No, ale jak został sprzedany to już jest gorszy itd. Brawo
Tak może i to głupota ale od Evansa i tak jest gorszy i nie mam zamiaru z Tobą p tym dyskutować bo co Ty wiesz o naszej szkółce
EOT

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 04 sie 2008, 22:10
No, ale jak został sprzedany to już jest gorszy itd. Brawo
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 04 sie 2008, 22:13
a później:Stracilismy Pikaczu Neutral Poprostu smiech na sali
To najłagodniejsze.Było tego dużo dużo więcej i dużo gorsze(najpierw: być może stracimy dobrego zawodnika i zawód, a potem: to słabiak i nie był potrzebny itd.), ale nic. Już uciekamsprzedaż Pique jest jak dla mnie jak najbardziej rozsądnym wyjściem
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sie 2008, 22:32
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 sie 2008, 23:03
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 sie 2008, 23:07
To czytałeś chyba posty osób, które nie wiedziały co mówią(z doświadczenia jednak wiem, że kibice FCB na tym forum czytają niezbyt uważnie). Ja Jonny'ego obserwuję od dłuższego czasu i od początku mówiłem, że ma większą szansę na zrobienie kariery u nas. Utwierdziłem się w tym przekonaniu po kapitalnym okresie na wypożyczeniu w Sunderlandzie. A Pique? Zrobi karierę, ale nie w PL.Bask pisze:Wcześniej czytałem, że to głupota sprzedawać Pique itd.Kamil232 pisze:Bo mamy lepszego Evansa.
No, ale jak został sprzedany to już jest gorszy,słaby itd.![]()
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 sie 2008, 23:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 sie 2008, 23:24
My raczej wypożyczamy zawodników, którzy dobrze rokują, ale z uwagi na dużą konkurencję w składzie, nie mają wielkich szans na częstą grę w pierwszym zespole. Niestety, ale liga rezerw prezentuje żenujący poziom, gdzie nawet Eagles wyglądał jak gracz nie z tego świata. I dlatego pewnie ponownie nie ujrzysz naszych wszystkich dobrze rokujących młodzików w akcji. Ot już taki Simpson poszedł do ROversfieldy pisze:Bez żadnych złośliwości [nie śmiałbym po waszym ostatnim sezonie] mam nadzieję, że wasza młodzież lepiej zaprezentuje się w CC niż w minionym sezonie, też chciałbym zobaczyć co potrafią.
Wciąż czeka na pozwolenie na pracę. Ostatnio widziany był na trybunach bodaj w Aberdeen.Czy Manucho [czy jakoś tak, tan z Angoli] przyjdzie w tym sezonie na OT, czy ciągle w Grecji czeka na pozwolenie na pracę ?
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 sie 2008, 0:52
Jak zwykle kibice Bary aktywniWcześniej czytałem, że to głupota sprzedawać Pique itd.
No, ale jak został sprzedany to już jest gorszy,słaby itd.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 sie 2008, 1:06
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 05 sie 2008, 1:29
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 05 sie 2008, 1:34
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 sie 2008, 2:29
boskigonzo pisze:Ron
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 sie 2008, 8:26
Mistyczna kula prawdę Ci powie!Evans pewnie zrobi taka kariere jak wszyscy ostatni wychowankowie szkolki, czyli albo pojdzie gdzies na wypozyczenie na kilka lat albo zostanie sprzedany. Nie wypowiadam sie na temat jego umiejetnosci bo nigdy nie widzialem go w akcji.
Tylko po co? Jak na dłoni przecież widać, że tego piłkarza niszczyły kontuzje. To już nie ten sam chłopak, który zachwycał w meczu z Celtami. Niestety, ale to jest poziom Eaglesa - Championship dla niego będzie odpowiednim miejscem.moze jednak Martin zostanie...
Eagles rokował dobrze w wieku 17-stu lat, kiedy rozegrał dobry mecz bodaj z Leeds. Później już było tylko gorzej i wypożyczenia do Watford, NEC, czy Sheff.Wed. pokazały, że z Chrisa wielkiego pożytku my nie będziemy mieli. Wbrew pozorom na tournee również nigdy nie pokazał, że stać go na wiele. Strzelał bramki - to fakt. Co z tego, jak co rusz było widać jego nieporadność na boisku. Zupełnie inna sytuacja jest z Simmo, więc nie jestem w stanie zrozumieć tych ciągłych porównań.Choćby taki Eagles po udanym tournee dostał kilka razy szansę na grę w PL i kompletnie zawiódł.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 05 sie 2008, 12:13
A to w PL nie ma wolnych stoperow? Pewnie sami sprinterzy tam graja np. Hyypia, Senderos czy Vidic. Rzeczywiscie sie nie nadaje. Ciekawe tylko dlaczego ci sprinterzy nie potrafia nadazyc za Torresem...red85 pisze:Na pewno Hiszpan jest za wolny na PL, ale w Hiszpanii pewnie za kilka lat będzie jedną z gwiazd.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 sie 2008, 13:18
Jest taki jeden, który z Torresem nie ma żadnych kłopotów. Zowie się Ferdinand. Rio Ferdinand.mistyk pisze:A to w PL nie ma wolnych stoperow? Pewnie sami sprinterzy tam graja np. Hyypia, Senderos czy Vidic. Rzeczywiscie sie nie nadaje. Ciekawe tylko dlaczego ci sprinterzy nie potrafia nadazyc za Torresem...red85 pisze:Na pewno Hiszpan jest za wolny na PL, ale w Hiszpanii pewnie za kilka lat będzie jedną z gwiazd.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio