Czytalem newsa na BBC i wszystko sie zgadza.Walcott, Djourou i Hleb są w kadrze na mecz Surprised Nie ma natomiast Denilsona Laughing Coś fieldy pomieszałeś.
BBC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2006, 18:17
Czytalem newsa na BBC i wszystko sie zgadza.Walcott, Djourou i Hleb są w kadrze na mecz Surprised Nie ma natomiast Denilsona Laughing Coś fieldy pomieszałeś.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2006, 18:19
oficjalna strona podała pisze:Hleb got injured today on his shin. (...) We don't think it's bad but he will miss this game.(...) Theo Walcott has a back problem(...) As a consequence Denilson and Lauren are likely to be on the bench for the first time in the Premiership this season
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 gru 2006, 18:22
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2006, 20:33
Chyba jak kazdy mecz trzeba wygracRóżA pisze:Mecz ten trzeba wygrać, Sheffield na chwilę obecną nie jest w stanie zabrać nam ani jednego punktu, oby tylko skuteczność znów nie zawiodła.
No neich ma - tylko ze ja nie pilem do tegoguru pisze:... Fabregas? Rolling Eyes Tak dla twojej wiedzy ma najwiecej asyst w lidze Arrow 10. Za nim jest Lampard, ktory ma ich 8.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2006, 20:39
Racja. Osobiscie to ja nie jestem pewien 3 oczek.czeher pisze:Co do tego ze Sheffield nie jest w stanie wam zabrac 2 pkt to wydaje sie ze jestes w bledzie Exclamation Byly meczarnie z Watfordem a szable to jednak bardziej wymagajacy rywal w dodatku do tego spotkanie przystapicie bardzej oslabieni wzgledem ostatnich derbow Twisted Evil
... Fabregas?czeher pisze:Nie bedzie Theo wiec kto ma asyste zanotowac
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 gru 2006, 22:34
guru pisze:Osobiscie to ja nie jestem pewien 3 oczek.
A kiedy Arsenal nie gra osłabionyguru pisze:Gramy na wyjezdzie i na dodatek jestesmy baaardzo oslabieni.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 gru 2006, 0:03
Cześku, zawsze można bramkę po stałym fragmencie zdobyć, strzał z wolengo Robina, bądź jego dośrodkowanie z rożnego i Gilberto już będzie wiedział co z piłką zrobićczeher pisze:Nie bedzie Theo wiec kto ma asyste zanotowac
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 gru 2006, 13:49
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 gru 2006, 19:14
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 gru 2006, 19:25
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 gru 2006, 19:54
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 gru 2006, 20:11
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 gru 2006, 20:17
Ofensywnie usposobiony pomocnikJarzinho pisze:Na jakiej pozycji gral poczatkowo Bestia...
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 30 gru 2006, 20:19
MU przedewszystkim samo sobie pomaga.Wszyscy pomagaja MU jak tylko mozna.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 gru 2006, 20:22
['] Nie jestem w stanie go bronic. Ciekawe czy trener Boro wciaz go chce.Jarzinho pisze:Myslalem, ze Aliadiere juz wystarczjaco pokazal sie w tym roku, a tu taki zonk
Mimo tego bledu Toure to akurat nie jestem na niego zly. Szkoda, ze Wenger nie daje mu szans w ataku, bo on przynajmniej potrafi oddac strzal.Jarzinho pisze:Arsenal nie zasłuzyl na remis, tym bardziej na zwyciestwo. Zostali osmieszeni... Nie wiem jak wygladała sytuacja do konca z kontuzjami, jednak napewno Cesc mogł grac od pierwszej minuty, w miejsce Aliadiere czy Flaminiego.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio