Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 221

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 lip 2008, 19:22

Osiągniecie Ryana Giggsa są takie, że są nie do osiągnięcia dla wszystkich skrzydłowych Barcy nawet jakby ich zmutowano. Co to ma do rzeczy? Think

nizely przyklad.tylko jest kilka ale.Barcelona nie gra skrzydlowymi to raz.dwa
miedzy Eto'o a Berbatovem w wieku jest roznica 1 roku a miedzy ich osiagnieciami jest przepasc...Giggs rozgral kilkanascie sezonow wiecej niz powiedzmy Messi(jezeli go uwazasz za skrzydlowego) wiec dziwne zeby mial gorsze statystyki od Leo...poczekajmy jak powiedzmy Messi bedzie na tym etapie kariery co Giggs i porownasz wtedy ich statystyki

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 19:28

Dalej nie rozumiem co to ma do rzeczy. To, ze Maldini ma takie osiągnięcia tzn. że jest lepszy od Nesty? Mowa jest o teraźniejszości o tym co jest teraz :!: Kto ile może dać zespołowi, kto jak prezentuje się teraz. Wenger wywalił Henry'ego postawił na Ade i zrobił złoty interes. Porównując ich osiągnięcia to Ade może czyścić buty Titiemu. Więc guzik mnie obchodzi, co Eto'o zrobił 2-3 lata temu, liczy się dla mnie teraźniejszość to wszystko.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2008, 20:05

Skoro liczy się teraźniejszość to niewielu jest na rynku tak znakomitych napastników jeśli chodzi o strzelanie bramek. Tyle. Jeżeli ktoś potrzebuje napastnika do strzelania bramek (ktoś może mieć taki fetysz) to Eto'o jest bardzo dobrą opcją. Dzisiaj. W roku 2008.

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 29 lip 2008, 20:11

Kamil232 pisze:A ja mam nadzieje, że za rok to on będzie pierwszym prawym obrońcą. Neva to już chyba ostatni sezon, a Simmo od Browna w ataku jest lepszy, więc popracuje w tym roku nad obroną i za rok mamy prawego obrońcę jak ta lala Smile

Obys sie nie pomylil i w sumie sam bym chcial byc w bledzie , rzeczywistosc skoryguje

Co do Martina , rok temu mnie przekonal , teraz sciagam przedsezonowe mecze i licze ze obejrze w jego wykonaniu cos ciekawego . Mimo wszystko chcialbym zeby pogral troszke :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 21:21

Jeżeli ktoś potrzebuje napastnika do strzelania bramek (ktoś może mieć taki fetysz) to Eto'o jest bardzo dobrą opcją.
Po co ten nawias? To chyba Ty tutaj nie możesz pojąć, że nie dla wszystkich jedynym wymiernikiem wielkości napastnika są bramki. To wszystko. Pozatym nikt tutaj nie mówi, że Eto'o to jest jakiś pionek i nikogo nie zdziwi to, że być może nagle wróci do formy sprzed 2 lat. Ja już napisałem, jeśli ktoś próbuje mi wmówić, że ten Eto'o którego widziałem w obu półfinałach z MU nic nie starcił ze swojej klasy z tego Eto'o którego widziałem 2 lata temu to to jest kompletne nieporozumienie. Może Ronaldinho też nadal jest najlepszym grajkiem świata i nic nie stracił ze swojej klasy. No litości.
Co do Martina , rok temu mnie przekonal , teraz sciagam przedsezonowe mecze i licze ze obejrze w jego wykonaniu cos ciekawego . Mimo wszystko chcialbym zeby pogral troszke
Niezła asysta w ostatnim meczu z Kasier przy golu Giggsa, gol bodaj z Pirates i nic więcej ciekawego nie zobaczyłem. Przyrównał bym jego grę do Eagles'a. Po tym jak praktycznie stracił poprzedni rok nie grając nawet w Shefield United ja już w niego nie wierzę, ale również z miła checią bym się rozczarował ;)

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 29 lip 2008, 21:26

Kamil232 pisze:Niezła asysta w ostatnim meczu z Kasier przy golu Giggsa, gol bodaj z Pirates i nic więcej ciekawego nie zobaczyłem.
Spoko, rok temu też hasał w sparingach, nawet kitajcom strzelil brame z 30 metrów. I tak nie zagrał w lidze ani raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 21:47

Dlatego mówie, że podobnie jak Eagles'a już bym go sprzedał :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2008, 22:17

ja widzialem w dwumeczu z barcelona c.ronaldo - nie pokazal kompletnie nic. skonczyl sie!

