Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 gru 2009, 12:35
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 gru 2009, 12:35
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 gru 2009, 12:36
Tak jak Juventus miał pocisnąć Bayern i wygrać grupe?arek_ahig pisze:Hiszpanie sporo szczescia w losowaniu, Bayern tez, bo trafil na najslabsza z rostawionych druzyn. Oby Violka ich pocisnela.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 gru 2009, 12:38
Szczerze? Kazdy obstawia Chelsea, ale wydaje mi sie ze Inter da rade. Oby.coco pisze:los nas nie oszczedza , najpierw najtrudniejsza grupa teraz najgorszy z mozliwych rywali , czyzby znowi papa po 1/8 ? mam nadzieje ze nie tym razem , bedzie cholernie ciezko , ale Jose jak nikt zna ten klub od poczatku do konca , tamta ekipa sie praktycznie nie zmieniła , wierze ze Jose ten mecz wygra , bo jego reputacja moze powaznie ucierpiec na wyspach .
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 18 gru 2009, 12:40
Ja takich rzeczy nie pisalem. Nie lubie Bayernu, za Fiorentina tez nie przepadam, ale chce zeby wyeliminowali Niemcow.Akarin pisze:Tak jak Juventus miał pocisnąć Bayern i wygrać grupe?
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 gru 2009, 12:41
Viola w formie > JUVE bez formy. Jak będą w dobrej dyspozycji to z nierównym Bayernem spokojnie mogą wygrać. Odwalili ostatecznie Liverpool.Tak jak Juventus miał pocisnąć Bayern i wygrać grupe?
Nikogo nie można lekceważyć, ale nie bawmy się w dyplomację. CSKA sportowo to jeden z najsłabszych zespołów w tej fazie (po Stuttgarcie i Olimpiakosie)Nie lekceważ Ruskich.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 gru 2009, 12:42
Dokładnie. Nie wiem w ogóle co czyni z Bayernu faworyta tak jak to napisał Akarin. To Viola jest faworytem. Pocisnęli Liverpool, wyszli z pierwszego miejsca.(L)oczkerson pisze: Viola w formie > JUVE bez formy. Jak będą w dobrej dyspozycji to z nierównym Bayernem spokojnie mogą wygrać. Odwalili ostatecznie Liverpool.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 gru 2009, 12:44
Najslabsza ekipą byl zdecydowanie Olimpiakos. potem Niemcy ze Stuttgartu. w dalszej kolejnosci Porto, Lyon i CSKA, poziom porownywalny. Bayern, Inter i Milan najtrudniejsi rywale. Tak to wyglada.(L)oczkerson pisze:CSKA sportowo to jeden z najsłabszych zespołów w tej fazie (po Stuttgarcie i Olimpiakosie)
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 gru 2009, 12:46
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 18 gru 2009, 12:47
Bayern w formie>Viola w formie(L)oczkerson pisze:Viola w formie > JUVE bez formy. Jak będą w dobrej dyspozycji to z nierównym Bayernem spokojnie mogą wygrać. Odwalili ostatecznie Liverpool.Tak jak Juventus miał pocisnąć Bayern i wygrać grupe?
Jak chyba każdy fan Calcio.arek_ahig pisze:Ja takich rzeczy nie pisalem. Nie lubie Bayernu, za Fiorentina tez nie przepadam, ale chce zeby wyeliminowali Niemcow.Akarin pisze:Tak jak Juventus miał pocisnąć Bayern i wygrać grupe?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 gru 2009, 12:47
Ta Porto niżej od Bayernu i Milanu. Nie kieruj się wielkością klubów, tylko obecna dyspozycja. Przypomnij sobie mecze grupowe Porto i wyniki z Chelsea.miguel indurain pisze:w dalszej kolejnosci Porto, Lyon i CSKA, poziom porownywalny.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 gru 2009, 12:50
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 gru 2009, 12:57
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 gru 2009, 12:58
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 18 gru 2009, 12:59
Pelart
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin