Opisz poprzednika - Strona 223

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 cze 2007, 22:30

the hammers
ma 33 posty na forum i opisuje. Kozak.
Kibic Sandecji Nowy Sącz, czyli klubu Legioniostów Janczyka i Korzyma :] Najbardziej interesuje się piłką polską, ale najciekawsze są dla niego Hiszpańska, Angielska i Portugalska. Ogólnie wiele o nim powiedzieć nie mozna, po pojedynczych postach wnioskuje, ze nie nalezy do elity, ale nie jest i pokemonem. Tak wiec, niech pisze częściej, a będzie co opisywać.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 cze 2007, 22:35

Bonso - Ultras RmcF ,pewnie sam wymyslal ta oprawe co ma podpisie ,Avatar legionista wiec jestesmy bardzo kumaci :peace: Nalezy do tajnej grupy piszacej we wszystkich tematach i pewnie jak reszta zwyklych uzytkownikow nie modow teskni za Zaza :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 16 cze 2007, 22:51

Bonso
Kibic mistrza Hiszpanii 2006/07 o czym już parę osób przede mną wspomniało. Na jego życiorysie bruździ tylko Legia ale w końcu nie każdy jest idealny. Miał bodajże niewątpliwą przyjemność spotkania użytkownika o pseudonimie rkoeman. Osoba znana również na forum fioletowej stronki gdzie występuje pod tym samym nickiem. Ponoć zna się na serialach ale jakoś nie mam czasu tego sprawdzić ;) Chyba lubi być opisywany bo coś często tu pisze :P No i na koniec trzeba otwarcie powiedzieć że ma strasznie gówniany avatar... :P

myhalek_acm
Chciałbym coś o nim napisać ale naprawdę w zupełności gościa nie kojarzę :?

EDIT:
Nie zaktualizowałem profilu :maruda:
Ostatnio zmieniony 16 cze 2007, 22:59 przez brylancik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 cze 2007, 22:55

brylancik
zaczne od avataru :] Mialem kiedys taki, ale mi usuneli i wlepili 2 WP. RISPEKT!
Kibic Realu z Krakowa, więc bedzie mial za kilka dni przyjemność ogladania weteranów swojego ulubionego klubu na Reymonta ;) Nie lubi Legii, więc pewnie lubi Wisłę, ósmą siłę polskiej ligi. Ma jakąś pannę w podpisie. W zawodzie ma wpisane uczeń, wiec albo nie zdał matury, albo jest w technikum :-D
Ogólnie postać jak najbardziej pozytywna :]

brylancik pisze:Ponoć zna się na serialach
na tym forum na serialach zna sie tylko Berele Lewatow :(

brylancik pisze:Chyba lubi być opisywany bo coś często tu pisze
a kto nie lubi :]

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 cze 2007, 23:27

haha Bonso, młody, sympatyczny, dojrzewający chłopka spod Warszawy, dzielący swe serce miedzy Legie i Real. W wolnych chwilach lubi ogldac filmy i seriale, które stara sie na bieżąco recenzowac na forum, a także służyć dobra rada dla mniej zoreintowanych w temacie.
Obrażalski i nieprecyzyjny. Zarzuciełm mu brak gustu co do filmów(wysoko ocenił film "Freedom Writers" połaczenie młodych gniewnych i szkoły złamanych serc), nie do seriali!
Obecnie czeka na spotkanie z rkoemanem i zwyciestwo relau i mam nadzieje wyjśc z obu sytuacji zwycięsko!

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 16 cze 2007, 23:37

Ha, napiszę tu pierwszy raz.

Berele Lewartow - czyli Piotrek (nie wiem która literka się dublowała)

Kibic Juventusu (tak mi się wydaje :P), tegoroczny maturzysta (podobne przedmioty co ja zdawała bestia). Z zainteresowań kojarzę głównie muzykę - punk, rock i reggae (jak coś źle to nie linczowac :]). Na forum zawsze balastuje koło bana przez swoje często ostre komentarze (najczęściej w stronę clonera, swoja drogą czemu ciągle on...). Ale koło 8-9 WP robi sobie przerwę i działa jedynie w dziale muzyka, po wykasowaniu WP, znów pojawiają się pojazdy i lecą WP i tak w kółko Macieju :P. Ogólnie pozytywna postac i Kapitan Planeta tego forum :).

Powiedzmy, że tyle :)

Teraz ja :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 17 cze 2007, 15:21

maciek_88
Kompletnie anonimowy user. Kojarzę go jedynie z włoskich tematów, sporadycznie zajrzy też do Hyde Parku. Tegoroczny maturzysta. Kojarzę go jeszcze z naszego forumowego chatu (tak, tak, pierwszego dnia nawet ktoś tam siedział :P ). Poza tym... poza tym... yyy... to by było na tyle. Niestety nie da się opisać kogoś kto po prostu siedzi w ukryciu :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 cze 2007, 16:03

RóżA
Fan The Gunners i Henry'ego :wink: jest dość długo na forum, i frustruje się na Wengera iż ten nie chce ściągnąć dobrych graczy na Emirates :wink: zapewne dziś będzie trzymał kciuki za Real, bo zapewne w pamięci ma ubiegłoroczną CL gdzie Blaugrana pokonała Arsenal.
Bardzo aktywny user, pozytywna postać tego forum.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 cze 2007, 16:21

Toudinho - Ten to dopiero będzie dzisiaj trzymał kciuki za Real, nie będzie sam :wink: Jeden z najdłużej przebywających na forum kibiców Realu. Rejestrował się wieki temu i jeszcze mu się pisanie tutaj nie znudziło, aczkolwiek poza tematy hiszpańskie wychodzi sporadycznie. W profilu podał, że jest marynarzem, a zatem zwiedził już pewnie pół świata. Mam nadzieję, że jego rola na statku nie ogranicza się do tzw. majtka :P Pomimo tego, że napisał prawie 2000 postów nie rzuca się aż tak bardzo w oczy. Pewnie dlatego, iż jest osobą raczej spokojną i nie widziałem aby wdawał się w większe konflikty z innymi forumowiczami. Za potwierdzenie tej tezy niech służy fakt, że nieprzypominam sobie ostrzeżeń na jego koncie :roll: Czuje też chyba sentyment do tego avka co ma obecnie. Ma go już bardzo długo. Możnaby rzec, że jest do niego przywiązany jak Capello do Emersona :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 cze 2007, 21:57

RealFan- obecnie przeżywa chwile grozy, jako, że Real przegrywa mistrzostwo Premiera Division na własne życzenie. Poza tym to raczje równy chłop, ma dużą wiedzę o Realu, da się z nim normalnie porozmiawiać. Działał/ działa (?) w GPW, co stanowi czarną notę w jego forumowym życiorysie. Poza tym raczej jest spokojnym użytkownikiem, niedawno zniknął na jakiś czas (razem z Zazą) ale się odnalazł.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 cze 2007, 22:06

Akarin, jest moderatorem na stronie głównej. Wierny kibic Bayernu. Strasznie podekscytował sie ostatnimi transferami Bayernu. Nawet postanowił wstawić sobie Ribery do ava. :) Przeważnie widuje go w tematach o klubach z Bundesligi, bądź na stronie głównej, gdzie często sie wpisuje do komentarzy innym użytkownikom. :lol: Podsumowujac :arrow: Pozytywna postać forum.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 cze 2007, 22:29

guru - gangster mieszkajacy w USA, dokladnie to w Ghettoville. Robi niesamowita kariere na forum, od pokemona do idola :lol2: Ponoc kibic Realu, jednakze w sigu ma chyba ex-pilkarza Barcelony :roll: Bardzo dziwne połączenie, ale co tam, gangsta moze wszystko. Bardzo "spodobala" mi sie jego wczorajsza proba polemiki z Borysem, naprawde fajne posty chlopaki pisali :P Mozna bylo sie usmiac :smile2: Nawet niekiedy po lekturze moich wypocin tak sie usmiac nie mozna. Obecnie na liczniku ma 1025 postow legalnie nabitych, 1025 kojarzy mi sie tylko z jednym, z Bolkiem, ale nie z tym od Lolka, ten taki troche starszy :P Guru, ciekawe jak ma na imie, chyba nigdzie nie widzialem, zeby sie koles przedstawial, choc ja wszystkich postow nie czytam, a ostatnio w ogole malo czytam. Chociaz posty ex-bozyszcza pokemenów czytam z zaciekawieniem, zawsze cos smiesznego mozna znalezc. Ogolnie to [']

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 cze 2007, 22:40

cloner [']. Człowiek, który ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Odnoszę wrażenie, ze jest wyrzutkiem społeczeństwa i leczy swoje kompleksy na forum. Trudno, bywa. Nie wiem jakie miał początku, bo wtedy mnie na forum nie było, ale czytając jego posty nadal odczu7wam, ze je przechodzi. Nie wiem, może okres dojrzewania. :roll: Strasznie agresywny. Typowy sezonowiec, Jeszcze do niedawna uważał, ze chodzenia na mecze to strata pieniędzy. Jego Polonia zaczęła grac, a cloner pojawia sie nawet na wyjazdach. :o Typowy forumowy napinacz, nabijacz i pokemon. Generalnie negatywna postać forum, chociaż można sie czasami pośmiać (czasami jest mi aż żal.).

cloner pisze:gangster
cloner pisze:Ponoc kibic Realu

dementuje.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 cze 2007, 22:41

Jeszcze do niedawna uważał, ze chodzenia na mecze to strata pieniędzy
Wszyscy to powtarzaja, a nikt tego nigdy nie przeczytal. Takie bajki to tylko na pilka.pl

Dobranoc

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 17 cze 2007, 23:08

cloner - :lol:

Ikona wspólczesnego forumkowania. Instytucjonarnośc jego osoby jest wrecz niepodważalna. Chodzą słuchy, ze jest inspirowali sie nim, tworcy Czesia, głównego bohatera kreskówni emitowanej wieczorami.

Łza się w oku kręci na sama myśl o jego wycieczkach intelektualno - naprawczo - ideowych. Ma cos w sobie z Romana, ten entuzjazm widoczny w jego oczach, za sprawa ktorego jest mistrzem w przepychaniu teorii, które głosi.
Szkołę zdawał na raty, teraz uczy się dalej czego wynikiem jest pogłebianie jego wybitnej wiedzy. Nadmienić nalezy że nie wyjechal w celu zarobkowym do kraju Królowej wielkiej Brytani z powodow cen usług dentystycznych.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”