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 lip 2008, 22:30

Kamil232 pisze:Jeśli zajedziemy do Finału czy półfinału LM to będziemy hiper hiper zajebiści. Bo nie udało się to żadnemu innemu triumfatorowi LM, żeby w kolejnym sezonie zaszedł tak daleko.
Ta i co jeszcze. Ale czego mozna wymagac od slepo zapatrzonego w swoja druzyne kibica Manchesteru. Doradzam uzupelnic wiedze i to w trybie natychmiastowym.

Kamil232 pisze:A jaki inny to 3 sezony z rzędu coś wygrywał?
Jest taki jeden klub. Podpowiem. Ten sam, o ktorym wspomnialem powyzej.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 22:46

. Ale czego mozna wymagac od slepo zapatrzonego w swoja druzyne kibica Manchesteru
Konkrety, konkrety, cytaty. W którym momencie gdzie i kiedy. Zadaje to pytanie już po raz piąty i wciąz nie mogę dostać odpowiedzi.

A tam złapałeś mnie na tym, że nie dopisałem, że w ostatnich latach, bo głównie dyskutujemy o tych latach. Bo 30 lat temu zdarzało się, że 3 razy pod rząd wygrywali Puchar Europy to średnio mnie interesuje.

Jest taki jeden klub. Podpowiem. Ten sam, o ktorym wspomnialem powyzej.
No to słucham, przecież wyraźnie napisałem że nie wiem.

ja widzialem w dwumeczu z barcelona c.ronaldo - nie pokazal kompletnie nic. skonczyl sie!
A karnego kto wypracował? :chill:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2008, 22:58

a karnego kto zmarnowal niczym junior?

zagral w dwumeczu fatalnie. w finale rowniez zagral srednio (mimo gola)

ergo - moglbym napisac ze c.ronaldo jest przereklamowany. moglbym dodac do tego jego wystep na euro

wtedy uzylbym podobnych argumentow jak kilka osob podczas tej dyskusji.

tyle ze ogladam MU regularnie wiec wiem co potrafi wspomniany pilkarz. tak samo jak wiem jak gral eto'o w tych nielicznych meczach w ktorych gral i stwierdzenia jakie padly na jego temat nie maja w sobie nic z prawdy

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 lip 2008, 23:00

drukowanymi literami JUVENTUS TURYN.
Sprawdz sobie osiagniecia i doinformuj sie. Oni to dopiero byli mega hiper tryper zajebisci. Manchesterowi to daleko do nich. Nawet bardzo, bardzo. :)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 29 lip 2008, 23:15

arek_ahig pisze:drukowanymi literami JUVENTUS TURYN.
Sprawdz sobie osiagniecia i doinformuj sie. Oni to dopiero byli mega hiper tryper zajebisci. Manchesterowi to daleko do nich. Nawet bardzo, bardzo.

Od siebie dodam, zebys drogi Kamilu poczytal sobie takze o Milanie Sacchiego, a zwlaszcza o Milanie Capello. Ci to dopiero byli zajebisci :P

Tak czytajac to co napisaliscie to chyba najrozsadniej wypowiedzial sie boskigonzo. Trudno jest rozsadzic ktory z tych 2 napastnikow jest lepszy. Obaj sa bardzo dobrzy, ma swoje atuty i swoje wady. Ja przyznam sie szczerze wolalbym Bulgara.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 23:15

tak samo jak wiem jak gral eto'o w tych nielicznych meczach w ktorych gral i stwierdzenia jakie padly na jego temat nie maja w sobie nic z prawdy
Czyli twierdzisz, że Eto'o prezentował się w zeszłym sezonie równie dobrze co w 2005 i 2006 roku?
drukowanymi literami JUVENTUS TURYN.
Sprawdz sobie osiagniecia i doinformuj sie. Oni to dopiero byli mega hiper tryper zajebisci. Manchesterowi to daleko do nich. Nawet bardzo, bardzo.
Tutaj rzeczywiście się zagmatwałem, myślałem o XXI wieku, nie wpadając na to, że we wcześniejszych latach były rzeczywiście wielkie serie. Także rzeczywiście mój błąd.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 lip 2008, 23:24

nie. i co lepsze nikt tego nie twierdzi. a wy z uporem godnym maniaka wmawiacie nam ze zyjemy przeszloscia bo barcelona umarla tak jak jej pilkarze. i w ogole glory glory man united

caly czas chodzi o forme argumentacji i wpieranie nam czegos czego nie piszemy.

no i co ma dwumecz z MU do gry eto'o w zeszlym sezonie? wystarczy zeby samuel zachowal sie jak ronaldo i wywalil po faulu ferdinanda - tez zrobilby karnego czyli tyle co portugalczyk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”