Piękne zwycięstwo, tym bardziej, że odniesione w sytuacji, w której nie musieliśmy wygrać i graliśmy w mniejszej lub większej mierze rezerwowymi. Cieszy właśnie ich postawa, od Butta począwszy a na Muellerze skończywszy. Debiut Butta bardzo mnie ucieszył, bo pokazał, ze mamy b. dobrą alternatywę w bramce. Kto wie czy nie lepszą od podstawowego bramkarza
Ja widziałem jedynie 10 min w meczu z HSV (1 kolejka), gdzie mnie nie za bardzo przekonał. Ale teraz ma za sobą pół znakomitego sezonu w rezerwach, gdzie jest najlepszym strzelcem plus podpisany profesjonalny kontrakt. Może grać też jako napastnik, więc w przyszłym sezonie ( a może i jeszcze w tym) będziemy mieli okazję widywać go częściej. Choć rozważyłbym też kwestię ew. wypożyczenia go do jakiegoś słabszego 1-ligowca typu Eintracht. No zobaczymykama_reda pisze:Niemniej, w akcji Mullera nigdy nie widziałem,
Wszystko byłoby pięknie, ale to zaledwie tydzień od fatalnego występu z Leverkusen. Co powoduje, że nadal wolę wstrzymac się z ochami i achami na cześć naszej drużyny i trenera.