Liverpool (zbiorczy) - Strona 226

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2010, 19:28

Ostatni raz stawiam na Was :P , po swietnym meczu z Chelsea , remis z Wigan i załosny mecz ze Stoke. Bardzo dobry mecz ze spursami, wysoka wygrana z Villa i już myslalem ze jest stabilizacja, jak widze nic z tego, sroki po zmianie trenera i srednich delikatnie mówiac wynikach wygrywaja i sa druzyna lepsza choć mecz jest slaby .Bramka Nolana ze spalonego. Sędzia oczywiscie jak ma w zwyczaju czaruje, ten wolny po kopnięciu Torresa Sola- palce lizac :mrgreen:
Ten grek jest tak słaby ze szok, tragiczny obronca.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2010, 19:35

Kuyt jest ostatnio tak beznadziejny, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Znowu korzenie i sęki mu powyrastały. Kyrgiakos też słabo. Grek za grosz zwrotności nie ma, a dzisiaj wyróżnia się tylko ciągłymi pretensjami do sędziego. Maxi i Torres oprócz wywalania się na każdym kroku niewiele wnoszą do gry, za co też solidny opierdol im się należy. No i Skrtel dał dupy przy bramce Nolana. Reszta bez błysku, ale tragedii nie ma.

Dawać Babela lub Cole'a za Kuyta i walczmy przynajmniej o remis.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 11 gru 2010, 20:13

no było w miarę dobrze do tej 80 minuty. ja nie wiem co Skrtel robi w pierwszym składzie. że o Kyrgiakosie nie wspomnę. Słowak tak naprawdę zawalił obie, jak do tej pory przynajmniej, bramki dla Newcastle.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2010, 20:24

Totalna beznadzieja. CO ten Skrtel wyrabia to jego. Jestescie najbardziej nieprzewidywalna ekipą w tej lidze

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2010, 20:29

Niech ten Agger wraca, bo Skrtel i Kyrgiakos razem na środku nie zwiastują niczego dobrego.

Dzisiejszy mecz to katastrofa. Chyba nikt nie zasługuje na pochwałę.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 11 gru 2010, 20:29

[k****] po raz drugi. początek drugiej połowy, dobry, bramka, szansa Torresa który się zachował jak trampkarz, a później to już równia pochyła, zwieńczeniem czego była bramka Carolla. jakikolwiek zawodnik The Reds w promieniu 5m uciekał od niego zamiast biec i próbować zrobić COKOLWIEK. ja nie chcę Hodgsona. chcę Wilsona w obronie. Babela/Pacheco w ataku. klęska za klęską, a Roy się trzyma tych samych nazwisk zamiast przynajmniej spróbować coś zmienić, wstrząsnąć drużyną. mam nadzieję, że Henry coś z tym zrobi w zimowej przerwie. sezon raczej spisany na straty, oceniam szanse na puchary na 10%. no, chyba, że wygramy LE.

jestem smutny :(

edyta: Damian, jedynie Raul chyba coś chciał z tym wszystkim zrobić. tego człowieka już w tym momencie uważam za w 100% Czerwonego. jedyny pozytyw tego sezonu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 gru 2010, 20:33

MGiggs pisze:Jestescie najbardziej nieprzewidywalna ekipą w tej lidze
moim zdaniem są całkiem przewidywalni. U siebie dobrzy, na wyjazdach fatalni. 5 pkt w 9 meczach poza domem ...

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2010, 20:39

Raul średnio dzisiaj moim zdaniem. Do gry ofensywnej wnosił niewiele, miał sporo niecelnych podań, no i w destrukcji też nie zachwycał. Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo szybko polubiłem tego piłkarza i środek pola ciężko mi sobie bez niego wyobrazić.

Wilson w pierwszym składzie w kolejnym meczu? Zdecydowanie nie!

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2010, 20:56

fieldy pisze:
MGiggs pisze:Jestescie najbardziej nieprzewidywalna ekipą w tej lidze
moim zdaniem są całkiem przewidywalni. U siebie dobrzy, na wyjazdach fatalni. 5 pkt w 9 meczach poza domem ...
Wygrana na wyjezdzie ze swietnym Boltonem, pechowa porazka ze spursami, wygrana u siebie z Chelsea, porazka z Blackpool-rzeczywiscie przewidywalnosc jak cholera. Newclastle zagralo salabo a to co Sol odwala w obronie :boje się: .
Skrtel z facet ktory mial papiery na jednego z lepszych stoperow ligi, stal sie tak slaby ze glowa boli

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 gru 2010, 21:30

Jeszcze jedno:

:lol:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 11 gru 2010, 21:44

no tak, chusteczka też rządzi :D

może i Meirels słabo dzisiaj w przekroju całego sezonu, ale na tle kolegów z zespołu był najlepszy. zastanawiam się tylko czym to wszystko jest spowodowane: poprzednim sezonem, odejściem Beniteza :rotfl:, wypaleniem się w większości 'zasiedziałych' już zawodników, buntem przeciwko Hodgsonowi, marną atmosferą w szatni czy może wszystkim na raz? no, może poza odejściem Rafy. o nie, zapomniałem o Alonso a sezon później o Mascherano. szlag mnie trafia jak widzę Lucasa próbującego udawać klasowego defensywnego pomocnika.

Wilson musi zacząć grać w pierwszej jedenastce po tym co pokazują Skrtel z Kyrgiakosem. gorzej już nie będzie.

edyta: hehe, za linkiem Damiana:

z października, ale aktualny nawet teraz :D

"Get Kenny on the phone, please" :rotfl:

Awatar użytkownika
cycu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 11 gru 2010, 23:48

Ave
! jestem:/
Dalej jest przewidywalnie - niestety tą prawidłowość, o której mówi fieldy można dość łatwo zaobserwować, ale mimo to na lfc.pl obstawiłem 0-1 - mój błąd(może nie amatora -ale tak mają już ci zaślepieni).
Niestety widziałem tylko relację tekstową, więc nie mam podsaw do wypowiedzi, na początku przestarszyłem się trochę jak zobaczyłem Torresa w jedenastce...
Z waszej realcji widzę, że nie bardzo jest kogo chwalić.... a ja ostatnio wychwalałem tak Skrtela - trza się było nie odzywać...

Pozdro

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 gru 2010, 0:54

moja_stopa, skąd ta pewność, że Danny zagrałby lepiej? Widziałeś jego mecz ze Steauą? Słabiutki był. Mecz w Premier League by go przerósł. Wilsona trzeba umiejętnie wprowadzać do drużyny i wydaje mi się, że wystawienie go już teraz w meczu ligowym byłoby zbyt pochopną decyzją. Za rok, ewentualnie pod koniec sezonu, ale nie teraz. Już w meczach w CC (z Northampton zagrał naprawdę słabo, zawalił bramkę na 1:2 bodajże) czy w Europa League miał nogi jak z waty. Nie ma sensu ryzykować, tym bardziej, że ewentualny słaby występ mógłby mu podciąć skrzydła. Jak pokonamy United w FA, to w następnych rundach niech go Roy wystawia. :wink:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 12 gru 2010, 10:55

pewien nie jestem, oczywista. ale patrząc na formę stoperów we wczorajszym meczu nie zastanawiałbym się nad wstrząsem w tej linii. a Wilson przecież ogórkiem nie jest. są jeszcze rezerwy (Mavinga, Mendy, Robinson), jest młodzież... myśląc teraz na chłodno, Roy się moim zdaniem skończył, nawet jeśli tak naprawdę dobrze nie zaczął. i zarząd musi pomyśleć nad nowym menedżerem, póki sezon jeszcze jest do uratowania (chodzi mi o miejsce w lidze premiowane pucharami). LFC go po prostu przerosło.

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 12 gru 2010, 10:56

Moim zdaniem to musi nastapic "wstrzasniecie" w tym klubie bo to co sie dzieje to zakrawa na kpine.
Jak wiemy Hodgson to byl wybor poprzednich wlascicieli,ten trener nie nadaje sie na tak wielki klub.JEgo bilans w Fulham na wyjazdach byl fatalny,myslalem,ze majac jednak wiekszy potencjal w LFC bedzie inaczej.
A tu kazdy wyjazd to wtopa.Nie wierze,ze cos moze sie zmienic.Zastanawia mnie dlaczego Purslow odszedl po sprzedazy klubu?Hodgson to zdaje sie byl jego wybor.

Co do pilkarzy to musi u nas nastapic przewietrzenie skladu.Tak jak piszesz stopa wielu z nich za bardzo sie tu zasiedzialo,nic z nich juz nie da sie wykrzesac.Maximum formy juz mieli.
Zastanawia mnie tez co sie dzieje z Torresem?Tylez setek co on marnuje ostatnio to az glowa boli.Kiedys strzelal to z zamknietymi oczami.Nie wiem,nie potrafi koncentrowac sie na slabsze zespoly?
Przydalo by mu sie zasiasc na lawie,tylko kto go posadzi?
Nie wiem czemu co niektorzy maja pewne miejsce w skladzie.Nie jestes w formie lawa,nie wazne czy nazywasz sie Torres czy Gerrard!!!
Niestety ani Rafa ani teraz Hodgson tego nie zrobia a przydaloby sie to wlasnie co niektorym primadonnom.
Nikt nie jest wiekszy od klubu :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”