Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 229

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 01 lip 2011, 14:49

Podobno zostanie w Santosie i nigdzie nie przejdzie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lip 2011, 15:39

Ciekawe jakim Boas będzie grał systemem gry.W wywiadach mówi że chce grać ładnie dla oka,do przodu.Podkreśla że będzie to ciekawe ze względu nastyl Prem którego jak widze jest swiadomy(wkoncu tu pracował).Ciekawi mnie co zrobi z Torresem i jakich dokona transferow .

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 01 lip 2011, 17:53

MGiggs pisze:Ciekawe jakim Boas będzie grał systemem gry (...) Ciekawi mnie co zrobi z Torresem i jakich dokona transferow .
Z Torresem raczej nic nie zrobi, to od Hiszpana będzie zależało w jaki sposób będzie się prezentował w przyszłym sezonie na boiskach PL. Większość z nas ma jednak nadzieję, że pokaże na co go stać. Co do stylu, to chciałbym aby Niebiescy grali ładną, ofensywną piłkę. Taką, jaką gra Porto. Wprawdzie to nie ten sam poziom, jednak Chelsea ma więcej uosobionych ofensywnie zawodników niż Smoki. Swoją drogą nie mogę się doczekać meczu z Portsmouth, by zobaczyć jak to wszystko będzie funkcjonowało...

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 02 lip 2011, 21:02

MGiggs pisze:Ciekawe jakim Boas będzie grał systemem gry.
Na podstawie obecnego składu i zawodników, którzy są łączeni z Chelsea myślę, że będziemy grali nieustawieniem 4-3-3 :) Chociaż osobiście chciałbym zobaczyć Chelsea grającą skrzydłami :P np. 1 sezon Jose Mourinho na Stamford Bridge :)
MGiggs pisze:Ciekawi mnie co zrobi z Torresem i jakich dokona transferow .
Na Torresa będzie musiał stawiać :) skoro wydaje się 50 mln na zawodnika to trzeba mu zaufać i na niego stawiać :) Też mnie bardzo interesuje kto zostanie sprowadzony i kto zostanie sprzedany.Ostatnio można wyczytać w mediach, że Andre ma na celowniku jednego z dwóch angielskich środkowych obrońców ( czyt. Scotta Danna z Birmingham lub Garego Cahilla z Boltonu ). Mam nadzieję, że to tylko plotki, bo akurat środek obrony mamy bardzo dobry. Wzmocnień za to wymagają inne pozycję...

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 02 lip 2011, 22:46

Cały czas brak skrzydłowego...

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 02 lip 2011, 23:16

Neymar - "zostaję w Santosie".
Cholera, czy tylko mnie ten chłopak irytuje swoją odmiennością ? :|

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 02 lip 2011, 23:45

To media robią takie zamieszanie, a nie on. Nic dziwnego, że co chwila pojawiają się sprzeczne informacje. Po Copa America to dopiero się zacznie :P

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 03 lip 2011, 11:11

Premo pisze:To media robią takie zamieszanie, a nie on. Nic dziwnego, że co chwila pojawiają się sprzeczne informacje. Po Copa America to dopiero się zacznie :P
No, jeżeli pokaże się z dobrej strony, rzecz jasna. :P

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 03 lip 2011, 14:52

Moim zdaniem, jeżeli Neymar ma robić takie cyrki po transferze do Chelsea to lepiej żeby nie przychodził :) Nie wiadomo, czy np. po 5 kolejkach nie będzie chciał powrócić do Santosu albo trafić do Realu Madryt ...

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 03 lip 2011, 16:22

romantyk_emil pisze:Moim zdaniem, jeżeli Neymar ma robić takie cyrki po transferze do Chelsea to lepiej żeby nie przychodził :) Nie wiadomo, czy np. po 5 kolejkach nie będzie chciał powrócić do Santosu albo trafić do Realu Madryt ...
Zgadzam się z Tobą w stu procentach ! Tym bardziej, że Premier League nie jest miejscem, gdzie pokazywałby swoje magicznie zwody i zagrania...

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 03 lip 2011, 18:26

Żadne media, żaden Neymar! Ostatnio Santos oświadczył, że otrzymał wiele ofert na 45 mln oiro od Chelsea czy innego Realu Madryt, jednak Brazylijczyk nie jest na sprzedasz! Podobna sytuacja jest z Ganso.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 03 lip 2011, 23:15

Xabier17 pisze:Żadne media, żaden Neymar! Ostatnio Santos oświadczył, że otrzymał wiele ofert na 45 mln oiro od Chelsea czy innego Realu Madryt, jednak Brazylijczyk nie jest na sprzedasz! Podobna sytuacja jest z Ganso.
Klauzula odejścia Neymara wynosi 45 mln :) wiec, jeśli jakiś klub zapłaci taką kwotę to Santos nie ma nic do powiedzenia... Ostatnio dużo się pisze o młodym Brazylijczyku i nie wiadomo co jest prawdą, a co nie. :) Osobiście wątpię, żeby 5 klubów było wstanie zapłacić 45 mln za Neymara.
marCHELSinio pisze:Zgadzam się z Tobą w stu procentach ! Tym bardziej, że Premier League nie jest miejscem, gdzie pokazywałby swoje magicznie zwody i zagrania...

Dzisiejszy mecz Brazylia - Wenezuela idealnie pokazał jakim wielkim magikiem jest Neymar... cały mecz był idealnie kryty i nic nie zdziałał :) zresztą Ganso też wielkiej piłki nie grał :P
W Chelsea potrzebny jest zawodnik sprawdzony w Europie i który mógłby stanowić o sile 'niebieskich'. Dlatego transfer Neymara do Chelsea jest bardzo ryzykowny... a wiadomo, że trzeba będzie wydań na niego grube miliony :) Na Stamford Bridge trafiło już kilku zawodników za grube miliony, którzy się nie sprawdzili i wątpię, że Roman będzie znowu tak ryzykował :P

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 04 lip 2011, 14:03

Sądzę, że ta połowa sezonu w wykonaniu Torresa dała Romanowi nauczkę. Oglądając mecz Brazylia - Wenezuela odniosłem wrażenie, że Neymar jednak powinien trafić do Hiszpanii. No, jeżeli odejdzie z Santosu, bo tam jest traktowany jak jakieś bóstwo. Pytanie tylko kto przyjdzie na Stamford... ?

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 04 lip 2011, 17:22

Osobiście wolałbym, aby kosztem Neymara na Stamford Bridge trafili Gareth Bale lub Charles N'Zogbia :) Ci zawodnicy są sprawdzeni w Premiership i ich gra mi się bardzo podoba :P Dodatkowo na pewno obaj nie kosztowaliby 45 mln, a mielibyśmy dwóch bardzo dobrych skrzydłowych w niebieskiej koszulce :)

Awatar użytkownika
marCHELSinio
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marCHELSinio » 04 lip 2011, 17:30

Niestety zarząd Tottenhamu pokazał jak bardzo chce nam sprzedawać zawodników...
Charlesa niestety nie widziałem w akcji, ale słyszałem dużo. Wątpię też, że Wigan byłoby w stanie sprzedać jednego z czołowych graczy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”