ok no offenceTutaj rzeczywiście się zagmatwałem, myślałem o XXI wieku, nie wpadając na to, że we wcześniejszych latach były rzeczywiście wielkie serie. Także rzeczywiście mój błąd.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 lip 2008, 23:25
ok no offenceTutaj rzeczywiście się zagmatwałem, myślałem o XXI wieku, nie wpadając na to, że we wcześniejszych latach były rzeczywiście wielkie serie. Także rzeczywiście mój błąd.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2008, 23:34
Nie ja po prostu mówiłem, że to nie jest zawodnik tej klasy co wtedy. I że jeśli RVN poszedł za 12 mln funtów, Henry za 16 mln funtów, to jeśli Eto'o byłby dostępny za 15-18 mln funtów to bym go kupił to wszystko, a ktoś tu wyjechał ze to jest obniżenie ceny o 300% to wg. niego on jest chyba dalej wart 50 mln funtównie. i co lepsze nikt tego nie twierdzi. a wy z uporem godnym maniaka wmawiacie nam ze zyjemy przeszloscia bo barcelona umarla tak jak jej pilkarze.
Pytam po raz szósty. Czy napisanie, że w tej chwili jesteśmy najlepsza drużyną świata jest uderzeniem sodówki do głowy? Albo co innego takiego tutaj napisałem co na to by wskazywało?i w ogole glory glory man united
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 lip 2008, 23:36
Wkraczasz śmiałym krokiem na Mount Everest hipokryzji. To przecież nie kto inny, a tutejsi goście(fani m.in. Barcy) prawie co post wmawiają wszystkim, jak to fani United wywyższają pod niebiosa swoich grajków. A przykładów takowych wypowiedzi po prostu nie ma.nie. i co lepsze nikt tego nie twierdzi. a wy z uporem godnym maniaka wmawiacie nam ze zyjemy przeszloscia bo barcelona umarla tak jak jej pilkarze. i w ogole glory glory man united
caly czas chodzi o forme argumentacji i wpieranie nam czegos czego nie piszemy.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2008, 0:09
Kto próbuje Ci wmówić, że Eto'o nic nie stracił ze swojej klasy? Ja zaznaczałem tylko wielokrotnie, że nie stracił umiejętności strzeleckich. Tylko o tym w kółko piszę. Pisałem też, że niewątpliwie jego wartość spadła, ale nie aż tak, aby wyceniać go na mniej niż 25 mln euro co właśnie Ty uczyniłeśKamil232 pisze:Ja już napisałem, jeśli ktoś próbuje mi wmówić, że ten Eto'o którego widziałem w obu półfinałach z MU nic nie starcił ze swojej klasy z tego Eto'o którego widziałem 2 lata temu to to jest kompletne nieporozumienie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 lip 2008, 0:27
antazja Was ponosi widzę. Oczywiście prawdą jest, że Eto'o może odejść, ale to nie znaczy, że nagle jego wartość spadła o 300%.
Wg. Ciebie 2 mln Euro równa się 300%.aby wyceniać go na mniej niż 25 mln euro co właśnie Ty uczyniłeś
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2008, 0:31
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 lip 2008, 1:49
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 lip 2008, 1:57
Jakby co to sie zorganizuje ustawke pomiedzy zainteresowanymi?Ale masz racje nie ma co tego kontynuować.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 lip 2008, 14:18
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 30 lip 2008, 20:20
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 lip 2008, 13:47
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 31 lip 2008, 13:54
kaczy pisze:Puścicie nam CR7 czy nie Very Happy ?
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 lip 2008, 13:57
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 31 lip 2008, 14:07
Sam Sneijder powiedział oficjalnie wcześniej, iż nigdzie z Madrytu się nie wybiera i nie ma dla niego innej możliwości jak gra na Santiago Bernabeu.majer13 pisze:Jest tylko jedno ale 20mln i Sneijder
Moim zdaniem, Silva nie pasuje stylem gry do ManU. Ale to tylko moja opinia.majer13 pisze:Niby będzie więcej kasy ale kogo sprowadzić Bo Silvę woątpię że Valencia nam sprzeda a jak już będzie go chciała go puścić to Hiszpan i tak zostanie w La Liga
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 lip 2008, 22:44
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio