Zapowiada się bardzo pracowity czas w Chelsea w kwestii transferów
Mam nadzieję, że Pastore do nas nie trafi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 27 cze 2011, 16:43
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 27 cze 2011, 21:48
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 cze 2011, 23:04
"Nie przykładam większej uwagi do tego co dzieje się w prasie i koncentruję się na kadrze i Copa America. Wiem, że takie plotki wywołują zainteresowanie. Osobiście jestem dumny z łączenia mojej osoby z taki wielkimi klubami, ale jestem szczęśliwy w Porto."
"Jedno co wiem w tej chwili to, że po Copa America będę przygotowywał się do nowego sezonu z moim klubem".
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 28 cze 2011, 17:45
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 cze 2011, 17:50
Ostatnio ciszej się o tym zrobiło, wydarzenia związane z Villasem Boasem i piłkarzami Porto trochę całą sprawę schowały. Tak naprawdę nie wiemy, jak na to patrzy Villas Boas, bo w najlepszym wypadku (jeszcze byliśmy bez coacha) miało być tak: De Bruyne przychodzi, jednocześnie wypożyczamy go na rok do Anderlechtu w ramach zakupu Lukaku, przy którym można by liczyć na jakąś zniżkę. Pojawiały się też newsy, że Genk chciało sprzedać Kevina, ale jeśli w jego kontrakcie będzie klauzula, że piłkarz może być wypożyczony w Belgii tylko do Genk (wiem, dziwne). Mam tylko nadzieję, że cały transfer będzie dopięty, a AVB nie zsunie tego na dalszy plan.marCHELSinio pisze:A co z Kevinem De Bruyne, podpisał już kontrakt ? Bo nie orientuje się w Jego sprawie...
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 28 cze 2011, 18:35
marCHELSinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 cze 2011, 11:33
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 cze 2011, 12:44
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 cze 2011, 12:53
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 29 cze 2011, 13:02
No generalnie to wlasnie mnie zaskoczylo, skad sie wzial pomysl o odejsciu Essiena? Myslalem, ze moze jakis klub wyrazil zainteresowanie i cos sie dzieje... a jako, ze co sie dzieje w PL nie sledze wcale (chyba, ze dotyczy to jakichs klubow hiszpanskich czy wloskich...) to nie wiem nic...Morrow pisze:Villas - Boas za krótko jest trenerem Chelsea żeby już mówić o odejściu tak dobrego gracza jakim jest Essien, póki nie ma konkretnych informacji o ofertach i zainteresowaniu innych klubów to musi być tylko plota.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 cze 2011, 13:03
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 cze 2011, 13:07
Cieszę się z tego bardzo, mamy asystenta z doświadczeniem w prowadzeniu zespołu, WBA z nim nie grało jakiejś padaki, zresztą trochę nie rozumiałem jego zwolnienia. Dodatkowo zresztą były nasz piłkarzRoberto Di Matteo zostal nowym asystentem Villas-Boas'a mam nadzieję że ta współpraca będzie bardzo owocna Cieszę się że Di Matteo powrócił do klubu. Teraz czas zaczac przygotowania do nowego sezonu i pozyskać 2-3 nowych zawodnikow i tyle samo odprawic.

Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 29 cze 2011, 17:29
romantyk_emil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 cze 2011, 18:33
No kto jak kto, ale Bosingwa zasługuje jeszcze na szanse. Szczerze mówiąc, obecnie jego prędzej wystawiłbym w... ataku niż Anelkę, który już jest stary, forma też nie ta i zapycha miejsce w kadrzeromantyk_emil pisze:Ponoć Jose Bosingwa jest blisko transferu do Besiktasu... czyli, możemy się spodziewać nowego prawego obrońcy na Stamford Bridge
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 30 cze 2011, 9:02
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio