Liverpool (zbiorczy) - Strona 223

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 lis 2010, 18:07

Carragher wypadł z gry na 3 miesiące...

:zgon:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 30 lis 2010, 19:24

może Wilson w końcu dostanie prawdziwą szansę. tak naprawdę to Hodgson przez ten miesiąc następny nie będzie miał innego wyjścia :lol:

w styczniu powinniśmy kupić obrońcę koniecznie (Shawcross, Kjaer?). dwóch stoperów wypadło i nie ma kim grać.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 lis 2010, 20:02

Kjear to chyba najbardziej przereklamowany obrońca na swiecie, fatalny na MS a w Wolsburgu gra taka konine czesto że szkoda słów...widziałem ok 15 meczy z jego udziałem i wiele bramek(Bundesliga) ktoree zwalił i nigdy nie zrobił na mnie dobrego wrażenia....
Już widze jak wychowanek Manchesteru idzie do Liverpoolu :P

Rzuce jednym nazwiskiem- Gary Cahill z Boltonu.

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 30 lis 2010, 20:44

MGiggs>co do Kjaera to sie zgodze,gosciu jest przereklamowany.Nie widze go w Liverpoolu.
Zreszta on w okienko letnie przyszedl do Wolsburga,wiec raczej nie zechca go sprzedawac po pol roku.

Co do Shawcrossa,chcialbym go u nas.Mlody,dobrze grajacy glowa.Mowisz,ze wasz wychowanek.
Skoro nasz mogl pojsc do was to czemu nie mialoby byc odwrotnie teraz? :) Chyba wiesz kogo mam na mysli?

Gary Cahill to tez dobry wybor,Anglik ktory juz trafil do reprezentacji i tez dobrze grajacy glowa,strzelajacy bramki.
Poki co to u nas z tym problem.Ani Carra ani Skrtel nie sa grozni pod bramka przeciwnika.Pomimo,ze Slowak ostatnio bramke wkulal.

Miejmy nadzieje,ze w styczniu ktos przyjdzie bo z calym szacunkiem do Carry ale juz powoli lawe powinien grzac.Zreszta jak wiemy wypadl na jakis czas z gry.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 lis 2010, 21:22

Jak już mówimy o środkowych obrońcach, to mówi się, że Mexes znajduje się w orbicie zainteresowań klubu.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 30 lis 2010, 21:36

akurat Mexes odpada. raz, że podpisuje na dniach nowy kontrakt z Romą, dwa, wiekowo trochę odbiega od koncepcji Henry'ego. i to mnie cieszy. plotki też głoszą, że Bent ma się w zimie pojawić. i, co bardziej prawdopodobne, bo negocjacje podobno są zaawansowane, Keisuke Honda z CSKA Moskwa :D zresztą, wystarczy poczytać angielską prasę z dnia dzisiejszego a się okaże, że 5 kolejnych nazwisk jest już pewnych i w zimie na pewno przyjdą...

aha, w czwartek ze Steauą od początku zagra Wilson. zajebiście. zobaczymy, co pokaże.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 lis 2010, 21:46

Wilson, z tego co pamiętam, ostatni mecz zagrał z Northampton i zaprezentował się, delikatnie mówiąc, średnio. Mam nadzieję, że w czwartek faktycznie zagra, bo chłopak niewątpliwie ma talent, a póki co marnuje się w rezerwach. Swoją drogą, nie wiem jak taki Spearing może regularnie siadać na ławce i wchodzić na końcówki spotkań, a Danny większość spotkań ogląda z wysokości trybun.

moja_stopa, widziałeś źródła tych plotek o Hondzie i Bencie? :wink:

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 30 lis 2010, 22:25

Jak na moje oko to Bent jest przereklamowany.Strzela te bramki ale on musi miec wylozona "patelnie" zeby trafic.Do tego wykonuje jedenastki.
I stad ta spora ilosc goli.Nie wydaje mi sie aby to byl partner dla El Nino.
Raczej powinnismy szukac kogos lepszego,pytanie tylko czy ktos lepszy bedzie chcial przyjsc? :(

Im blizej okienka tym wiecej nazwisk przewija sie w mediach.
Niewatpliwie jakis napadzior musi przyjsc,sam Torres nie podola.Zreszta ilosc zdobytych bramek mowi sama za siebie.

A jesli nie napastnik to przynajmniej klasowy skrzydlowy typu A.Young czy Turan.Wtedy Kuyt moglby grac w ataku.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 01 gru 2010, 9:54

Damian, widziałem, dlatego się z tego śmieję. tak naprawdę dopiero w styczniu okaże się kogo zatrudnimy, kto być może odejdzie. z drugiej strony plotki mają to do siebie, że jest w nich, przynajmniej części, jakieś ziarno prawdy...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 10:58

Bent się nie nadaje do topowego klubu,za słaby technicznie oraz w grze w ataku pozycyjnym, zespoł musi na niego grać ,wtedy potrafi strzelać.
Rzuce nazwiskiem-C.Cole z West Hamu, nie tylko dlatego że wczoraj strzelił nam 2 gole ale od dłuższego czasu lubie tego zawodnika i moim zdaniem byłby dobrym partnerem dla Torresa.Silny dobry technicznie, świetny tylem do bramki...

Jesli Young zdecyduje się odejść z Villi to będzie o niego niezła walka moim zdaniem.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 gru 2010, 14:09

MGiggs pisze:Rzuce nazwiskiem-C.Cole z West Hamu, nie tylko dlatego że wczoraj strzelił nam 2 gole ale od dłuższego czasu lubie tego zawodnika i moim zdaniem byłby dobrym partnerem dla Torresa.
tez go lubię, ale IMO jest za bardzo podatny na kontuzje. W tym sezonie jakieś tam minuty łapie w meczach, ale w poprzednim często pauzował z tego co pamiętam.
MGiggs pisze:Jesli Young zdecyduje się odejść z Villi to będzie o niego niezła walka moim zdaniem.
Young nie będzie tam kisił. Chłop ma już 25 lat i jest wystarczająco dobry by grac w lepszym klubie. IMO śmiało by sobie poradził w drużynach z top4. Mowi się tez o jego przejściu do Arsenalu. :D Ruski ma jeszcze ważny kontrakt 1,5 roku, a za niedługo kończy trzydziestkę. Wenger mu nie da umowy na kilka lat, a on sam zechce pewnie wrócić do Zenitu. Dlatego Young byłby zajebistym transferem, bo w gre nie wchodzi kosmiczna kasa. Te 80 baniek Houlliera nie am co poważnie traktować. :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 14:22

To niech rozwalą kase na Dzeko, facet dla mnie jest niesamowity piłkarsko, tam gdzie go kupią będzie wymiatał. Cole rzeczywiscie czesto jest polamany ale zawodnik naprawde bardzo fajny.
Bent jak pisalem, połowa fanow Liverpoolu będzie go sprzedawać po 3-4 meczach jak zobaczą jego technike umiejętnosc operowania w tłoku itp to idealny piłkarz na Sunderland ale nie na ekipe ktora mysli o czyms wiecej.Pawluczenko tez by strzelal bramki tylko co on daje druzynie?

Z Youngiem może byc ciekawie, dla zespołow z Premiership bardzo łakomy kąsek, cała czołowka poza jedynie spursami będzie go chciec.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 gru 2010, 14:40

MGiggs pisze:Z Youngiem może byc ciekawie, dla zespołow z Premiership bardzo łakomy kąsek, cała czołowka poza jedynie spursami będzie go chciec.

najbardziej obawiam się City, bo jak się uprą to przebiją każdą ofertę. Tylko wtedy zwiększą się szanse na odejście Adama Johnsona. Dopiero co do nich dołączył, a już narzekał, ze gra za mało i rozważa odejście. :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 gru 2010, 15:12

Jonhson to swietny talent jednak widac po facecie ostatnio że mało gra.Dodatkowo nabrał dziwnej maniery z tymi kiwkami....czuje że niezadowolonych będzie cosraz więcej,już sie pisze o odejsciu Adebayora,Jonhson coś napomina....będą kolejni.Możecie mnie wysmiac ale pomyslalbym o Bridgu,chce odejsc a wasz as lewej obrony gra slabiej od niego....Adebayor mogły stworzyc niezły atak z Torresem i w jego przypadku byłby to dobry krok w karierze.Ze zdrowym Tevezem nie ma szans wygrać.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 gru 2010, 15:30

MGiggs pisze:Ze zdrowym Tevezem nie ma szans wygrać.
Powinni grać tam razem, bo Ade, jak go nie lubię, tak wiem, że jest znakomitym napastnikiem. Ale to rozmowa do innego tematu ;)

Konchesky ostatnimi czasy fatalnie gra, ale Bridge to też nie jest piłkarz na taki klub. W poprzednim sezonie miewał takie mecze, że w MotD poświęcali mu cała analizę, by pokazać co odpie***lał. Bainesa pewnie nie uda im się wyciągnać :lol: ale może jakiś Warnock. Szkoda tez, ze kupili tego Koncheskiego, bo ten Salcido co go zastąpił w Fulham jest sporo lepszy zarówno w defensywie jak i w ofensywie.

Young do Arsenalu ? NIe widzę tego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”