Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 223

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
siber_vfl
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siber_vfl » 07 sie 2008, 0:02

piwus pisze: Baszczyński nie został wykoszony? Powinien mieć złamanie otwarte, kość na wierzchu, by karny był słuszny?
Poważnie uważasz, że karny był słuszny??? Oczywiście nie musi kość wypaść ani nic podobnego, ale jestem pewien, że gościu trafił w piłkę, a nie pamiętam kto tam padł, ale troszku teatralnie :), nawet komentatorzy tak twierdzili, chociaż z doświadczenia wiem, że lubią paplać głupoty. Ktoś jeszcze myśli, że karny był :)?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 sie 2008, 0:07

Może inne konotacje słowne: "Cantoro", "stojaca piłka", "mur". Krystiano to on nie jest w kazdym badz razie.

A w kwestii karnego to jesli ogladales z trybun to nie mogłes dostrzec iż obronca wybił pierw piłke a Baszczynski po prostu wpadł na nogi Żydka i "przyaktorzył". Co nie zmienia faktu, że Wisła wygrała zasłużenie a Beitar nawet jesli dokupi sobie 17 Abreu wcale nie musi awansowac do LM.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 sie 2008, 0:32

Tak dobrze grajacej Wisly nie widzialem juz dawno, chociaz trzeba pamietac, ze rzadko ogladam Orange. Karnego wedlug mnie nie powinno byc, ale co to za roznica. Pilkarz Beitaru powinien dostac czerwona kartke, a nie dostal... Chcialbym zobaczyc te rajdy Piotra Brozka lewa strona w meczu z nami :) To by bylo dopiero cos

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 sie 2008, 8:18

Jaka to polska mentalnosc , juz komentatorzy z TVP zaczeli mowic jak to Wisla moze pokonac Barcelone :P , choc gdyby zagrala tak ja k w tym meczu z Beitarem a Barca milaby wyjatkowo slaby dzien to kto wie w pilce wszystko zdarzyc sie moze :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sie 2008, 10:59

Jesli Łobodzinski zalicza asyste przewrotka, to rywal musial byc naprawde przesłaby. :lol: Wisla imponowała, przygotowaniem fizycznym, taktycznym, wlaka, checiami, umiejetnosciami, pomyslem na gre, wszystkim. Wynik miażdzacy.
Czy ten mecz pokazał, ze Wisla ma zmiennikow. a po czym to poznać, bo bardzo dobrej grze Diaza. Moze. Choć Niedzielan takze pokazał sie z dobrej strony. Najwiekszy pozytyw, po tym dwumeczu Wisly to fakt posiadania Boguskiego, gosciu gra prawie wszedzie w przednich formacjach i wszedzie wyglada zajebiście. To jest jeden z wielu "Leo why". Już w Bełchatowie w rundzie wiosennej wygladal zajebiscie, a w Wiśle był podstawowym i jednym z bardziej efektownych na boisku zawodnikiem. Pewnie za wolny.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 sie 2008, 11:08

Jarzinho pisze:Pewnie za wolny.
On po prostu nigdy nie "przeskoczy na poziom międzynarodowy". To samo Brożek.

Jestem prze zajebiście szczęśliwy :jupi: Spodziewałem się że awansujemy ale nie że aż w takim stylu :) Diaz na środku chyba nie popełnił żadnego błędu. Boguski zajebiście jak zawsze, trochę mniej wiidoczny Jirskak. Jak dla mnie słabo za to Łobo ale za to ta asysta przewrotką... Brokowało tylko żeby Pietra strzelił tą bramkę z połowy i Buguski z woleja w okienko. Teraz powalczyć z Barcą i jak najdalej w UEFA...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 sie 2008, 12:52

brylancik pisze:On po prostu nigdy nie "przeskoczy na poziom międzynarodowy". To samo Brożek.
Boguski to jest dla mnie odwrotność Zieńczuka, dobry drybling, szybkość, ale brakuje wykończenia. Nie wiem czy sprawdziłby się w reprezentacji. o innego Brożek 8 goli w 15 spotkaniach pucharowych, to chyba najlepiej świadczy o international level. Nie wiem co jeszcze musiałby Paweł zrobić, by dostać powołanie.
Jarzinho pisze:Czy ten mecz pokazał, ze Wisla ma zmiennikow. a po czym to poznać, bo bardzo dobrej grze Diaza.
Zabrakło dwóch podstawowych zawodników. A Wisła zagrała lepiej niż w Jerozolimie.

