Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 sie 2011, 15:50
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 sie 2011, 16:18
Hmmm ciekawe jest to co mówisz, bo ja jednak zauważyłem, że w każdym meczu w którym mu jest cieżej to jedyne co potrafi powiedzeć, że to nie jest piłka nożna. Z Chelsea jak psim swędem i przy pomocy sędziego awansowaliście to oczywiście był antyfutbol, bo kto nie gra jak Barcelona nie chce być przy piłce tylko się broni, to od razu dla biednego Xaviego to nie jest piłka nożna. Podobnie było po starciach z Interem. W jakimś tam meczu PD dostał plastra, typ biegał za nim no stop to znowu dla biednego Xaviego to nie jest piłka nożna no bo jak to tak nie interesować się niczym innym niż przeszkadzanie jemu to jest antyfutbol. Więc wybacz tutaj nie chodzi tylko o starcia z Realem za każdym razem kiedy przeciwnik próbuje taktyką zminimalizować wasze atytuty, to nie gra w piłkę! Zawsze jak się zaczyna wam coś wymykać z rąk to od razu zaczynają się burackie zachowania jak łapanie za szyje grajków Arsenalu, prowokowanie, czy udawanie jak słynny Busi żeby wykluczć jednego przeciwnika z gry, bo wtedy będzie łatwiej. A po meczu to co wspomniałem wyżej robienie z siebie ofiary.Komentarzem o wywiadach Xaviego w stylu Dody potwierdzasz to co większość na tym forum wie nie od dziś. Xavi zawsze wypowiadał się z szacunkiem o rywalach, nie plótł wyświechtanych frazesów, z każdego wywiadu można było dowiedzieć się konkretów, tyle że miarka się przebrała i trzeba odpowiedzieć ostrzej na ciągłe oskarżenia i stawianie się Mou w roli ofiary.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 sie 2011, 16:29
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lis 2011, 14:01
Grecky 9 listopada 2011 pisze:Co do tego to jakaś pomyłka! Jak można jeden z najważniejszych meczów w Europie grać o 12 : / Widać że marketing i zarobek zaczyna w tych czasach wyprzedzać sport ...Do kuriozalnej sytuacji może już niedługo dojść w hiszpańskiej Primera Division. Otóż jak donosi portal goal.com spotkanie między Realem Madryt, a Barceloną, czyli słynne Gran Derbi mogą zostać rozegrane o godz. 12.00 by mogli je obejrzeć również ludzie w Chinach.
Więcej o tym na http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Gran- ... omosc.html
Potwierdzenie ---> http://www.blaugrana.pl/news/8280/gran_ ... _o_22.htmlMentor 9 listopada 2011 pisze:Myślę, że w tym sezonie GD rozegrane zostaną jeszcze 'normalnie' i zdecydowanie obstawiam sobotę, 10 grudnia o godzinie 22:00.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 08 gru 2011, 12:23
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 08 gru 2011, 12:48
Realista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 gru 2011, 13:25

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 08 gru 2011, 13:33
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 gru 2011, 13:46
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 08 gru 2011, 13:56
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 08 gru 2011, 14:06
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 08 gru 2011, 14:07
Ale nikt z nas nie wymaga futbolu na takMou nie zagra futbolu na tak Jestem przekonany ze SP hiszpanii to byl wyjatek nastawiony na plazowa Barce. Teraz znowu zagra defensywnie tyle ze z linia ustawiona wyzej. W sumie rzeklbym ze na ten mecz taktyke ustawia Pep a Mou stara sie ja przewidziec.
To jeżeli Real zagra swoje klasyczne 4-2-3-1 to w co drugiej kontrze będzie miał przewagę liczebną w ustawieniu z trójką obrońców Barcy. Nie wierzę, żeby Guardiola był na tyle głupi. Nie z tak rewelacyjnie i szybko grającym z kontry Realem...Co do Barcy to też nie wiadomo jak zagra, 3:4:3 czy 4:3:3. Od tego zależy los kilku graczy. Nie licząc Afellaya i Adriano(?) to wszyscy chyba zdrowi
Realista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 gru 2011, 14:46
Jak dla mnie Puyol musi grać. Nie gra dużo w tym sezonie, ale statystyka porażek Barcelony bez Puyola mówi wszystko. To nie jest przypadek, że tracimy punkty kiedy Carles nie gra. Pique jest na dodatek zwyczajnie słabiej dysponowany i nie przekonuje mnie swoją grą. Także mam nadzieję, że zobaczymy środek Puyol - Mascherano choć nie zdziwiłbym się gdyby rzeczywiście zagrał Pique.krzychu212 pisze:W obronie stawiałbym jednak na parę Pique Masche, Carles nie gra za dużo w tym sezonie i choć chciałbym, żeby to on zagrał to jednak myślę, że Pep postawi zestaw środkowych j.w. Na bokach tradycyjnie Alves i Abidal. Pomoc z zeszłego sezonu, czyli Busi, Xavi i Iniesta. A wyżej Messi, Cesc i Villa. Wtedy Messi i Cesc pomagają Xaviemu i Andresowi w rozegraniu i zawsze ktoś może z nich wchodzić w pole karne, bądź wypuścić w bój Villę. Może też zagra Alexis zamiast Davida/Cesca. Ciężko powiedzieć.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 gru 2011, 13:08
GD bez Puyola to nie to samo. Osobiscie mysle ze to ustawienie sie nie sprawdzi i predzej zagra para P-P.Possible line-up (vs Real Madrid): Valdes - Alves Pique Mascherano Abidal -Xavi Busquets Iniesta - Messi Cesc Villa #fcblive #elclasico [md]
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 09 gru 2011, 13:27
Professor Chaos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio