Oj tam, musisz być twardy, niczym pies w dresie z czapką Barcelony
A tak poważniej, to co się tam przejmujesz? Każdy ma swój styl wypowiedzi, ja wiem, że często leje wodę, mam tak, że czasem się rozpisuje mając świadomość, że ten swój elaborat mógłbym skrócić do kilku zdań, Pamiętam, że zawsze to ludziom przeszkadzało, że muszą tyle czytać przy moich wypowiedziach. Mnie z kolei drażnią np. wypowiedzi gdzie ludzie się nie wysilają i tak naprawdę traktują mocno forum jak czat, często gęsto prowadząc z kimś dyskusje śmiecąc temat gadką-szmatką niczym dwóch kumpli na ławce z piwem w łapie i często odbiegając od głównego wątku.
Sam mam też tak, że potrafię wypowiadać się prowokacyjne i w pełni świadomie, wiedząc, że wkładam kij w mrowisko, tak jak w przypadku Messiego.
I aby była ścisłość, nie tyle chodzi o nabijanie licznika postów co ogólnie nawalanie tych postów jak karabin maszynowy. Mi tam może nie do końca to się podobać, ale wiem, że takie osoby jak Ty czy Cloner tak naprawdę bardzo mocno ożywiają to forum, nawet jeśli go mocno spamią postami.
Tak swoją drogą, chyba lepiej aby było takie głosowanie tajne, bo w sumie lepiej uniknąć sytuacji gdzie administrator czeka z glosami aby inni zagłosowali tylko dlatego, bo chce wiedzieć kto na niego głosował i się mu zrewanżować do czego sam otwarcie się przyznaje podczas wrzucania swoich głosów - Trochę to takie... słabe mi się wydaje.