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 07 sie 2008, 13:02

Wisłą wczoraj zagrała świetne zawody. Gdy "Biała Gwiazda" zdobyła pierwszą bramkę, piłkarze Beitaru tak się zestresowali, że nie potrafili nawet przyjąć piłki i ta uciekała im na auty. Wisła zagrała niesamowicie konsekwentnie niemal w każdej formacji. Po prostu nie dali pograc przybyszom z Izraela.

We wczorajszym meczu bardzo zaimponował mi Rafał Boguski. Mam nadzieję, że będzie się nadal tak dobrze rozwijał i wkrótce będzie podporą naszej reprezentacji. Z Beitarem wyczyniał niesamowite rzeczy. Łobodziński mimo tego, ze nie był w pełni sił także zagrał dobrze, a ta jego asysta z przewrotki była bardzo efektowna. Brawo Wisła :!:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 sie 2008, 13:31

Ciekawe co sobie teraz myślą wysłannicy Barcy którzy oglądali to spotkanie z trybun :)
Napewno ich podejście po wczorajszym meczu będzie inne aniżeli przed ;)

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 07 sie 2008, 13:33

piwus pisze:Boguski to jest dla mnie odwrotność Zieńczuka, dobry drybling, szybkość, ale brakuje wykończenia. Nie wiem czy sprawdziłby się w reprezentacji.
a mi znowu przypominami mi on strasznie naszego Ebiego! chodzi mi o tą całą jego waleczność, zadziorność i kopanie piłki aż do pewnego momentu... oddania strzału na bramke przeciwnika (bo wraz z udzerzeniem styl Smolarka znika) :P
Co do jego gry w reprezentacji... Jak najbardziej na szansę zasługuje i myślę że przy takiej grze wkrótce powinien ją dostać ;)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 07 sie 2008, 13:34

kaczy pisze:Napewno ich podejście po wczorajszym meczu będzie inne aniżeli przed Wink
powiedzialbym raczej,ze na niekorzysc Wisly. Strzelic 5 bramek nie jest tak latwo, wiec Duma Katalonii na pewno bardziej sie zmobilizuje. Nie liczylbym na lekcewazenie,tak jak to mialo miejsce 7 lat temu.
Nikt nie bedzie chcial podpasc Pepowi brakiem zaangazowania;]

Kiedy bedzie wiadomo cos o biletach ? i rozumiem,ze mecz na Slaskim,a nie przy Reymonta,gdzie sa betoniarki? :lol:

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 07 sie 2008, 13:50

Berik pisze:Kiedy bedzie wiadomo cos o biletach ? i rozumiem,ze mecz na Slaskim,a nie przy Reymonta,gdzie sa betoniarki? :lol:
Jeżeli płacisz abonament KRRiT to bilecik Ci nie potrzebny bo i tak go nie zdobędziesz. Na szczęście mecz w Krakowie.
Pzdr :twisted:

EDIT

Dla posiadaczy karnetów:
D i E - 100 zł
A i B - 150 zł

Bez karnetów:
D i E - 200 zł
A i B - 250 zł

Czyli bilet za 100 złotych... :twisted:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 07 sie 2008, 15:56

Kto na Reymonta bywa ten o Boguskim wiedział już w zeszłym sezonie wszystko. On zagrał na swoim poziomie i potwierdził poprostu klasę. Diaz też już w tamtym sezonie mi się podobał z Łksem bodaj szczególnie. Tyle że wtedy na boku i i tak środkowy musi być jeszcze jeden a Diaz na bok. Tylko co wtedy z Pietią? Ale żeby takie problemy mieć tylko.
Cantoro to rzeczywiście chyba cud co się stało. Oby wrócił stary dobry Toro. Trochę faktycznie Jirsak niewidoczny ale poprostu inni się dostosowali poziomem wydaje mi się.
Brawo nasz TS teraz słoneczna Espana czeka.

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 07 sie 2008, 16:01

Babel pisze:Przyznam się... przed wolnym powiedziałem "tylko nie Cantoro". Słowo Cantoro zawsze koajrzy mi sie ze słowem "mur"
Mało uwaznie oglądasz mecze Wisły bo Cantoro po raz 3 strzelił bramke z wolnego w europejskich pucharach

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 07 sie 2008, 16:30

paku pisze:Dla posiadaczy karnetów:
D i E - 100 zł
A i B - 150 zł

Bez karnetów:
D i E - 200 zł
A i B - 250 zł

Tanio! Zdziwiłem się! Czyli warto karnet zakupić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”