Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 sty 2013, 12:04
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sty 2013, 13:26
Pasowalby tu slynny tekst z "Chlopaki nie placza".sbQ pisze:Jacek pijaczek to niezły cwaniaczek.
Atmosfera wokół eliminacji filmów robiła się nieciekawa, to zastopował zabawę, żeby teraz po świętach, po wygranej w plebiscycie, po założeniu tematu z "bohaterami", zaatakować ponownie. Najs
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2013, 14:35
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 sty 2013, 14:40
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sty 2013, 17:07
Dwie różne sprawy i różne wyroki. Jak miała iść siedzieć jak dostała 9 miesięcy ograniczenia?Mirek15 pisze:Jeszcze wyjdzie na to, że on jest poszkodowanym i dostanie za to odszkodowanie. Osobiście nie wierzę, że pójdzie siedzieć. Są równi i równiejsi. Tak Otylia za spowodowanie śmierci swojego brata już dawno powinna siedzieć.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2013, 17:09
Czemu dwie różne sprawy?Cris7 pisze:Dwie różne sprawy i różne wyroki. Jak miała iść siedzieć jak dostała 9 miesięcy ograniczenia?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sty 2013, 18:22
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sty 2013, 18:26
tutaj bym się nie zgodził. Otylia miała wypadek rzut beretem od mojego domu. Znam tą trasę na wylot, jeżdżę nią kilka razy w tyg. Aby doprowadzić w tym miejscu do wypadku trzeba:Cris7 pisze:Różne okoliczności wypadku
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 sty 2013, 18:57
Jeśli zrobiłbyś to sam co ona to gwarantuje, że poszedłbyś siedzieć.Cris7 pisze:gadka o równiejszych jest bezsensu.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sty 2013, 19:46
Nic mi po Twoich gwarancjach, bo nie wiem na czym je opierasz. Masz jakieś statystyki dokumentujące wyroki w podobnych sprawach?Mirek15 pisze:Jeśli zrobiłbyś to sam co ona to gwarantuje, że poszedłbyś siedzieć.Cris7 pisze:gadka o równiejszych jest bezsensu.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sty 2013, 20:42

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 sty 2013, 20:46
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sty 2013, 20:48
Fajki to podstawa. Szczerze mowiac nawet bym nie pil gdybym nie mial pod reka papierosow.Cris7 pisze:Zazdroszczę, mnie choroba rozłożyła. Dodatkowo nie ma fajek w domu
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 sty 2013, 20:50
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sty 2013, 20:53
Tak. Kumpel, a wlasciwie sasiad, wyciagal mnie na domowke, ale ostatnio za bardzo mi odpierdala jak gdzies wychodze. Ostatnio podobno wygonilem z imprezy wlasciciela domu, chcialem sie naparzac z jakimis typami, ogolna [ch**]... Postanowienie na nowy rok <<< alkohol tylko w domu.Morrow pisze:No ale sam tak pijesz?
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio