibicuje i nie bardzo sie moze zdecydowac, bo nick, wczesniej podpis i avatar sugerowalyby, ze Athletic, ale wszystko inne raczej ze Barcy. No coz, jego prawo.
Ogolnie to jezeli reprezentuje nowa fale kibicow Barcelony (chociaz nie wiem ile ma lat, wiec to tylko przypuszczenie) to wybija sie ponad przecietnosc, bo pisze sensownie (w przewazajacym procencie wypowiedzi, bo w 100% racje ma tu tylko rkoeman ;) ).
Nie bardzo wiem o co chodzilo mu z tym Gutim i skad to wzial, no ale to nie jest dla mnie jedyna zagadka na tym swiecie, wiec musze sie pogodzic. Co jeszcze? Lubi sobie pokrytykowac inne serwisy o Barcelonie. Inne niz BO, oczywiscie. No ale tu akurat wsrod kibicow Barcelony nie jest chyba odosobniony.

Pominac mnie!

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 08 cze 2007, 22:45

Krzysztof Jarzyna pisze:Gutim
To miał być taki żart :? Guti zawsze krytykował Barcelone i tak doszedłem do takiego wniosku, że możesz go lubić. Zresztą nie ważne :P
Krzysztof Jarzyna pisze:sam nie wie do konca jeszcze komu kibicuje
Ja wiem dobrze komu kibicuje :) Avatar mam stały :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze:nowa fale kibicow Barcelony
Ehh mylisz się :? Przeczytaj mój opis o użytkowniku Marco Van Basten(strona wcześniej) to się dowiesz ile mam lat :P Taki młody to nie jestem :)

Sorry za OT :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 cze 2007, 23:12

kogo ja mam opisac teraz ?
guru z tego co pamiętam (a moze mam słabą pamiec) przeszedł drogę z pokemona, do w miare normalnego usera i to się chwali
kibicuje Arsenalowi, kolejny z rocznika '90 i nie chce mi sie wiecej pisac, bo jestem leń

Bonso, prosze Cie, daruj sobie takie posty w tym temacie, bo to m.in. przez nie zdecydowalismy sie na jego zamkniecie jakis czas temu... :roll: // K.J.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 cze 2007, 0:09

Bonso- kibic Realu i Legii. Frustrat z Raszyna :P Ostatnimi czasy często udziela się na forum, w końcu zbliżają się wakacje. Z tego co mi wiadomo jest o rok młodszy ode mnie, ale ręki sobie za to uciąć nie dam (wiem, wiem, nie powinienem wygłaszać takich teorii). Ponadto wybija się ponad forumową przeciętność w regularności oglądanych filmów (swoją drogą- dzięki Bonso za namiary na "Prison Break" "wink" ). Reasumując- patrząc na forumowy ogól, Bonso zalicza się do forumowej elity :]

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 cze 2007, 0:18

RóżA. Jeden z wielu kibiców Arsenalu na forum. Róża ma już długi staż na forum i ponad 2000 napisanych postów. Z tego co pamiętam to nie lubi Orange Ekstraklasy. Ostatnio nie jest pocieszony z powodu wyników swojej ukochanej drużyny. Był bardzo zły, iż Wegner nie kupił Francka do Londyńskiej drużyny. Szalę goryczy przeleje fakt, że jego ulubiony piłkarz(chyba) przejdzie do Barcelony :P Pisze bardzo dobrze. Forumowicz oczywiście na plus :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 cze 2007, 0:50

Bask
fan La Liga , czyli ligi która ja lubie najbardziej, fan rownież kraju Basków :wink: , wydaje mi się ze Athletic Bilbao stawia ponad Blaugrane :wink: i dobrze. Na forum stosunkowo krótko, ale jest to user z klasa. Potrafi pisać i zna się na piłce. Mała :wink: skarbnica wiedzy o hiszpańskiej piłce. Forumowicz który zasługuje na forumowy szacuken, bardzo pozytywna postać.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 cze 2007, 10:26

Toudinho
a to ten słynny Figo11 :D Pamiętam go jeszcze z tego nicka ;) Swego czasu zawsze pierwszy pisał o tym co sie dzieje w Realu na forum :P Jak spojrzeć na jego pierwsze posty, to były one głównie jedno linijkowe, ale wyrobił się chłopak ;) Dzisiaj jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych kibiców Realu na forum, ma sporą wiedze o swoim (naszym ;) ) klubie. Zdecydowanie pozytywna postać tego forum :]

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2007, 10:47

Bonso - taki sobie misiowaty chlopaczek spod Warszawy, w najblizszym czasie ma sie zaczerwienic niczym ... wiosenny twarozek :think:, w kazdym badz razie po spotkaniu z jedynym nie dzieciuchem na tym forum - rkomanem
Fan Realu namaszczony przez Smitha na jego nastepce :!: Pewnie siedzi juz zestresowany, a powod tego jest prosty - Sarasgossa - Real :think: pewnie do 21 a moze nawet do 23 bdzie sie spala psychincznie

A tak wogole Bonso to .. brzydaalllllll (SbQ bywasz tu jeszcze :> :think: - to tak na marginesie )

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 cze 2007, 10:57

czeher - czołowy hazardzista pilka.pl. Dobrze, że się chłopak zna na swoim fachu, bo czasem zdarzy się przejąć jakieś jego typy. Całymi dniami mógłby się kłócić z tym drugim ... no ... Yukaszem :D , chociaż jak zawsze nic konstruktywnego z tego nie wynika. Wielki fan naszej rodzimej ligi, która niestety z roku na rok jest coraz gorsza. Wystukałbym więcej ale czas nagli. Ciao.

PS. Nowy avek ... zadziwiasz mnie :lol:

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 09 cze 2007, 18:37

Duch Jeden z najbardziej rozpoznawalnych użytkowników tego forum... pochodzi z tych najlepszych no to wszystko jasne dlaczego jest kibicem kanonierów 8)... fan serialu "Przyjaciele" jendego z aktorów tego serialu Matthew Perry i wnioskując z obecnego avat. The Beatles... udziela się prawie we wszytkich tematach zaczynając od piłki (głównie) konicząc na grach forumowych...

Awatar użytkownika
the hammers
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 09 cze 2007, 19:38

Kyloloko przyszly kucharz z Bialegostoku.Kibic tamtejszej Jagielonii i Arsenalu. Teraz pewnie swietuje dlugo wyczekiwany awans do OE a jutro bedzie swietowal swoje 17 urodziny :D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) :pijemy:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 09 cze 2007, 19:53

the hammers
Narybek na tym forum,do forumowiczów dołączył prawie 2 miesiące temu. Przyznam się szczerze,że pierwszy raz go tu widzę,chociaż ma 32 posty.Kibic Sandecji i mieszka w mieście gdzie jest tylko jeden klub.Kto wie,może czeka go kariera na tym forumie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 cze 2007, 19:25

limansky chociaż nie jest przesadnie aktywny, to dla mnie dość charakterystyczny forumowicz - pewnie przez tą Lechię - a niewiele osób wrywa mi się w pamięć na forum :P. Z tego co pamiętam to tegoroczny maturzysta, z dobrymi wynikami, ogląda Prison Break i jako jeden z niewielu może więcej powiedzieć o polskiej lidze, niż o obwodzie pasa Ronaldinho czy Ronaldo :). Jako gdańszczanin wyraźnie się odcina od naszego podślązaczonego forum. Przez moment w redakcji, nie wiem czemu zrezygnował :think:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”