Liverpool (zbiorczy) - Strona 229

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Wiloch
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 22 gru 2010, 15:46

No, tak - to rzeczywiście dziwne. Z Rafą mieli dość dobre wyniki, na pewno lepsze niż teraz a i tak chcieli aby odszedł z klubu, zrozumieli że z nim było lepiej i teraz będą go męczyć aby wrócił do klubu.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 gru 2010, 16:32

Dla mnie w sumie nie ma w tym nic dziwnego, bo Benitez miał i dalej ma wielkie grono swoich zwolenników.

Sky Sports podaje, że Liverpool chce Fucile. Cena jaką podają to 7 milionów funtów. Dla mnie rewelacja, bo Jorge to świetny zawodnik. Do tego bym wywalił z klubu nieszczęsnego Konchesky'ego i lewa obrona wyglądałaby naprawdę dobrze.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 22 gru 2010, 17:32

Damian pokazałes jedno zdjęcie i na tej podstawie wysnułeś śmiały wniosek. Czy może jest w tym coś głębszego czego ja nie wiem, albo nie dostrzegam?

napewno, jak napisałes, jakas częśc kibiców byłaby zadowolona z powrotu Hiszpana do Liverpoolu. ale to czy jest to większość czy kilku 'popaprańców' cięzko ocenić. jedno wiem napewno, przeglądając angielskie fora zaraz po odejściu Beniteza można było spokojnie stwierdzić że zdecydowana większosc z decyzji zarządu jest zadowolona.

Niechce pisać bredni w stylu że Benitez się kończy... szybciej bym napisał ze to nigdy nie był trenerski geniusz co teraz w drugim klubie z rzędu potwierdza. Czytając z nim wywiady z ostatnich kilku lat mozna odnieść wrażenie że to najnieszczęśliwszy, najbardziej pechowy trener na świecie. gdzie się nie pojawi efekt jest ten sam - w pojedynke walczy z resztą struktur klubu o dobro zespołu. Wszyscy nieustannie robią mu pod górkę, sabotując jego genialne pomysły.
Normalnie chodzące nieszczęście.

w Interze, chyba z racji oczekiwań z jakimi w swojej karierze się jeszcze nie spotkał, pobił rekord i juz po kilku miesiącach okazało się ze jest jedynym któremu zalezy na dobrych wynikach. W Liverpoolu wymagań sukcesu natychmiastowego nie było to tez dłuzej wierzono w jego zapewnienia o nieustannym postępie.

Ja w na ANflied widzieć go po raz drugi nie chcę. Jest w Europie kilku młodych utalentowanych trenerów którzy moga podjąć się realizacji długofalowych planów jakie przygotowuje nowy zarząd.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 gru 2010, 18:02

Przejrzyj RAWK czy inne forum. Ja nie wysnułem żadnego wniosku. Ja podałem fakt.

Osobiście powrotu Beniteza również nie chcę. Uważam jednak, że to trener znacznie lepszy niż Roy.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 gru 2010, 19:51

Gerrard i Agger wracają do gry. Wreszcie.

:spoko:

Teraz się zastanawiam, co zrobi Roy. Raul jest w bardzo dobrej formie i pokazał przez te kilka spotkań, w których Liverpool musiał sobie radzić bez Gerrarda, że w środku pola jest niezwykle pożytecznym zawodnikiem. Meireles w tej chwili to pewniak do pierwszej jedenastki. Roy pewnie też to wie, w związku z czym nie zdziwię się, jeśli znowu wystawi Portugalczyka na prawym skrzydle, przez co drużyna straci naprawdę bardzo dużo, a on znowu zrobi z siebie idiotę. Gerrard, Lucas i Meireles do środka i żadnego 4-4-2 nie chcę widzieć. Do tego niech ten nieszczęsny Kuyt w najbliższych meczach posadzi dupę na ławce rezerwowych, bo na jego grę w ostatnim czasie nie da się patrzeć.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 gru 2010, 11:17

Cholera, mecz z Blackpool na wyjeździe odwołany. Powód to oczywiście nienadająca się do gry murawa.

Ostatnio w mediach coraz częściej mówi się, że Davide Santon to cel transferowy Liverpoolu. Podobno Damien Comolli złożył już ofertę w wysokości 10 milionów euro za młodego Włocha, ale ta (słusznie zresztą) została odrzucona. Teraz oprócz gotówki Liverpool ma zamiar zaoferować Kuyta lub Babela. Inny piłkarz łączony z transferem na Anfield to Ricky van Wolfswinkel. W najbliższym czasie Comolli ma zamiar zaoferować 8,5 mln funtów za piłkarza Utrechtu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 gru 2010, 14:04

Przed chwilką czytalem że dzisiejszy mecz Evertonu zostal odwołany z powodu fatalnej pogody w Liverpoolu, jest zagrożony Wasz mecz za 2-3 dni?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 gru 2010, 14:30

Prawdę mówiąc nie mam zielonego pojęcia. Póki co nic na ten temat nie wyczytałem.

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 26 gru 2010, 15:40

Wydaje mi sie,ze ta 18 kolejka byla przelozona zbyt pochopnie :roll: Teraz pogoda jest wcale nie lepsza a grac trzeba bo w koncu zabraknie terminow na rozegranie zaleglosci.
Kilka klubow juz ma po 2 zalegle mecze,wiec przesuwanie kolejnych spotkan nie bardzo wchodzi w gre.

Co do Rafy to jesli ktos chce jego powrotu to ja nie mam pytan!Klopoty z pamiecia?Zapomnieli wszyscy w jakich okolicznosciach odchodzil?
Okazuje sie,ze to jednak jest przecietny trener,bo we Wloszech mial warunki dobre do pracy,przejal druzyne dosc dobra,ktora rzadzila w Serie A przez kilka lat.Zostawil ja w srodku tabeli z kilkunastoma pkt straty.
Byc moze Rafa niezle kombinuje,tu odszkodowanie,tam odszkodowanie :D .Tylko nastepny pracodawca juz moze nie byc taki naiwny.
Albo odpoczynek od pilki przez jakis czas albo powrot do Hiszpanii i klub typu Levante,taka przyszlosc mu wroze.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2010, 22:58

MGiggs podobno to sie dzialo, ze juz w czasie rpzerwy byly gwizdy i spiewy dot. osoby trenera... to co odjebali grajac w pelnym skladzie jest kpina

O'Neill bylby ciekawa opcja ale jezeli wlodarze pojda pod kibicow to raczej Dalglish

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 gru 2010, 23:05

Nie będe mówił że uwielbiam Liverpool ale to co się dzieje w tym wielkim klubie to jakaś farsa. Oneil to świetny trener,bardzo dobrze układa swoje drużyny i żyje każdym meczem.Życze im tego trenera.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 gru 2010, 23:08

Zacznijmy od tego, że dzisiejsze ustawienie drużyny to jakaś kpina. Kuyt na lewej stronie, Meireles na prawej. Brakowało jedynie Aurelio na środku obrony. Chociaż prawdę mówiąc jak zobaczyłem skład, to się nie zdziwiłem. Czułem w kościach, że jak do zdrowia wróci Gerrard, to Raul znowu wyląduje na prawym skrzydle.

Problem ze zwolnieniem tego pajaca polega na tym, że Henry boi się reakcji mediów i części kibiców. Amerykanin dopiero zaczyna zabawę w Premier League i nie chce podzielić losu właścicieli Newcastle i Blackburn, którym się oberwało po zwolnieniach Houghtona i Allardyce'a.

O'Neill to gorsza wersja Beniteza. Zastanowiłbym się jakieś 100 razy zanim bym go zatrudnił. Deschamps wydaje się znacznie lepszą opcją.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2010, 23:10

Daaaamian pisze:Deschamps wydaje się znacznie lepszą opcją.
bez szans. ONeill to najlepsze co moze Wam sie obecnie trafic w mojej opinii.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 gru 2010, 23:11

Jeśli Hodgsona zwolnią już teraz, to najprawdopodobniej funkcję tymczasowego menadżera obejmie Dalglish. Deschamps to życzenie na nowy sezon. :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 gru 2010, 23:12

Jak gorsza wersja Beniteza? Benitez trenując Ville zamiast o walkie w top 6 dzisaj by z nią walczył o baraże to Premiership, jak Cie Damian cenie to z tym pojechałeś równo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”