Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 05 sty 2007, 0:28
LaRage

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2007, 0:28
Krzysztof Jarzyna
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2007, 0:29
Niggaz 'z dużej' napisał6 razy czytałem i nie widzę różnicy między mentorową a yukaszową "popierdółką"
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sty 2007, 0:30
Przecież ja to nie ja miałem uciekaćfieldy pisze:w sumie można, ale z Zazą ? Rolling Eyes
Taa bo ten 2007 rok choć ledwo się zaczął to mógłby się już skończyć... i wszystkiego mi się odechciewa...fieldy pisze:Ty Yukasz coś się ostatnio tylko na tym temacie koncentrujesz Confused
Nie wiem o czym piszeszczeher pisze:chyba podpierdółka Łypiący
Powinieneś napisać - 'trzy razy tego słucham i nie rozumiem' jak skupiamy7 się na cytatachDarkman1948 pisze:6 razy czytałem i nie widzę różnicy między mentorową a yukaszową "popierdółką" Wink Czy ja jestem dziwny?
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 sty 2007, 0:35
Yukasz pisze:A ty przeczytaj moje zdanie w poście powyżej i odpowiedz na nie:twisted:
czeher pisze:i u bukow juz nie gra Confused co z atym idzie nie komentuje typow ani o eurolidze lobuz nie piszefieldy napisał:
Ty Yukasz coś się ostatnio tylko na tym temacie koncentrujesz Confused
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2007, 0:36
już się ustosunkował - nowy rok się zaczął, Yukasz przegrał wypłate i nie gr, bo nie ma za co. A jak nie gra, to mu się komentować nie chce - bo mu żal, że inni grają, a on nie możeczeher pisze:A ty ustosunkuj sie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 05 sty 2007, 0:37
ahhh twardy, twardszy. Tutaj do tego uwagi raczej nie przywiazuje.LaRage swoje imie tez piszesz mala litera?
LaRage
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sty 2007, 0:37
i u bukow juz nie gra Confused co z atym idzie nie komentuje typow ani o eurolidze lobuz nie pisze Łypiący
Yukasz
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 sty 2007, 0:42
Jeszcze czasdzieciol pisze:uczyc sie
pfffYukasz pisze:a ja już napisałem podanie zeby wyciągnięto konsekwencje z tego że zakładasz tematy i później w nich nie piszesz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2007, 0:42
Tego jeszcze nie piłem. Co to za browar/wódka?dzieciol pisze:uczyc sie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 sty 2007, 0:44
Pfff ja od sierpnia nie pracowałem a wypłata jeszcze zostałafieldy pisze:Yukasz przegrał wypłate
O czym ty do mnie mówiszczeher pisze:a do Tourow jeszcze daleko
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 05 sty 2007, 0:45
...wlasnej roboty..dlugo sie pedzi...ale daje kopa...odlaot na pare nocek..ale zostaje dluuugi kac..ogolnie nie radze, ale niektorzy muszaMentor pisze:Co to za browar/wódka?
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 sty 2007, 0:46
możesz ponowić pytanie ?Yukasz pisze:Ustosunkuj się, fieldy też
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio