Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 02 wrz 2005, 16:40
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 wrz 2005, 17:08
Grałem ligą holenferska, ale zrezygnowałem bo nie miałem konkurencji oprócz PSV (grałem Ajaxem) i trochę mi się nudziło. W tureckiej faworytami są Fenerbahce i Galatasaray. Każde inne końcowe zwycięstwo jest niespodzianką. Myśle że jest bardziej wyrównana niż holenderska, choż ta daje większe możliwości lepszej gry w pucharach. We francuskiej PSG mam taki skład, że nad drugim Lyonem mam 15 pktów przewagi po 25 meczach. A i tak uważam że drużyna gra poniżej oczekiwań. We włoskiej i greckiej może być ciekawie. Decyzja należy do Ciebie.gikerek pisze:turecka liga jest lipna...tak mysle farncuska i holenderska jest ok...
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 02 wrz 2005, 19:51
danielos_87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 02 wrz 2005, 20:06
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 02 wrz 2005, 20:57
U mnie to zalezy. W sparingach jak chce zobaczyc co moja druzyna potrafi to daje zawsze wskaźnik na max a prawo. Jak juz jednak grasz na wyjeździe z Barcelona czy Realem to wskaźnik nie radze dawac strasznie w prawo bo rywal moze to wykorzsystac. Ja daje w takich meczach na srodku samym i mentalnosc defensywna i jakos to idziedanielos_87 pisze:A jak ustawiacie w opcjach dla drużyny suwak kreatywności ???Bardziej w prawo czy bardziej w lewo?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 02 wrz 2005, 23:22
W grze nie są one pokazane bezpośrednio (liczbowo), ale można je przeglądać i zmieniać w Edytorze dołączonym do FM [Edytor do sprawnego dzialania potrzebuje duzo RAM'u]Fubu pisze:gdy zaczynalem nowa gre barca to odznaczylem ukrywanie atrybotow. slyszalem ze sa to atrybuty takie jak np. forma, reputacja. gdzie sa te atrybuty pokazane??
Void

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BARCA#RULEZ » 03 wrz 2005, 8:47
BARCA#RULEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 03 wrz 2005, 9:40
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 wrz 2005, 13:20
Wejdź sobie do edytora i sam zobacz> Trochę samodzielności!BARCA#RULEZ pisze:moze ktos mi podac budzety klub
- w z 1.ligi angielskie pilne nie wiem jaka druzyna grac
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 03 wrz 2005, 14:44
ja osobiscie bym Ci polecal klub z 2 ligi angielskiej: HULL CITY ( budzet na transfery 1 mln euro), gra sie nim bardzo przyjemnie, w drugim sezonie jestem na 3 miejscu po 25 kolejkach, z przwaga do 1 west bromw. 4 pkt (kilka kol temu wygralem z nimi na wyjezdzie 5-1Lukaz pisze:Wejdź sobie do edytora i sam zobacz> Trochę samodzielności!BARCA#RULEZ pisze:moze ktos mi podac budzety klub
- w z 1.ligi angielskie pilne nie wiem jaka druzyna grac
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 03 wrz 2005, 15:40
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 wrz 2005, 17:15
Zastanawiające jest to że we wszystkicg odsłonach managera jest tak że Arsenal prowadzony przez kompa w moich grach zawsze gra słabo i zajmuje miejsce w dolnej połowie tabeli. Osobiście nigdy tej drużyny nie prowadziłem, ale jak wiadomo w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.gikerek pisze:ale wszystkich...wiem ze liverpool i arsenal sa biedne...najlepiej zagraj sobie mu tam jest fajnie i jest hajs
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 03 wrz 2005, 17:51
gikerek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BARCA#RULEZ » 03 wrz 2005, 20:16
BARCA#RULEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 03 wrz 2005, 20:40
hellas
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio